lauantai 8. elokuuta 2015

6 asiaa joita et (luultavasti) tiennyt musta!

fpblogi
1. Mulla on jokaselle mua kiinnostavalle miehelle yksi ja sama kysymys, jolla voin välittömästi selvittää voiko meidän jutusta tulla jotain vakavampaa. Jos vastaus on positiivinen, juttu loppuu siihen. "Kuorsaatko?"

2. Mikään ei ärsytä mua enemmän kuin ihmiset jotka kävelee eteenpäin, mutta samalla katsoo taakse.
 
3. Mä oon aivan koukussa siihen teippihässäkkään, jolla otetaan karvoja vaatteista pois. Käytän sitä ihan kokoajan vaikka vaatteissa ei oliskaan mitään. Saan kohtauksen jos meen jollekkin kaverille kylään ja sillä on vaikka vaalee pitkäkarvanen koira, mulla mustat vaatteet ja teipistä ei tietoakaan.

fp5
4. Mä en katso salkkareita enkä vaan ymmärrä miks joku kattoo vapaaehtoisesti sellasta skeidaa.

5. Aina kun oon hermostunut räplään mun ripsiä sormilla niin, että kuulen niistä sellasen rapinan. Se jotenkin rauhottaa mua. Ennen mulla oli monta vuotta tosi paha ongelma, että hermostuneena revin ripsiä irti ihan tupoittain. Onneks oon päässy siitä tavasta kokonaan eroon.

6. Mä yritän aina julkisilla paikoilla etsiä pistorasiaa, vaikka en välttämättä tarvitse sitä. Mä myös kiinnitän pistorasioihin paljon huomiota ja haluan aina esimerkiksi kaverin luona bongata missä sillä on pistorasioiden paikat.

Kuulostiko mikään kohdista tutulta? :D

24 kommenttia:

 1. Ei vitsit mä luulin että oon ihan hassu ja pöpi kun julkisilla paikoilla etsin ja katson löytyykö mistään pistorasioita, vaikka en edes laittaisi puhelinta lataukseen sillä hetkellä!! :D Hahaha vähän hyvä kun jollain toisellakin samanlainen homma :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama salkkareiden kanssa.. sen ohjelman ois voinu lopettaa jo 5v sitten :) ja eniten mua taas ärsyttää se, kun kävelen jossain ja mun eteen kiilaa joku ihminen kuka puhuu puhelimessa ja alkaa hidastaa vauhtia.. ja sillon kun olin vielä yksin, mulla oli se tyssäyskysymys "juotko ja/tai poltatko?", jos edes toiseen oli kyllä, homma oli siinä :-D ONNEKS ja mun iloksi löyty kuitenki mies, joka sano molempiin ei♥

  VastaaPoista
 3. Tää oli kiva postaus! Mistä sun noi aurinkolasit muuten on? :)

  VastaaPoista
 4. Kolmonen on meitsille aika tuttu! En pysty lähtemään kotoota ilman sitä :-D

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus, oot mun lemppari bloggaaja!

  VastaaPoista
 6. Hahaha ykköskohta!! :D Ja mua häirittee ihan hirveesti jos mustis farkuis on vähääkään karvoja tai jotain pölyä, on niin ihanaa kun saa sillä teippirullalla vedettyy kaiken pois :D

  VastaaPoista
 7. Nykyään myydään vara-akkulatureita /tms) pistorasiattomiin hetkiin:)

  VastaaPoista
 8. ei oikeestaan ollu samoja :D tosin pyöritän hiussuortuvaa sormien välissä, ehkä se vois olla sellanen tapa :D

  ja salkkarit on ihan parhautta, parasta viihdettä :''DD

  VastaaPoista
 9. Mitä jos mies ei tiedä kuorsaavansa ja se paljastuu teille vasta myöhemmin, kun olette jo vakavissanne? :D

  VastaaPoista
 10. Salkkareide parhaus piilee just siinä et se on nii huono :''D paras viihde

  VastaaPoista
 11. hhaha ykkönen oli mulla ennen, kunnes löysin ihmisen jota todellla rakastan. ongelmasta selvittiin lopulta korvatulpilla, eikä tarvinnut laittaa miestä kokonaan vaihtoon :D (Y)

  VastaaPoista
 12. Mä etin hermostuneena kakshaarasia. :P

  VastaaPoista
 13. ois tosi ihana jos voisit tähän vastata!! etsin siis parempaa tietoa muovikuorista ja löysin siinä samalla sitten sun yhden postauksen. toi on kolme vuotta vanha mutta mitä nykyään toi homma korjauttaa hampaat maksaa? itsellänikin siis kaksi etuhammasta jotka muistuttaa ihan jonkun vamppyyrin hampaita......

  VastaaPoista
 14. Hahha mäkin bongailen pistorasioita :D Ja hitaasti keskellä tietä kävelevät ihmiset saa veren kiehumaan, katsoivat ne mihin suuntaan tahansa

  VastaaPoista
 15. Millä kameralla nii kuvat on otettu

  VastaaPoista
 16. Mä oon kanssa ihan tarraharja riippuvainen, tosin mulla on kyllä 2 kissaa joista irtoaa karvaa.

  VastaaPoista
 17. Kiinnitin huomiota ykkös kohassa, että mainitsit vaan miehen, onko naiset jäänyt unholaan vai? :p

  VastaaPoista
 18. Tiiätkö mist sais ihan niit pienimpii minigrippusseja ku tarttisin jotai mihi pistää mun mässyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi elämä.. Vaikka kuule Prismasta! :D

   Poista
 19. Suosittelen Jenni poistamaan blogin. Ei sulla oikein toimi enää tämä bloggaaminen. Ennen oli ihan lemppari kun jaksoit panostaa. Mutta nyt muuttunut niin rajusti huonompaan suuntaan. Kannattaa suosiolla poistaa eikä väkisin yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no johan nyt XDDD menkkapillu

   Poista
  2. Eiköhän se bloggauksen ns kultakausi mennyt jo. Massan mukana vaa tälläsii pakollisia huomionhakuisuuksia et saa massia ;)

   Poista
  3. Alkaa olla samaa tylsää shittiä ku sijalla :(

   Poista