sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

But first.. Let me go to the beach!

dszggdvgdv
"Lämpimintä 50 vuoteen" -uutiset taitaa kyllä tosiaan pitää paikkansa, voi huh huh! Mä oon ollut nyt tällä viikolla viis kertaa Hietsun rannalla grillaamassa itteeni baby oililla, lukemassa Cosmopolitanista "mahtavia" seksivinkkejä ja uimassa. En oo oikeesti ikinä elämässäni uinu näin paljon Suomen merivedessä kun tän yhden viikon aikana, vesi on jotain +24. Tää trooppinen ilmasto on kyllä tehnyt sen että mä oon joutunut tekemään himan lattialle pikku leirin, parvella nukkuminen ei tuu kuuloonkaan.

Eilen oli kyllä niin upee päivä. Menin Hietsuun aamupäivästä ja lähin vasta illalla, tuli uituakin auringon laskiessa.. ;) Jengi tanssii rannalla kun oltais jossain Ibizalla ja mittari näyttää kolmeekymmentä. Ihan huikee meno! Ja niin mahtavia uusia tuttavuuksia, oi vitsi mä rakastan kesää ♥ Tää on sitä elämää!

htrrcdsfsf

47 kommenttia:

  1. ruskettunut iho, blondi tukka ja turkoosit bikinit - aika täydellistä jos voin sanoa! ;) <3 aivan ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilma! <3 Näin sut muute ohimennen Lasipalatsin terassilla yks päivä, jos näin oikein? ;D

      Poista
  2. Suosittelen kokeileen kookosöljyä. Suojaa haitalliselta UV säteilyltä, muttei estä D-vitamiinin imeytymistä ja tulee ihana rusketus+tuoksu! Lisäks kookosöljyllä on lukuisia muita superhyviä ominaisuuksia! Kannattaa tutustua (lukassa netistä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oltiin Tahon kaa jo ostamassa sitä kun nähtiin kaupassa, mut oli hirveen iso purkki ja aika kallis. Mut joku päivä käyn sen ehkä hakee :)

      Poista
  3. etkö enää ole töissä?

    VastaaPoista
  4. olen niin kateellinen, kun toiset ruskettuu noin hyvin ! Wwwau ! etkö pala lainkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ennen sellanen iho että paloin aina enkä koskaan ruskettunu. Nyt muutamassa vuodessa mulla on muuttunu ihan päinvastoin, eli en pala ikinä ja värii tulee aika hyvin pintaan :) Saattaa johtuu noista rusketuskapseleista mitä syön!

      Poista
  5. Kun kävit siellä tallinnan solariumissa niin paljon se makso? pääseekö sinne jos ei ole kylpylän asiakas? tarvitseeko olla omat silmien suojukset ja pärjääkö suomen kielellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä makso esim. 10 minuuttia 6 euroa :) Ja pääsee vaikkei oo kylpylän asiakas, hyvin pärjää suomella ja siellä oli silmien suojukset!

      Poista
  6. Millon tulee se "henkilökohtaisempi" postaus mitä lupasit jo aika kauan sitten? =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon puolet tehnyt siitä jo ja puolet ois vielä jäljellä. Se on vaa semmonen aihe et vaatii oikeesti henkisesti aika paljon, jotenki oon vähän sivuuttanu sitä mut tulossa kyllä on :)

      Poista
  7. oot liian laiha :( tekee ihan pahaa kattooo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi jumalauta, se laihuus ei oo edelleenkään Jennin oma valinta! Ja Jenni on sitäpaitsi lihonut lähiaikoina, kuten on itse täällä kertonut.

      Poista
    2. Jenni onnistui lihomaan syömällä enemmän. Miksei siis söisi vielä vaan enemmän? Itse kertoi että lihoi syömällä.

      Poista
    3. daaaaaa. se kerto myös että laihtu takasi melkee samantien. Eli ei ole jennin paino enää hänestä kiinni.

      Poista
    4. No ehkäpä jenni on tyytyväinen omaan kroppaansa nyt? Ei mikään ylensyöminen kropalle hyväks oo, ei vaikka oliskin tosi laiha. Ennemmin sitte hankkii muutaman kilon treenaamalla, eikä överisyömällä. Ei täs kukaan mikskään läskiks varmaan oo haluumassa :DD Mut joka tapauksessa Jenni on nyt ainakin lähes normaalipainoinen joten ei syytä painon nostamiselle. :)

      Poista
    5. Sä ano 6.28 varmaan ite pystyt syömään helvetisti mutta kaikki eivät pysty, ymmärrä se XD

      Poista
    6. Tosiaan en mä loputtomiin voi vaan syödä ja syödä :D Nytkin syön 5 kertaa päivässä. Ja oon ihan tyytyväinen kyllä näin vaikka ehkä kilo onkin lähtenyt, mut eipä voi mitään. Elämässä on niin paljon muuta murehdittavaa.

      Poista
  8. Millo kysymyspostaus?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sanonu tän nyt ehkä kaks sataa kertaa et sit kun mä kerkeen, se on oikeesti iso prosessi niit kysymyksiä on niin paljon ja niihin vastaaminen ei oo helppoo. Oon ehkä itekki vähän tyhmä miks en oo tehny sitä pikkuhiljaa, kun jääny vaan roikkuu tonne luonnoksiin. Mut tulossa on.

      Poista
  9. Muistaakseni sulla ei oo uunia? Voitko kertoo vähä et mitä syöt ja ootko huomannu tarviias uunia usein? Aika moniha näist perus makaronilaatikoist ym tehää uunis ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo! Eikä mikroo :D Mä teen paljon enemmän pannuruokaa, niinku wokkeja jne. Ja syön kyl noutoruokaa liikaa..

      Poista
  10. Sul on tosi seksikäs kroppa:)! Olis niin siistiä (jos siis kesäkiireiltä ehdit/viitsit) niin jos tekisit jonkun videon:) sul on ihana ääni ja jotenkin en tiedä siis mutta niin :D oot mahtava ja aito persoona♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo mä aattelinkin jonkun nopeen videon ehkä väsää jos saan Tahon iPhonee lainattuu ku oma ei toimi ja järkkärillä ku kuvaa ja lataa sen nettii nii menee aina se 5 tuntii..

      Poista
  11. Kenen kanssa oot ollu rannalla?

    VastaaPoista
  12. Laitatko tonne alle ollenkaan aurinkorasvaa?

    VastaaPoista
  13. Äitinsä kanssa olivat rannalla. Vaalea Kris Jenner tuo äiti.

    VastaaPoista
  14. Auttaako tuo vauva öljy jotenki että rusketus tarttuu paremmin vai mitä en ole ikinä ite käyttänyt muuta kuin aurinkorasvaa :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öljyt (ja märkä iho) ylipäätän heijastaa, jolloin auringon säteet tavallaan osuu paremmin, jos niin voi sanoa:) eli kyllä, auttaa ruskettumaan:) tosin totahan ei todellakaan voi suositella paitsi semmoiselle iholle joka todellakin on tottunut jo aurinkoon eikä pala!! ihan hyvä että sä käytät arskarasvaa!:)

      Poista
  15. Hyvä tyttö, laita nyt ihmeessä sitä aurinkovoidetta kun meet rannalle! Ootko ikinä ajatellut vaikka ihosyövän mahdollisuutta? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin on sellainen iho joka ei pala esim 2 vkon kreikan matkalla, vaikken päivääkään siellä käyttänyt aurinkorasvaa. Siksi en oikein ymmärrä, miksi ihmiset meuhkaavat tuosta ihosyövästäkin? Ymmärrän kyllä sen riskin, mutta kun samaan aikaan uutisista lukee kuinka joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana jonkinlaiseen syöpään, ja kun siihen laskee vielä kaikki muut mahdolliset sairaudet (kasvaimet, halvaukset....) ja tapaturman mahdollisuudet ja kaikki, niin aika paskasti tulee monelle käymään, käytti jotain hemmetin aurinkorasvaa tai ei:Dd

      Poista
    2. muakaan ei tuo ihosyöpä kyl henk.koht jaksa "Kiinnostaa" lähinnä itse ainakin enemmän mietin aurinkoa ottaessa sitä että se vanhentaa ihoa, varsinkin kasvoja, varsinkin ilma suojakerrointa:D siksi mä ainakin itse käytän sitä kasvoille:)

      Poista
    3. Melanooma eli tummasolusyöpä saa alkunsa ihon väriainetta (melaniinia) tuottavista soluista, joita kutsutaan melanosyyteiksi. Melanooma on aikuisten syöpäsairaus. Siihen sairastuu vuosittain yli 1 300 suomalaista.

      NORDCAN-tilasto syövän esiintyvyydestä Suomessa: Ihomelanooma>>
      Te Anot ootte kyl niin urpoja,pää pahvilaatikossa kasvaneita 15 v teinejä? Ei jestas sentään :D

      Poista
  16. Hei tää ei nyt liity kauheesti postaukseen mut tietääks jenni tao kukaan saako st.moriz itseruskettavaa kicksistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä saa ainakin stokalta. :)

      Poista
    2. Eikun oho luulin että tarkotit sitä kalliimpaa merkkiä :D St morizia myytiin ennen seppälässä, mutta ei enää. Kicksissäkää ei ainakaan tampereella myydä. Sitä saa halvalla pretty.fi ja thebos.fi

      Poista
    3. Ok,kiitti vastauksesta,pitänee tilata :)

      Poista
  17. Milloin video postaus ilmestyy?:)

    VastaaPoista
  18. Mainitsit ylempänä kommenteissa syöväsi aurinkokapseleita, jos saa udella niin minkä merkkisiä mahtavat olla? :D itse en nimittäin rusketu NIIN millään, ni ois kiva kokeilla jotain tollasia :)

    VastaaPoista
  19. Nää sun postaukset lähiaikoina on vaikuttanu vähä sellasilt hätäsiltä ja "aiheettomilta", vähä paistaa läpi sellanen repäsenpä tästä lyhyen postauksen koska pakko postata-fiilis. Ymmärrän että sulla on kaksikin isoa postausta tulossa, mutta silti tuntuu että taso laskee

    VastaaPoista
  20. Ok sä ite et piittaa auringon vaaroista, ihannoit ruskettunutta ihoa hinnalla millä hyvänsä, mut hei sulla voi olla 15 v lukijoita jotka fanittaa sua ja matkii sulta ton huolettoman asenteen. Mikset voi vähän suodattaa tuota "läträän babyoilii ja aurinkorasva on nössöille ja supersolkut joka ostarille pliis". Itekin tykkään kun rusketun, mutta kaikki ei - toiset vaan palaa ja omaa ihoa ei voi kouluttaa. Nuorena palaminen lisää merkittävästi riskiä sairastua melanoomaan.

    VastaaPoista