perjantai 14. elokuuta 2015

Fiiliksii

mansikatIMG_5104IMG_5076IMG_5071
nahkaliivi H&M paita Bik Bok aurinkolasit Cubus

Surullinen faktahan vaan on se, että pikkuhiljaa voidaan sanoa heipat kesälle 2015. Jotenkin tää kylmä totuus iski päin kasvoja kun tajusin, että mulla alkaa maanantaina koulu kello 10:30. Mutta mä olen vaan kiitollinen ja onnellinen, että mulla sentään on koulu jota käydä. Ei nimittäin oo todellakaan kaikilla, vaikka ois halua. Ja mä oikeesti, ihan aikuisten oikeesti tykkään mun koulusta.

Aloin sit tänään kelailemaan, että mitä mulle on jäänyt käteen tästä kesästä? Jotain mitä muistelisin marraskuussa kun sataa räntää. No ekana tulee tottakai mieleen tää tosi-tv mitä olin kuvaamassa ulkomailla. Sitä ei kyllä voi mitenkään unohtaa :D Mutta jotenkin se tuntuu edelleen niin epätodelliselta, että kai sen tajuu vasta kunnolla kun matskua alkaa pukkaamaan telkkarista. Mutta täytyy sanoa, että on niitä paljon parempiakin kesiä ollut. Tänä vuonna ei ollut ees mitään kesäromanssia, buuuuu! Viime kesä kun meni mulla niin, että niitä perhosia oli vatsassa 24/7. Se oli ihanaa.

5 kommenttia:

 1. Vähän magee toi pitkä paita! Bikbokista vaan aina loppuu oma koko tosi nopeesti, ettei varmaan enää löydy. :(

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän samat fiilikset tästä kuluneesta kesästä... Ei oikeen tullut tehtyä mitään ihmeellistä tai extemporea, josta usein ne parhaat muistot syntyy :/ No mutta, tästä opin sen että ens kesästä sit täytyy tehdä ikimuistonen! Ei ne kaikki kestä voi aina niin huikeita ja kokemus- ja tapahtumarikkaita olla :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Millonkas tää ohjelma sit alkaa telkkarista? :) ja mihin kouluun sä meet? Ootko miettinyt sitä Kuopion koulumahdollisuutta? Kaikkea hyvää sulle Jenni!

  VastaaPoista
 4. Millon ohjelmasta julkastaan jotain infoa? :)

  VastaaPoista
 5. itellä oli neljän kuukauden kesäloma enkä tehny yhtään mitään :D mutta ihan mahtava kesä on silti ollu. oon saanu olla kotona vaan ja ottaa rennosti :) vielä ois eessä pari viikkoa lomaa ja sit vaihtoon ulkomaille!

  VastaaPoista