maanantai 2. marraskuuta 2015

Love what you do

0SivpfY4-_wqXv12d8sqii4Ac--093SzK0fUZ6nzPzU4goJsg6_wl7vh1spG4tj2e_JYrNnodxjbAN1jm99bv4C8sr67vcmdwbFgRmM7gwaJnmtVlQIPSHLHNSXsAkGIQNrgoZv6euneHbkVNS9C5e7yffurE3jrdk4DyGOSCdJs
 Viime viikonlopun duunikeikalta. Kuvat Henri Juvonen.

Muistaakseni en oo tänne blogiin kertonut sen kummemmin, että mitä töitä mä teen. Mähän oon allekirjoittanut työsopimuksen jo yli vuos sitten erään promofirman kanssa ja oon päässyt tekemään törkeen siistejä juttuja, joita oikeesti fiilaan. Oon matkustanut duunin perässä lähes kaikkiin Suomen tunnetuimpiin kaupunkeihin, jopa Tornioon asti! Mulla on tosiaan mahdollisuus tehdä ihan kaikenlaisia keikkoja, mutta oon painottunut yökerhoihin. Esimerkiksi joskus myyn alkoholia ja joskus promoon jotain brändiä pienellä showlla. Joskus keikkoja saattaa olla monta putkeen ja kerran asuin 4 päivää hotellissa :D Aika luksusta!

Oon aijemminkin sanonut tätä, että vaikka jaan mun elämää paljon blogiin, on järkevää jättää työ ulkopuolelle. Mun aikaisempiin duuneihin on lähetetty sähköpostilla screenshotteja mun Facebook päivityksistä, linkkailtu mun postauksia ja levitelty perättömiä huhuja. Siks en kirjottele tänne sen tarkemmin mun työkuvioista. Halusin nyt vaan kertoa, että mitä mä oikeen puuhailen. Saan tänne nimittäin välillä kommentteja tyyliin "mee töihin vitun pummi" :D

Ihanaa maanantaita kaikille ja tsemppiä tulevaan viikkoon! Pus.

30 kommenttia:

 1. Miks et vastaa kommentteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan pääsääntösesti kommentteihin missä on kysymys. Mihin kommenttiin haluat vastauksen? Kirjoita tähän :)

   Poista
  2. kysymys: tuletko Ouluun :)

   Poista
  3. En pysty vastaamaan tuohon, koska saan tietää mun duunit aina vasta pari päivää ennen :/

   Poista
 2. tuutteko uuelleen tornioon? jos tuutte niin ilmotathan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa ollenkaan sanoa, mutta jos tullaan niin lupaan ilmottaa! :)

   Poista
 3. Musta on hienoo että osaat jättää ne asiat blogista pois mitä tänne et halua. Sähän tätä blogia pyörität ja päätät millon postailet ja mitä postailet. On jo super rohkeeta pyörittää blogia varsinkin kun kerrot sun vaikeistakin asioista sopivan avoimesti. Tsemppiä sulle jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä pitää tajuta kantapään kautta, mitä tänne ei kannata kirjoittaa. Nyt mulla on ihan sopiva balanssi tässä hommassa. Kiitos paljon!

   Poista
 4. Joskus saattaa olla 4päivää putkeen töitä ? :D haha ompas rankka elämä sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä niin sanottiin? :D

   Poista
  2. Särähti kyllä kieltämättä ensin itelläki korvaan tuo, nimim. viidestoista työpäivä putkeen menossa, 10-15h päivässä fyysistä työtä. Mutta sitku miettii että pitäis asua hotellissa, eikä pääsis kotiin nii olis se kyllä paljon rankempaa :) vaikka ehkä kuvittelee että no hotellissahan palvelu pelaa ja siivotaankin puolesta, niin ei se niin mene! Koti on se paikka mihin haluaa raskaan työpäivään mennä<3 uskon että tämä oli Jennin pointti tolla hotelliasumisella.

   Poista
  3. Pointti oli se, että harvoissa duuneissa pääsee asumaan moneksi päiväksi hotelliin. Mun mielestä aika luksusta :)

   Poista
  4. aika monessa duunissa itseasiassa pääsee :D

   Poista
  5. Luksusta... tirsk. Itseäni ei kuvota mikään niin paljoa kuin ajatus asua monta päivää putkeen sellaisessa pöpöpesässä kuin hotellihuoneet ovat.

   t. hotellin respa

   Poista
  6. Useissa matkustusta vaativissa duuneissa se jatkuva hotellissa asuminen on juuri se rankin asia, ei pääse kotiin perheen luokse jne. Mutta kivaa jos tuntuu luksukselta hotelli 😂

   Poista
 5. Oi unelma duuni! :)

  VastaaPoista
 6. Tuletko joskus Ouluun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *****VASTAISIT JENNI TÄHÄN******

   jos tulet Ouluun tulisin kattomaan!!

   Poista
  2. Moikka! Koska tää on keikkaduunia niin mä saan tietää vasta pari päivää ennen, että minne lähden. Mutta hyvin mahdollista on, että tultaisiin Ouluun :) Voin ilmottaa blogissa sitten :)

   Poista
 7. Missä paikassa siis myyt noita? Voisin joskus tulla ostamaan koska kuulostaa hyvältä ja jos vaikka sattuisit olemaan just myyjänä :3 ja joo ei kannata välittää jostain pummi-kommenteista, itse tiedät parhaiten teetkö töitä vai et...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin tähän postaukseen syyn, miksi en aijo kertoa missä olen töissä. Kiva kumminkin kuulla että haluisit tulla mun asiakkaaksi :D<3

   Poista
 8. Missä ohjelmassa siis sä ja silja olette, kun olitte siel kuvauksis kesällä? Oon ihan hukassa :D tuleeko se talkkarista jossain kohtaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en saa paljastaa ohjelman nimeä enkä tarkkaa julkaisu ajankohtaa. Mutta tulee telkkarista talvi/keväällä ;) Mä infoon tänne heti enemmän kun saan!

   Poista
 9. Vastahan sä pari postausta sitten hehkutit että "mä sain töitä!". Eli onko tämä joku uusi työ? Miksi hehkuttaa töistä vasta nyt, jos kerta olet töitä tehnyt jo pidemmän aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on eräs toinen duuni :) Mut baarihommaa sekin!

   Poista
  2. Aaa okeeei. Tämä selvä :)

   Poista
 10. Moikka Jenni! Ollaan uudenvuoden aikoihin Bangokokissa ja olisin sulta kysäissyt vähän, että missä kaupakeskuksissa on parasta shoppailla ja minkälainen hintataso yleensä? Löytyykö myös perus zara, h&m hintoi myös:) toki vois vielä lukea noi sun Bangkok postaukset ja ettii muitakin vinkkejä sieltä. Hotelli meillä on Khao Sanilla.

  VastaaPoista
 11. Miks ig nykyää yksityinen :(

  VastaaPoista
 12. Öääh ärsyttäviä tollaiset anonyymien pätökommentit >_> Ihana et sul on duuni mist tykkäät <3

  VastaaPoista
 13. Edelleen mielestäni on omituista kun et varmaan ole kehdannut kertoa olleesi myös puhelinmyyjänä?

  VastaaPoista