perjantai 17. huhtikuuta 2015

"Mä haluun siniset silmät!"

IMG_4374IMG_4365
Mä oon aina ihaillu sinisiä silmiä. Muutenkin mun mielestä ulkonäössä jos pitäisi mainita joku mikä sytyttää, niin silmät, jos sytyttää. Aika harvoin törmää sellasiin wou -ilmiön silmiin jotka saa jalat alta. Mutta sit kun mä nään sellaset.. Huh :)

Mulla itellä on tosi perus silmät. Ei oikeen minkään väriset, epämääräset vihreet. Mut onneks on olemassa värillisiä piilareita! Mä hommasin ensimmäiset pari vuotta sitten, jotka oli ruskeet. Ne ei vaan omasta mielestä sopinu mulle. Ja vielä tuhosin ne ensimmäisen käytön jälkeen. En tienny että niitä pitää säilyttää piilolinssi nesteessä.. Tällä kertaa hommasin sellasenkin. Tossa ylhäällä olevassa kuvassa näkyykin toi mitä käytän. Hommattu Cyber Shopista samoin kun noi piilarit.

jenni2jenni
 Ja pistetääs taas HOT or NOT äänestys käyntiin!

46 kommenttia:

 1. Noi onki hassun näköset tossa kipossa :D Mut tosi kivan näköset silmissä, sopii sulle! Eli HOT<3

  http://xoxosarita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä taas sinisilmäisenä oon aina ihaillu vihreitä silmiä <3 Mut noi kyl on hot, sopii sulle varsinkin kun omaat vaaleat hiukset :) Pitää varmaan itsekkin käydä ostamassa piilarit niin sais vaihdettua silmien väriä.

  VastaaPoista
 3. Sä oot aina hot vaik pukisit päälles jätesäkin :D Mut ihanat noi piilarit, mäki oon aina ihaillu sinisiä silmiä!

  VastaaPoista
 4. muuten kivat, mutta hitusen luonnottoman näköiset.. käy siitä huolimatta sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Siniset tai ruskeet on kaikilla! Vihreet on pop! :D vaikka okei suklaanruskeet silmät on kyl tosinkauniit

  VastaaPoista
 6. Siniset on niin last season :D Ne "epämääräset vihreet" on paljon nätimmät, varsinki kun kaikilla on siniset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin monellakos on oikeesti siniset silmät?:Dsiis sellaset kunnon... Kaikilla on ne sini harmaa vihreet eli ei minkää väriset

   Poista
 7. Olisit laittanut vertauskuva, esim ennen ja jälkeen kuvat..maybe hot!

  VastaaPoista
 8. Hei oo varovainen noiden Cybershopin piilareiden kanssa, ne on tosi huonolaatuset ja vaurioittaa silmän pintaa. Älä käytä siis montaa tuntia putkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän voin kyllä omasta kokemuksesta sanoa, kun käytän Cybershopin piilareita päivittäin ja vielä tosi monta tuntia, että mulla ainakin on ihan terveet simmut edelleen :) enkä muutenkaa käytössä oo huomannu niissä ku kehuttavaa ja oon melkein kolme vuotta linssejä käyttänyt! Mutta riippuu toki ihmisestä. Piilarit kyllä saattaa kuivattaa silmiä ja ärsyttää, jos niitä pitää pitkään päässä.

   Poista
  2. Näinpä. Kun se väriympyrä on isompi kun oman silmän niin punottaa hirveesti jos pitää koko päivän..

   Poista
  3. Kokemuksesta voin sanoa että värilliset piilarit vaurioittaa silmiä pitkäaikaisen käytön jälkeen. Itse käytin aikoinaan pelkästään värillisiä piilareita voimakkuuksien kanssa ja näöntarkastuksen yhteydessä huomattiin että silmissäni oli heikentynyt näkö -6.50 (ennen -2.50) ja silmäni olivat sameutuneet todella pahan näköiseksi. En ollu itse edes huomannut asiaa ennen kuin lääkäri itse asiasta sanoi. Onneksi silmäni parantuivat mutten piilareihin enää koskaan koske ja nykyään laserleikkauksessa käyneenä ei onneksi tarvitsekkaan. Mutta kannattaa varoa pitkäaikaista käyttöä koska ne harvemmin hengittää samalla lailla kuin normaalit.

   Poista
  4. Itselläni myös "halppis"arpeuttivat luomeni niin, että optikko sanoi että ei suosittelisi minulle enää ollenkaan piilareita käytettäväksi(olin hakemassa vahvuuksilla piilareita..)

   Poista
  5. Kun kyse on silmästä ne vauriot yleensä huomaa vasta kun on myöhäistä. Silmässähän ei ole tuntoa. Tällä asialla ei kannata leikkiä, näkö sentään on edelleen ainoa aisti jota ei voida korjata.

   Poista
  6. "näkö sentään on edelleen ainoa aisti jota ei voida korjata"
   Kuinka niin?

   Poista
  7. "Silmässähän ei ole tuntoa"? Silmässä on kyllä just kaikista herkin tuntoaisti, minkä vuoks pystyy tuntee vaikka ihan minimaalisen roskan silmässä :D pätekää pliis vasta kun faktat on kohdillaan :D

   Poista
  8. SilmäMUNASSA ei ole tuntoa idiootit. Sen takia niitä silmän pinnan naarmuja ei huomaa.

   Poista
 9. vau! :-) hot todellakin

  VastaaPoista
 10. Not, vähän liian feikki toi väri omaan makuun

  VastaaPoista
 11. Kivasti katos kommentti.. >=[
  Noi on vähä tehdyn väriset, varmaan jos sulla olis oikeesti ton väriset ni ois parempi, mut semi hot!
  Itellä turkoosit silmät, pienenä nää oli tosi kirkkaan siniset, nykysin ei oo yksväriset, aika lähellä näitä http://4.bp.blogspot.com/_qG4yh_v8GYI/TUIA_Sle-PI/AAAAAAAAAvs/GSElc8GfSSY/s1600/turquoise-eyes.jpg kehuja on kyllä tullut paljon elämäni aikana, mut silti himoitsen ruskeita :'D kuten aina..

  VastaaPoista
 12. Cyberin piilareita käytin pari vuotta ja ne tuhos mun näön ja joudun nyt käyttää tehollisia piilareita tai silmälaseja joten not.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valepukki :D Piilarti ei saa näköö huonontumaan... -_-

   Poista
  2. Hyvä ettei sulla oo huonontunu mutta totuus on että kyllä saa.

   Poista
 13. Mun mielestä not. Koska mun mielestä on vaan niin typerännäköistä, että joku on yhtenä hetkenä vaikka sinisilmäinen ja toisena hetkenä ruskeasilmäinen :D Jotenkin toi menee jo "ylifeikiksi". Mutta kukin tavallaan, ja ehkä toiset tykkää.

  VastaaPoista
 14. not, koska noi on niin feikin näköset :-D ehkä luonnollisemman siniset vois toimii ;-)

  VastaaPoista
 15. Not. Ei vaan sovi sulle.

  VastaaPoista
 16. Joo munkin täytyy sanoa, että käytin pari vuotta Cybershopin ruskeita linssejä. Silmät meni ihan pilalle. Ensimmäiseks lopetettuani mun piti vetää silmiin voidemaisena pari antibioottikuuria. Silmät oli lopetuksen jälkeen pari kuukautta tosi kipeät, tuntu että ne oli tosi syvältä kipeät ja niitä särki kokoajan. Näkö meni myös, todettiin vähän miinusta, suuri hajataitto ja piilokarsastus. Varmasti siis näkö olisi muutenkin joskus heikentynyt, mutta noiden käyttö todenteolla edesauttoi asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä käytän nykyään kans miinuslaseja ja toisessa silmässä on hajataittoa. mun näkö oli hyvä ennen ku aloin käyttää noita cyberin piilareita ja nyt en nää ajaa edes autoa ilman laseja. nää kaikki tuli juurikin sen jälkeen ku aloin käyttää piilareita.

   Poista
  2. Ulkoiset seikat eivät vaikuta piilokarsastukseen tai hajataitteisuuteen eikä myöskään tähän "miinukseen" eli sfääriseen voimakkuuteen. Silmät muuten voivat kyllä vaurioitua, ja siksi suosittelenkin ihan optikkoliikkeestä hankittuja linssejä (saa värillisenä ilman voimakkuuksia) :)

   Poista
 17. Hot, sulle kyllä sopii kaikki! Mulla on tosi siniset silmät ja ite oon aina haaveillu ruskeista tai vihreistä silmistä! :D

  VastaaPoista
 18. Varo noiden Cyberin piilareiden kanssa. pakko oli huomauttaa vaikka moni muukin siit on sanonut

  VastaaPoista
 19. Lensonilta saa suht edullisesti paljon laadukkaampia, turvallisempia ja luonnollisemman näkösiä värillisiä piilareita. Suosittelen lämpimästi! :) Ja sulle saattais sopia tosi hyvin esim. hazelin väriset piilarit, sellaset vähä rusehtavan vihreet, yleensä ne sopii kaikille ja antaa tosi kivasti syvyyttä silmiin.

  VastaaPoista
 20. not.. on vaan niin feikin näköiset :s

  VastaaPoista
 21. Tähänkin olisi ollut hyvä mainita, että ennen kuin menee ominpäin niitä piilareita hommaamaan niin kannattaisi käydä optikolla. Ne piilarit kun ei kaikille sovi,vaikka olisi kuinka ihkuu olla kunnon nappisilmä. LIsäksi niitä piilareita ostaessa pitäisi tietää vähän muutakin kuin vain se väri minkä haluaa...

  VastaaPoista
 22. Not, jotenki liian yliampuvat.

  VastaaPoista
 23. not ja ei millään pahalla mutta oot muutenki melko feikin ja tyrkyn näkönen :(

  VastaaPoista
 24. Mää sanosin kyl kans, että kannattaa hankkii piilarit jostain muualta kun cybershopista!! Ihan optikoilta/netistä saa tilattua ihan samalla hinnalla linssejä, jotka on paljon silmäystävällisempiä kun noi cybershopin! Itellä meni kans tosi pitkään et "silmät palautu normaaliks", kun olin käyttäny kyseisen puodin linssejä. Tuskin tekee mitään haittaa jos ihan ykkös kertoja käyttää, mut jos on jatkuvampaa, niin kannattaa hankkii jostan muualta, mä luulen et ne cybershopin linssit on sen verran paksumpia, et se tekee näitä silmä vaivoja sit....

  VastaaPoista
 25. Not! Luonnottoman näköiset :(

  VastaaPoista
 26. Not. Elottoman näköiset. Omat silmäsi ovat kauniit :)

  VastaaPoista
 27. Not. Ite henkilökohtaisesti tykkään ruskeista ja vihreistä enemmän, varsinkin blondilla tytöllä.

  VastaaPoista
 28. Ootko vielä tekemisis Edgarin kanssa? :) Mitä sille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ollaan tekemisissä! Nähtiin viikko sit ja nyt meen taas sunnuntaina :) Edgar pääse syksyllä lomille! <3 Eli hyvää kuuluu :)

   Poista
 29. miten olit ennen paljon kauniimpi ja ruskee ja osasit meikkaa :D oot iha rupsahtanu nykyää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joskus vuosia sitten käytin itseruskettavaa joka päivä :D Kauneus kai sit on katsojan silmissä. Ja no omasta mielestä mun meikkaustaidot kyl parantuneet :) Ennen tein tosi suttusia meikkejä mustalla luomarilla..

   Poista