maanantai 17. elokuuta 2015

You know you had fun when you can't tell your parents what you did last night..

IMG_5122 (Copy 1)IMG_5132IMG_5141 (Copy 1)
Lauantaina tosiaan juhlittiin Summer Heateissa joista täällä aikasemmin mainitsinkin. Mulla oli paikan päällä oma pöytä kaikilla herkuilla ja heti sisään tullessa kilisteltiin porukalla hieman skumppaa. Jossain vaiheessa skumpat on vaihtunu kirkkaisiin ja pari tuntia myöhemmin ei ollut enää kellään meijän porukan miehillä paitaa päällä.. :D Lattia tärisi tanssin voimasta ja kaikilla oli hyvä fiilis. Todella onnistunut ja hauska ilta. Iso kiitos Summer Heatin tiimille! ♥ PS. Pakko hehkuttaa ulkoterassin musaa, mulla nous hymy kirjaimellisesti korviin!

uploadupload

26 kommenttia:

 1. onko susta kuvaa jossa hymy nousee kirjaimellisesti korviin? :D

  VastaaPoista
 2. Jenni oot niin kaunis!<3

  VastaaPoista
 3. laitatko listaa sun ykkösbiiseistä tällä hetkellä, tai onks sul spotify listaa:) sun kautta saanu ehdottomasti parhaat biisit. <3

  VastaaPoista
 4. Toihan on Siljan mies joka halailee sua?! :D jaatteko senki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi voi, mitä sitten jos halaa? Ihme hiekkapillu :D

   Poista
 5. Onks noi miehet varattuja ??;)

  VastaaPoista
 6. Hei mun on PAKKO kommentoida tähän mun(kin) mielen usein pahoittaneesta asiasta.. Miks ihmees tänne (ei vain tänne, vaan lähes kaikkien bloggaajien) kommenttibokseihin kirjotellaan jonkinnäkösiä p*skakommentteja, oli aihe melkeenpä mikä tahansa? Itse en bloggaa, vaikka monesti ois mieli tehnykin perustaa blogi. Haluaisin jakaa meikkivinkkejä, kirjoitella kauneudesta ja tatuoinneista ja ylipäätään lifestyleä. Mut vihaajat rajottaa tätä pientä unelmaa. Toki jos unelmoisin siitä täysillä, olisin jo blogin perustanut. ;)

  Mut kun lukee bloggaajien kommenttibokseja ja huomaa yhden jos toisenkin turhan kommentin, jonka olisi asianomainen voinut hyvin jättää kirjoittamatta, niin en jaksa lakata miettimästä, miks ihmisten pitää lähes aina vihata tuikituntemattomia? Onks se kateutta vai katkeruutta? Jos hiertää mieltä niin paljon joku blogikirjoitus, täytyy olla vähän päässä vikaa. Miks porukka ees vaivautuu lukemaan ärsyttäviä blogeja? Tai ylipäätään kirjotteleen niitä kommentteja? Fiksuudesta se ei ainakaan kerro, koska fiksu ihminen jättäisi turhat ja ikävät asiat sanomatta, kun tietää et se saattaa oikeesti pahoittaa jonkun mielen. Vai onks se just sitä, et pitää oma paha olo siirtää johonkin tuntemattomaan ihmiseen, tai ylipäätään muihin? Ei mahda tälläiset ihmiset mukavia kavereita olla "oikeas elämässä". En ainakaan itse haluaisi tällaiseen tyyppiin tutustua. Onneksi kuitenkin yleensä elämä pyrkii olemaan reilu, ja ehkä tämä samanlainen mielipaha kohtaa tulevaisuudessa myös kommenttien kirjoittelijatkin. Ellei siis ole jo kohdannut, juurikin sillä p*skakommentoijien tarpeella siirtää oma mielipaha muihin.

  Kritiikki on toki asia erikseen, ja sitä saa mielestäni aina ilmaista, onhan se varmasti terveellistäkin toisinaan meille kaikille.

  MUTTA avautumiseni jälkeen tahdon sanoa sinulle Jenni; muista, että näiden p*skakommentoijien kirjoitukset eivät usein iity sinuun millään tavalla, vaan enimmäkseen kommentoijiin itseensä. Se on silloin vain heiltä pois, että antavat itsestään typerän kuvan. Ja jos he kykenevät siihen netissä, todennäköisesti kykenevät todellakin myös siellä netin ulkopuolella - ja sekös heille kostautuu. Vaikka tiesit tämän kaiken jo varmasti itsekin!

  Muista että olet kaunis, hyväkroppainen ja tyylikäs! Ei korvienkaan välissäkään näytä olevan syvällisempien blogitekstien ansiosta valittamista. :) Ole onnellinen, kun oot just sinä. Varmasti moni muukin haluais olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä paska kommentteja ole pakko julkaista. En edes oikein ymmärrä, miksi jotkut bloggaajat laittavat niitä esille, sillä se vaan antaa kuvan, että on ok olla ilkeä ja kiusata. Tai osa nyt varmaan pistää siksi, että haluaa vaikuttaa vahvalta ja että kestää kaiken. Itse en blogiini yhtään turhaa/typerää kommenttia julkaise, sillä jos teksti kohdistuu minuun itseeni, viesti kyllä menee perille. En aio tukea lainkaan sellaista typerää toimintaa!

   Poista
 7. Milloin se sun ohjelma alkaa ? syksyllä vai keväällä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa valitettavasti kertoa mitään tästä ohjelmasta :/

   Poista
 8. Miks poistit sun videon? En kerenny kattoo sitä:(

  VastaaPoista
 9. Miksi poistit koulupostauksen?? Se oli just ihana!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ollut täysin tyytyväinen siihen. Oon tosi tarkka :D Mutta kiitos <3

   Poista
 10. miks poistit koulupostauksen?

  VastaaPoista
 11. Miks poistit uusimmman videopostauksen?

  VastaaPoista
 12. Miks oot poistanu sen viimesimmän videon?

  VastaaPoista
 13. Miks poistit sen koulujuttuja videon? :(

  VastaaPoista
 14. Hei Jenni, siul on tosi nätit hiukset =) sopii hyvin! kuin usein peset hopeeshampool?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En oo käyttäny hopeeshampoota moneen kuukauteen. Jotenkin nää on pysyny aika hyvin viileen sävysenä :)

   Poista
 15. Voitki bloggaaaa ikävä

  VastaaPoista
 16. Oli pakko kommentoida koska thehee oon ihan kikseis lol, koska näin sut just kampis ku venailin dösää espoosee MUT vitsi ku en viittin moikkaa tai mitään ku kelasin et häiritsen ku näytit aika kiireiseltä ja niiin..MUT anyways oli jotenki huippuu nähä sut ihan vilaukselta ees ku oon sun blogias alusta asti seurannut! Haha toivottavast en kuulosta mitenkää creepylt tai mitään, ihan samanikänen(vuotta vanhempi vaa) tyttö oon ku säki :D mut pakko sanoo et olit kyl ihan yhtä upee livenä ku kuvissaki! Oot ihana ja aion kyllä jatkaa sun blogis lukemista niin kauan ku kirjotat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana! Oisit tullu moikkaa! Musta on ihana jutella lukijoiden kanssa kasvotusten <3

   Poista
 17. Exiä rannalla Tatuha se tuol yhes kuvas ;:D

  VastaaPoista