torstai 9. huhtikuuta 2015

My transformation

IMG_862916252086071_1c8437434d
Koin totaallisen järkytyksen löytäessäni koneelta vanhoja kuvia. Vaseammanpuoleinen kuva on siis vuodelta 2012 ja vertailun vuoksi laitoin viereen pari kuukautta sitten otetun kuvan. Tiesin sillon aikoinaan, että olin laiha. Mutta en ole tajunnut, että noin sairaalloisen näköinen. Tuli paha olo kun löysin kyseisen kuvan. Miten oon voinut olla noin huonossa kunnossa tajuumatta sitä? Tehdään kumminkin selväksi etten siis ole koskaan sairastanut anoreksiaa, vaikka vahvasti ulkoapäin siltä näyttääkin. En näännyttänyt itseäni, päinvastoin. Söin, söin ja söin. Toi oli itseasiassa sitä aikaa kun olin mäkkärissä töissä. Yritin lihottaa, mutta jos olisin tajunnut minkä näkönen oon oikeesti, olisin yrittänyt vitusti enemmän.

Muistan kun en myöskään voinut käsittää kommentteja mitä tänne blogiin tuli. "Vitun luuranko" oli niistä suosituimpia. Tiesin edelleen, että olin laiha, mutta omasta mielestään en missään nimessä luuranko. Ajattelin ihmisten olevan kateellisia. Sairasta. Mutta onneksi tää kaikki on mennyttä ja nykyään näytän ihmiseltä, en luurangolta! Mulle on tullut paljon kommentteja, että miten sitten loppujen lopuksi onnistuin lihoamaan? Mä en oikeesti tiedä. Syön ihan saman verran kun vuonna 2012, ehkä jopa vähemmän. Musta tuntuu että kun on saavuttanut tän maagisen iän, niin niitä kiloja alkaa vaan tulla itsestään.

Mutta yksi asia on ollut surullista huomata: saan välillä blogiin kommentteja "olit paljon kauniimpi sillon kun olit laihempi".

IMG_8392pooli2
 Tässä myös vaseammanpuoleinen kuva kesä 2012, toinen talvi 2014.

78 kommenttia:

 1. Sun polvissa on vauvan naamat :D!

  VastaaPoista
 2. Höpö höpö, sulla on täydellinen kroppa nyt! Blogeihin kommentoivia anonyymejä ei kannata ottaa huomioon mielestäni juurikaan ollenkaan.. Minun siskoni kuuluu myös siihen kategoriaan missä ahmimalla saa syödä mutta silti paino ei nouse.. Tällä hetkellä ollaan molemmat 170 cm pitkiä, siskoni painaa 45 kiloa ja minä 60 kiloa.. :/ mutta parempaan päin hänkin on menossa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen monet kommentoivat anonyymina ihan järkeviä juttuja! Ei se nimimerkki kommentista hyvää tee... Eikä kommentoiminen ilman kirjautumista toisen asiasta mitättömämpää jos asiasisältö on kunnossa.

   Poista
 3. upea kroppa nyt jenni! :) olet laiha edelleen mutta terveen ja hehkuvan näköinen. toivottavasti myös olo muutenkin sellainen. kaikkea hyvää ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 4. wau. olet niin paljon terveellisemmän ja kauniimman näköinen nykyisin. olen ylpeä sinusta! :)

  VastaaPoista
 5. ihan mieletöntä että sulle voi tulla kommentteja että olit laihana kauniimpi! :o näytät paljon terveemmältä nyt vaikka oot edelleen tosi tosi hoikka! tuon hoikemmaks ei kenenkään pitäisi yrittääkään. upea muodonmuutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi minä voin sanoa että aiemmin olit kauniimpi. Rakastan tikkujalkoja! Ja minä en sairasta anoreksiaa. Kauneusihanteet ovat ihmisillä erilaisia, ei niitä pidä tuomita!

   Poista
 6. En ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa, mutta sä näytät todella hyvältä nykyään. Terveeltä!!!

  VastaaPoista
 7. Jenni pakko kommentoida tähän, että oon jo pitkään ihaillut, miten terveeltä ja kauniilta näytät nykyään! Koskaan et ole näyttänyt hirveältä, eikä kenelläkään ole ollut missään vaiheessa oikeutta arvostella sinua, kun kyseessä ei tosiaan ollut edes mikään yrittämällä yritetty laihduttaminen. Hoikka kun mikä sä olet kyllä vieläkin, joten jos joku väittää, että "entinen sinä" olisi jotenkin kauniimpaa ja terveempää, niin en usko, että he haluavat elämääsi mitään hyvää ja heidän kommenttinsa kannattaa jättää omaan arvoonsa... Voit olla siis ylpeä itsestäs ja jatka samaan malliin vain! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "eikä kenelläkään ole ollut missään vaiheessa oikeutta arvostella sinua, kun kyseessä ei tosiaan ollut edes mikään yrittämällä yritetty laihduttaminen"

   Ei kenelläkään olisi ollut oikeutta arvostella vaikka olisi halunnut laihtua kun sitten olisi ollut anoreksia. Vai onko kaikkia sairauksia oikeus arvostella? Esim. rintasyöpää sairastavaa voi arvostella kun tahallaan menettänyt rintansa? Samalla lailla anoreksia ei ole oma vika. Sairasta tuollainen ajattelutapa mitä tässä blogissa näkyy! Jennillä ei siis ole ollut koskaan anoreksiaa mutta ei sairaus ole sairaan oma vika.

   Poista
  2. Jep. samaa mieltä anon 13.00 kanssa. Ite syömishäiriöstä kärsineenä on pakko sanoa, ettei siinä sairaudessa vaan ollut oma pää ollenkaan mukana. En voi mitenkään ajatella että olisin ''aiheuttanut'' sen jotenkin itselleni.. en aiheuttanut. Silmät mulla aukes vasta kun olin parantunut.. tai noh, en ehkä parannu täysin koskaan siitä syömishäiriöisestä ajattelutavasta mutta sentäs paremmin menee kuitenkin nyt kuin silloin. Kamalaa jos syömishäiriöisiä pidetään jotenkin ite ''syyllisinä'' :( se sairaus todellakin vie mennessään. Syyttely siinä ei auta ollenkaan!

   Poista
  3. Anorektikoiden täytyy oikeesti vähän rauhottua. Anoreksia on sairaus, mutta on törkeetä verrata sitä syöpään. Vaikka eläisit täysin terveellisesti, sulle voi tulla syöpä. Ja kun se tulee, oot täysin lääkäreiden armolla ja voit vaan toivoo parasta. Kun sairastut anoreksiaan, oot ite alottanu sen siitä ekasta laihduttamisesta, kun tunnet ittes lihavaks. Oisit tässä vaiheessa voinu koittaa mennä puhuun jollekin. Sit siihen tietty hurahtaa ja ei enää ite oo kontrollissa. Mutta sit taas paraneminen anoreksiasta, pystyt todellakin itse vaikuttamaan siihen, jos haluat. Sulla on kaikki tarvittava paranemiseen kun vaan päätät ja haet apua. Paranemisprosessikin on tosi rankka, mutta kuitenkin - it's up to you. Älä vertaa syöpään.

   Poista
  4. Anonyymi 9.50, itse olet ihan kohtuuton. Anoreksia on samalla lailla sairaus kuin syöpä, toinen vain mielensairaus ja toinen fyysinen. Älä viitsi olla noin törkeä, vähän voisi ajatella.

   Poista
  5. Ei syömishäiriöitä voi syöpään tai muuhuunkaan ihmisen toiminnoista riippumattomaan sairauteen voi verrata!!! !!!!!!!!!! Mielensairaudet lähtevät ihmisen korvien välistä, ja on heikon mielen tuotoksia valitettava tosiasia---. Terveisin 5 vuotta bulimiaa sairastanu :)

   Poista
 8. Näytät nykyään kyllä niin hyvältä! Ihana nainen :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni ei jenni nyt kauheen kaukana ole ollut siitä että alkaisi näyttää kuolevalta ja sitäpaitsi Jennihän puhuu nyt itestään eikä vertaile itseään muihin ollenkaan. Minä en ymmärrä ketä se satuttaa? Eihän tämä postaus kohdistu keneenkään muuhun kuin jenniin itseensä ja miten hän näkee entisen itsensä. Ja hyvä jos saa avattua muiden silmät (varsinkin ihmisen jolla on esim. anoreksia) vertailemalla itseään siihen mitä on itse joskus ollut, eli todella todella laiha. Tämä postaus ilmeisesti satutti sinua... Kysymys kuuluu miksi? Hyvää kevään alkua ja tulevaa kesää :)

   Poista
  2. Voi vittu mikä jeesustelu :DDD tipahdin

   Poista
  3. Aika säälittävää kirjottaa kommentti ja sit poistaa se heti kun saa vähä kritiikkiä :)

   Poista
  4. Jos on anoreksia se on sairaus!!! Vai saako syövänkin pois sillä että "avaa ihmisten silmät"? Meneppäs varsin kokeilemaan, kun yksinkertainen kerran olet.

   Poista
  5. Anorektikot aina hermostuu kun sanotaan et niiden pitäis ite vaan tajuta et on liian laihoja. Mut se on fakta. Anoreksia on sairaus, mutta se paraneminen lähtee itsestä, ja siihen tarvitaan ihan hirveesti mielenlujuutta mut ei sua kukaan muukaan paranna (vaikka apua tietty tarvitaan), mut ei voi vaan itkeä sitä että "oon sairas ja en voi tehä asialle mitään". Silmät siinä nimenomaan täytyy avata.

   En oo ylempi ano, mut ärsyttää tollanen tyhjänpäivänen puolustelu. Siskolla oli anoreksia, ja se oli kamalaa aikaa, ja alko helpottaan vasta kun sisko itse päätti että alkaa syömään, vaikka tarvikin siinä sit hirveesti tukee ja meinas monta kertaa perääntyä. Mutta mielenlujuus on se avain. Ei mikään hyssyttely auta.

   Sori off-topic.

   Poista
  6. joopa joo, sitä ja tätä?? Itsellän ei ole ollut ikinä häirötä syömisen kanssa, mutta kyllä minua sapettaa että ihmiset haukkuu SAIRAITA ihmisiä ja väittävät kaikkea heidän omaksi syykseen. Saisit sairastua syöpään ja tulla sitten kuuntelemaan että se on oma vikasi. Tuleeko sinulle hyvä mieli haukkua ihmistä, joka on vähällä kuolla sairautensa vuoksi?? Ilmeisesti tulee eli olet mieleltäsi erittäin sairas paska, saisit itsekin sairastua johonkin kuolettavaan, jotta tajuaisit jotain, tuskin sekään silti auttaisi...
   olisitpa sinäkin sellaisen kaveri, jolla vaikeuksia syömisen kanssa, niin varmaan viimeisenä tulisi mieleen tätä haukkua, jos on oikea ystävä? tai ilmeissti olet niin paska että haukut kaikki, vanhempasikin, muiden selän takana ja netissä

   totta on että kukaan muu ei itseä paranna mutta oikeastiko olet niin tyhmä että silmien avaaminen saa näkemään laihuuden?? anireksia on just sitä, että näkee itsensä isompana kuin on. Sairas kakka olet.

   Poista
  7. Haloo! Kuka vertaa niin vakavaa ja tappavaa sairautta kuin syöpä anoreksiaan? Et ole ilmeisesti nähnyt syöpää sairastavan taistelua läheltä ja miten se syö ihmisen kokonaan eikä kukaan sitä valitse itselleen saatika toivo toiselle! Anoreksia on syömishäiriö ja täysin eri sairaus kuin syöpä. Ikäsi taisi olla se 15 joten annettakoon anteeksi törkeä ja tietämätön kielenkäyttö.

   Poista
 10. Miksi ihmiset olisivat kateellisia ja ilmaisisivat sen kommentoidessaan noin? Surullista että ajattelet että ne olisivat kateellisia. Mutta sun reidet on nykyään täydelliset, huomaa selkeästi että painoa on tullut mutta olet edelleen laiha :)

  VastaaPoista
 11. Samaa mieltä kuin ylläolevat. Olet paljon terveemmän näköinen nyt!
  Samalla täällä yks katkera koko ikänsä pyöreyden kanssa taistellut harmittelee, ettei itseä oo siunattu tommosilla geeneillä. On se vaan niin epäreilua miten kortit jaetaan :D Siis laihduttamallahan saa itsestään solakamman, mutta tollasista jaloista on turha haaveilla

  VastaaPoista
 12. Näytät niin törkeen hyvältä nyt, wauuuuu! ♥___♥

  VastaaPoista
 13. Sun kroppas on ihan taivaallinen nyt! Ja nimenomaan oot edelleen tosi hoikka, mut kuitenkaan et näytä vaarallisen laihalta niinkun ennen. Toivottavasti oot ite myös tyytyväinen tän hetkiseen kroppaan<3

  VastaaPoista
 14. hui, tuossa ekassa kuvassa näyttää et sun jalat katkeaa 🙊mutta nykyään näytät kyllä super hyvältä ja sun kroppa on täydellinen ! :)

  VastaaPoista
 15. Älä välitä ikävistä kommenteista, tärkeintä itse viihdyt kropassas ja voit hyvin :) oot nyt paljon terveemmän ja upeamman näköinen nainen :) hyvää kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
 16. Nykytila paaaaljon parempi, ei tarvi kahta kertaa miettiä. :)

  VastaaPoista
 17. Jenni! Mitkä jalat!! Mikä kroppa! Oot ihan tajuttoman upean näkönen. Huikee muutos. Oot upea!

  VastaaPoista
 18. Oot tosiaan ollut todella todella laiha, mutta ei silti kenelläkään ole oikeutta tulla haukkumaan "vitun luurangoksi" tms. Ethän sä sille mitään voi, että kärsit imeytymishäiriöstä!

  Aivan mahtavaa kuitenkin, että olet saanut painoasi nousemaan. Näytät tietenkin paljon terveemmältä ja varmaan voitkin fyysisesti paremmin? :)

  VastaaPoista
 19. Va va voom Jenni! Älyttömästi parempi!

  VastaaPoista
 20. Jenni oot tosi hyvännäkönen ja hehkuva nyt!! Oon seurannut sun blogii jo kauan, mut en muistanut että olit noin laiha.. Onneks oot saanu kiloja lisää ja näytät oikeesti hyvinvoivalta :)

  VastaaPoista
 21. Oot niin elinvoimaisen näkönen nyt<3 Paljon paremmalta näytät.:) En ymmärrä noit ilkeitä kommentteja, oot nimittäin laiha myös tällä hetkellä, mutta silti näytät paremmalta!! :)

  VastaaPoista
 22. Vau, sä näytät NYT täydelliseltä :) Niin kaunis, nuori nainen!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. Näytät nykyään niin hyvältä ja oon ilonen että oot saanu lisää painoa!

  VastaaPoista
 24. Upeen näköne oot ollu aina ja varsinki nyt ku näytät ns "naisellisemmalta" ja terveeltä :) ihana jenni, jatka samaa mallii!

  VastaaPoista
 25. Sää näytät naiselta nytten ihan erilailla vaikka toki ikääkin on tullut lisää :) Paljon parempi tämä nykyinen! Hoikkahan sää olet nytkin, mutta sun kropasta näkee, että se on sulle luonnollista hoikkuutta :)

  VastaaPoista
 26. Täysin lihakseton laihaläski ei ole koskaan kaunista. Hyvä kunto ja lihakset kuuluvat terveeltä näyttämiseen, huimasti parempaan suuntaan ulkonäkö mennyt.

  VastaaPoista
 27. oot tosi nätti, olit tuolloin ja olet nyt! :)

  VastaaPoista
 28. Toi bikinikuva... En vois täydellisempää kroppaa kuvitella!<3 Oot iha käsittämättömän upee!!

  VastaaPoista
 29. Hei Jenni!

  Älä missään nimessä ainakaan laihduta. Haluaisin tietää millaiset ihmiset täällä käy sinua arvostelemassa... Luultavasti niin nuoret, etteivät ymmärrä näistä asioista mitää, ja sellaiset jotka eivät koskaan uskaltaisi näyttää naamaansa.

  Ei ole tietenkään yhtä ainutta tapaa lihoa tai laihtua. Mutta haluan silti sanoa että enemmän merkitystä on ruuan laadulla kuin määrällä :) Tottakai sillä mäkkärin mätölläkin tai muulla huonolaatuisella ruualla paino nousee, mutta väärällä tavalla ja se huono ruoka vaikuttaa muutenkin elimistöön.

  ps. Näytät muuten todella hyvältä näissä myöhemmin otetuissa kuviss, paremmalta kuin aiemmin :)

  VastaaPoista
 30. Ihan alkuun on pakko antaa taas ylimääräset propsit sulle siitä, miten kirjoitat tänne niin aroista ja henk.kohtasesti varmasti sulle aika vaikeista aiheista. Näistä saa niin paljon enemmän susta itestäs irti, kun mistään asukuvista jne, mikä tekee susta aivan käsittämättömän upeen bloggarin! Sun tekstejä on myös helppo & ihana lukea, kun kirjoitat niin aidosti kaikesta, suhun on tooodella helppo samaistua monessa asiassa!
  Ja sitten, taas niin tunteita herättävä ja säväyttävä postaus, mutta silti meinasin jälleen kerran jättää kommentoimatta, ennen viimeisen virkkeen lukua..
  "olit paljon kauniimpi sillon kun olit laihempi" öööööö, täh? Sun nykynen kroppa on just niin täydellinen, mistä ainakin henk.kohtasesti unelmoin! Tsemii sen ylläpitoon ja kivaa kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
 31. Näytät niin paljon paremmalta nykyään! En tarkoita että olisit muutama vuosi sitten näyttänyt jotenkin kamalalta :D, en missään nimessä! Vaan siis oon ilonen sun puolesta että syöminen on vihdoin tuottanut tulosta (kuulostaapa hassulta sanoo näin päin:D) koska näytät nyt paljon terveemmältä ja hyvinvoivalta :) tsemppiä kaikkeen!

  VastaaPoista
 32. Mahtava muutos :) täällä kohtalontoveri, rasva ei tartu vaikka söis elefantin päivässä. Vanhat kuvat on aika kamalaa katsottavaa, ja aina kiusattu laihuudesta. Nyt kun ikää on vähän yli 20, vihdoin alkaa massa tarttua ja kuinka onnellinen voikaan olla, kun tajuaa lihoneensa! :D vaan sanoppa se ääneen niin heti on joku tapporyhmä perässä... Hauska muuten et meillä on sama vaatekoko, pituus ja paino ja yhtä luonnottoman isot boobsit verrattuna rasvaprosenttia :D ei tarvi lähtee silarikaupoille ;)

  VastaaPoista
 33. Mahtavaa että oot saanu painon nousemaan, oon iloinen sun puolesta! Upee kroppa ja tyttö siellä <3

  VastaaPoista
 34. Mutta kerroit blogissa olevan masentunut ja saanut diagnoosin siihen kai jos oikeen muistan? Mietin vaan, että jos sinulla on lääkitys käytössä siihen niin se voi olla syy lihoamiseen. Monet ihmisit lihovat jopa 10-20kg mielialalääkkeistä. Mutta tää on sun henk. koht asia eikä sitä tarvii muiden jäämään puimaan! Ja ei voi muuta sanoa, kun wau sun kropasta! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laihduin 15kg masennuslääkkeiden takia :D mutta sinänsä oot kyllä oikeessa, jotkut lääkkeet lihottavat ihan kunnolla! Käytätkö Jenni e-pillereitä?

   Poista
  2. Tai ikä. Itse oon jennin ikänen, ollu koko ikäni tikku vaikka mitä söisin, mutta yllättäen viimevuonna tuli painoa 10kg lisää. Söin ihan kun ennen, harrastin jopa liikuntaa enemmän ja en alottanut mitään lääkkeitä. Terkkari sano että varmaan ihan luonnollista painonnousua, koska harva nainen ihan oikeasti painaa 45kiloa. Eli ihan perus bilsaa se, että kroppa kerää vähän painoa aikuistuessa jotta esim raskaus ois mahdollinen. Monilla tää painonnousu tapahtuu jo joskus 13v kun pituutta tulee lisää, mutta ei se oo mitenkään poissuljettui että paino nousis vasta tän ikäsenä:) geenit geenit

   Poista
  3. En kyllä ite ainakaan usko että jennin tilanteessa on ikä syynä :D ootko ano 1.05 varma ettei sulla oo kilpparin vajaatoimintaa? 10kg painonnousu tosta noin vaan ei itse asiassa ole kyllä ollenkaan normaalia.

   Poista
  4. Anolle 1.05 tiedoksi että rajut painonnousut lyhyessä ajassa kannattaa tutkituttaa lääkärissä ihan siinä missä rajut painonlaskutkin. Kaikki selvät painonmuutokset, jotka tapahtuu ilman syytä tulee tutkituttaa. Sun ja Jennin kohdalla painonnousu on kyllä varmasti hyvä asia, onhan se 45 kiloa todella vähän.. mut noin yleisesti biologiaa on kyllä myös se, että jos ihminen elää samoilla elintavoilla pitkän aikaan ja on pysynyt jossain tietyssä painossa niin se paino tosiaan pysyy niillä samoilla elintavoilla. Kenenkään aineenvaihdunta ei radikaalisti yhtäkkiä hidastu tai vastaavasti lisäänny ilman syytä. Ikä voi tottakai tuoda kiloja, mutta ei todellakaan tolla tahdilla :D ja myös terveen aikuisen on helppo pitää kroppansa kunnossa hyvillä elintavoilla :) ikä ei ole koskaan este. Mut siis tosiaan en väitä etteikö painonnousu vois sulla ja Jennillä olla hyvä asia, varmasti on. Sulla on Jenni upea kroppa nyt ja varmaan sullakin ano!

   Poista
  5. Labroissa yms kävin kaikki ok. Ja tuo 10kg tuli siis vuodessa joten en nyt tiedä onko se niin radikaali painonnousu kuitenkaan?:D toki osa tosta on itelläni varmasti myös kasvanutta lihasta, koska ennen olin ihan tikku lihaksiton.

   Poista
 35. Näytät paljon kauniimmalta nyt!! Itse asiassa minun silmiin näytät vielä kovin hoikalta mutta paljon terveemmän näköinen kokonaisolemus!!! Ja myös rehellisesti kauniimpi kun et näytä siltä että jos joku tulee lähelle ja halaa, että "rutistut" kun näytät aivan liian hennolta toisessa kuvassa!!

  VastaaPoista
 36. Minusta tuo sun kroppas on nyt aivan älyttömän upea, jopa vähän muotoja olet saanut (lantio yms). Ei haittaa vaikka lihoisit lisääkin, kun olet nytkn niin hoikka, joka tapauksessa olet upea!

  VastaaPoista
 37. oot ihan normaalin kokoinen etkä todella hoikka niinkun jotkut sanovat... vääristynyt kuva on nähtävästi siitä mikä on todella hoikan ja normaalin ero. Suomessa on valitettavasti nykyään todella paljon ylipainoisia jotka luulevat olevansa normaalikokoisia juuri tämän vääristyneen kehon kuvan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessahan normaalikokoinen alkaa nykyään olemaan yhtäkuin fitnesskroppa :D normaalipainoiset ja normaalikroppaisetki alkaa jo varmaan kohta olemaan melkeen lihavia.

   Poista
  2. Jennin painoindeksi on kyllä edelleen alipainon puolella, ja vaikka indeksi ei kaikkea kerrokaan niin kyllä silti näkee että jenni on edelleen hoikka. Et ehkä osaa hahmottaa kuvista, mutta jennin livenä nähneenä voin sanoo että on kyllä monia monia "normaalikokoisia" hoikempi.

   Ja ennen kun joku sanoo et täällä kirjottelee katkera läski, niin ei, oon ihan perushoikka itse, mutta ärsyttää kuinka jotkut ihmiset puhuu tosi hoikasta kropasta normaalina, jollon jatkuu edelleen se että laihuutta ihannoidaan ja ulkonäköpaineet on nuoremmilla entistä kovemmat.

   Poista
  3. ootko yksinkertainen???

   Poista
 38. Nykyään sulla on upee, naisellinen kroppa ! ihana postaus, joka anto ainaki mulle paljon tsemppiä lihottamiseen, jota oon nyt varmaan vuoden yrittänyt tuloksetta.

  VastaaPoista
 39. Anteeksi vain mutta olen itse yhtä laiha mitä sinä nuissa 2012 vuoden kuvissa. Oli todella MASENTAVAA lukea että mielestäsi näytit sairaanloiselta ja luurangolta. Eli nuin laihat ihmiset ovat luurankoja? Vihaan omaa vartaloani ja tiedän kyllä että näytän luurangolta, vaikka en voi sille itse mitään, en vain lihoa millään. Mielestäni kannattaa ajatella millaisilla sanoilla ilmaisee tälläisiä kirjoitelmia. Ei pahalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvä luoja nyt taas. tämä oli JENNIN mielipide HÄNEN vartalostaan. Ei kaikkea tarvitse vetää aina itseensä.

   //kannattaa käydä labroissa selvittämässä, onko sulla esim imeytymishäiriöö tai kilpparin liikatoimintaa

   Poista
  2. Olet samaa miieltä Jennin kanssa, mutta asiasta ei saisi puhua julkisesti? Ei kannatta ottaa juttua henkilökohtaisesti, kun bloggari vaan kertoo omasta vartalostaan ja sen muutoksista.

   Poista
 40. Mun mielestä Jenni on tosi kaunis tossa ekassa kuvassa. Oot kyllä noissa muissakin.

  VastaaPoista
 41. Oot todella upee nyt!! :) itse olen juuri yhtä laiha kun nois sun 2012 kuvissa. Vaikka yritän lihottaa niin mitään ei vaan kerry :/

  VastaaPoista
 42. Ite oon kans todella laiha, ja kuulen noita laihuuskommentteja aina. Nykysin vähän vähemmän kuin ennen. Mut mä en vaan voi sille mitään, syön kuin hevonen mut emmä liho mihinkään (geenit syynä). :D Ehkä mullakin siis iän myötä alkaa tulemaan kiloja. :) Mut sä näytät kyllä hyvältä !

  VastaaPoista
 43. Ehkä toi eka tupakka kuva pöhöttyneenä baarissa ei anna kovin kaunista vaikutelmaa, mutta tossa alemmassa bikini kuvassa näytät terveemmältä ja kauniimmalta painavemana:)! ekassa kuvassa jalat myös pelottavan hoikat.

  VastaaPoista
 44. Mä niiiiiiin tiedän mitä tarkoitat. Itsekin olin vielä pari vuotta sitten (ikää tällä hetkellä 21) todella laiha ja jos nyt avaisin vanhat valokuva-albumit koneelta ja katsoisin vanhaa, langanlaihaa kroppaani niin järkytys olisi varmasti suuri. Ja olenkin katsonut joskus,enkä todellakaan ymmärrä miten en tajunnut sitä silloin. Muut ihmiset kyllä huomauttelivat,jopa vanha kaverikin joka sanoi joskus (''normaali''painoisen ihmisen näkökulmasta) ''hyi kun oot laiha''.
  Musta on väärin,että laihat ihmiset saavat niin paljon lokaa niskaansa, vaikkei olisikaan anorektikko. Tuntuu,että se on paljon suvaittavampaa kuin haukkua lihavaa ihmistä lihavaksi (vaikka sitäkin tapahtuu).
  Näytät Jenni ihanalta, nuorelta naiselta, olit sitten painavempi tai et <3

  VastaaPoista
 45. Oot kyl niiiiiiiin hyvännäkönen nyt uudemmis kuvis et huhu:) t. mimmi joka on aina aatellu olevansa hetero:D

  VastaaPoista
 46. Paljon paremmalta näytät nykyään! Huolestuttavan kaposet jalat oli aikasemmin. Nyt oot terveen ja naisellisen näköinen vaikka vieläkin hoikka :)

  VastaaPoista
 47. Voi olla, että lihoamisen (tai siis ennemminkin painonnousun) takana on ihan vaan vanheneminen. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä helpommin kilot jää. Hienoa kuitenkin että oot saanut kiloja, näytät niin paljon terveemmältä ja paremmalta nyt.

  VastaaPoista
 48. Näytät tosi terveeltä ja kauniilta! <3

  VastaaPoista
 49. täykky kroppa. mua ärsyttää, että joku ilkeyttään sanoo asioita mitä ei tarkota, tai sanoo satuttaakseen. en sairasta syömishäiriötä mut kamppailen silti itseni kanssa et oonko nyt omasta mielestäni normaalikokoinen ja aina tuntuu et pitäisi olla laihempi ja miettiä joka kerta mitä ja minkä verran syö. silti välillä terveellä järjellä mietin et voin syödä suklaalevyn eikä se haittaa. :D vaikka harvoin kyllä mielihaluja tulee että pitäisi.

  VastaaPoista