lauantai 19. huhtikuuta 2014

Mitä kuuluu vankilaan?

edgedg3edg2
Vaikka me ollaankin E:n kanssa erottu, tottakai mua kiinnostaa miten sillä menee. Kävin tänään Jokelan vankilassa ja saatiin noin 2 tuntia jutella ihan rauhassa. E pääsee kolme kertaa viikossa salille ja kyllä huomaa! :D Sillonkun seurusteltiin ja E oli vapaudessa se oli aina pelkkää puhetta että "huomenna sit hommataan OIKEESTI ne salikortit!". Joopa joo. Meillä oli vaikka mitä suunnitelmia, mut sit kaikki hajos käsiin syksyllä. E on ollu nyt siis reilu puol vuotta poissa kuvioista ja vielä on aika paljon matkaa vapauteen. Harmittaa ihan hirveesti, että nuori ihminen menee pilaa elämänsä noin tyhmillä valinnoilla. Tätä mä oon saarnannut E:lle jo ihan tarpeeksi, enkä ees tänään jaksanut taas ottaa asiaa esille. Tehty mikä tehty.

Mutta niin, E:lle kuuluu ihan hyvää. Kysyin tänään, et onks vankila niin paha mitä se ois kuvitellut. Ei kuulemma oo. E sano et kaikista pahin isku oli kun mä sanoin, etten haluu enää seurustella. Sillon kuulemma tuntu siltä, ettei missään oo enää mitään järkee. "Kuka mua odottaa kun tuun takas?" Mut tottakai E on hyväksynyt mun valinnan ja sen kanssa on vaan opittava elää. Eikä sitä koskaan voi tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu.. :)

25 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Edgarilla menee hyvin! Tuntuu että hän on järkevä ihminen virheistään huolimatta. Toivottavasti sinullakin menee hyvin! ♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Edgar onkin :) Mulla menee myös ihan hyvin, parempaan päin kokoajan! :)

   Poista
 2. Kauanko edgar joutuu kaikenkaikkiaan istumaan?

  VastaaPoista
 3. Saat olla ylpeä itsestäsi, näin vaikeat tilanteet ja päätökset vaatii hurjasti rohkeutta ja voimakkuutta! Aika parantaa <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että Edgarilla menee hyvin ja että sä et kuitenkaan hylänny sitä vaan ootte vielä kavereita :)

  VastaaPoista
 5. Rakastan sun postauksia. Lyhyitä, ytimekkäitä ja persoonallisia. Ei turhaa paskanlässytystä. Aina odottaa innolla seuraavaa postausta, koska kaikki ovat erilaisia. Rakastan.

  VastaaPoista
 6. Voimia sulle ja E:lle! Kiva että sillä on asiat tilanteeseen nähden hyvin ja hienoa että kävit E:tä katsomassa :)

  VastaaPoista
 7. Kirjotat tosi ihanasti! Muutenkin tää blogi on niin aito ja rehellinen, I like! :) olet ihana

  VastaaPoista
 8. tää olis kiva tietää, nyt kun se "myrsky" tän jutun ympärillä on laantunut:) ja tosi mielenkiintonen postaus, kiva että jaksat käydä Edgaria kattomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, tänhän siis piti olla vastaus tohon "kauanko edgar joutuu istumaan"-kysymykseen..

   Poista
 9. En ymmärrä, miksi kysyville ei voi vastata Edgarin vankilassa istumisen pituutta, sillä tuleehan se varmasti silloin ilmi kun se sieltä pääsee pois? :) Ymmärrän kyllä, että syytä/ajan pituutta ei halua mainita, sinä taikka Edgar (eikä se meille kuulukkaan), mutta itse mietiskelin vain mitä väärää kertoa pituus, kun uskon sinun kertovasi täällä kun Edgarin vapauden aika koittaa jolloin pituus tulee selville, joten ennemmin tai myöhemmin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siksi, että sen jälkeen spekulaatiot siitä mistä edgar istuu lähtisi ihan kunnolla liikkeelle? :) Google huutamaan ja sen jälkeen jokanen pikku rikosetsivä onkin jo syyn selvittäny :D

   Poista
  2. Mukava kuulla, että kumminkin olette näinkin hyvissä väleissä :) Varmasti se on Edgarille tärkeää, että edes joku ystävä käy silloin tällöin katsomassa vaikkei ole ns "velvoitettu" siihen. Ja varmasti sullekkin siitä hyvä mieli tulee! Ja kuten sanoit, who knows ;)
   allthetastesoflife.blogspot.com

   Poista
  3. Eiks Edgar ollut halunnut, ettei paljasteta liikaa tms. ja ymmärärn hyvin, koska tää blogihan käsittelee nimenomaan Jenniä ja sen elämää eikä niinkään hänen ystäviensä ja exiensä juttuja

   Poista
  4. Yhdyn niin täysin Riikan kommenttiin, juurikin sen takia siitä tuomion pituudesta en täällä puhu. Ja myös mitä vika anonyymi oli laittanut, tää ei oo Edgarin blogi vaan mun :) Mun mielestä oli jo tosi paljon kertoa että Edgar on ylipäätänsä vankilassa.

   Poista
 10. http://hennanblogii.blogspot.fi/2014/04/inspiration-day-tama-jai-vaivaamaan.html tälläsen löysin kun surffailin..voiko pitää paikkansa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse ollut ollenkaan päivätapahtumassa, joten en voi tietää mitä siellä on tapahtunut. Kuulostaa kyllä todella törkeeltä käytökseltä..

   Poista
  2. Samaa mäki mietin :/ t.sama ano

   Poista
 11. Onko venue sun mielestä hyvä baari?

  VastaaPoista