lauantai 7. huhtikuuta 2012

Few days ago

IMG_5909
Torstaina mulla oli blogiin liittyvä tapaaminen Kampissa, johon mä kävelinkin tosi nopeesti tästä kotoolta. Ilma oli mitä ihanin ja pitihän sitä räpsästä muutama kuva :) Hei muuten, vaihdoin nyt kuvanlataus paikkaa Tinypicistä Photobuckettiin joten kaikkien pitäis nyt nähdä nää blogin kuvat. Ja huomaa kyllä että laatukin on 100 kertaa parempi!

IMG_5919IMG_5936IMG_5915IMG_5920
Tapaamisessa sain hyviä vinkkejä miten voin kehittää mun blogia ja puhuttiin myös muista yhteistyö jutuista. Ja mikäs olikaan saapunut sinne toimistolle..?

IMG_5984IMG_5993
Pari viikkoa sitten kertomani Versacen laukku jonka sain blogin kautta :) Se on vaan niin yksinkertasen kaunis ja tykkään tosi paljon. Mulla ei vaan oo ikinä ollut 495 euron arvoista laukkua, joten miten mä ees uskallan käyttää tätä! Kannan tätä varmaan kuin omaa lasta :D

Kampista menin sitten tapaamaan äitiä ja mentiin syömään Forumin vieressä olevaan Sport Burgeriin. Samassa tilassa toimii siis Fressi kuntosali, joten en ees aijemmin tiennyt että tuolla voi syödäkkin :)

IMG_5932
IMG_5923IMG_5929
IMG_5924
Vielä ois pari päivää vapaata töistä, joten katsoo mitä sitä keksii :) Voisin ainaki saada aikaseksi luettua teidän laittamia kommentteja tohon koru arvontaan, niitä on tullut tosi paljon! Jos voittoa ei kumminkaan osu tällä kertaa kohdalle, niin kannattaa ainakin osallistua Facediilin uuteen kampanjaan jossa voi voittaa rahaa! :) Tykkää tästä Facebookissa ja laita yhteistietosi.

IMG_5648
Ihanaa lauantaita ihanille lukijoille ♥

86 kommenttia:

  1. Oot niin kaunis Jenni! (=

    elinajessica.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. mistä noi vikan kuvan rintsikat on? ihanan väriset ja sä näytät hirmu kauniilta! =)

    VastaaPoista
  3. mistä toi sun vikan kuvan pitsitoppi on? :)

    VastaaPoista
  4. sun blogia on aina niin kiva tulla kattelemaan! :)

    VastaaPoista
  5. oi ihana laukku! :)
    ja ihana sinä!!

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus, ihana laukku,
    MUTTA MITÄ IHMETTÄ SULLA ON TOSSA VIKASSA KUVASSA PÄÄLLÄ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö oo ikinä nähnyt paitaa josta näkyy vähän rintaliivit? Uusi juttu?

      Poista
    2. Vähän? Et oo tosissas :D

      Poista
    3. voi hyvänen aika :D miksei ton näkönen nainen saa käyttää just semmosia vaatteita kun haluaa ja näyttää just sen verran kun haluaa :D jos ei miellytä ni ei ole pakko katella! musta on ihana ku oot jenni tyytyväinen upeeseen kroppaas ja annat sen näkyä :)ei kukaan tuu esim motherfuckin' fashionin lauralle pistää tommosia kommentteja kun se kuvailee itteesä alusvaatteissa..... :D nyt eletään 2000 luvulla :)

      Poista
  7. tosi kiva postaus, ja toi vikan kuvan paita on ihana, tohon alle ois vaan ehkä sopinut paremmin sellanen bandeau toppi tai mikä nyt onkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä en vaan tykkää niistä. Otin ton kuvan muutenkin kotona niin ei sillä oo oikeen mitää väliä mitä on päällä :)

      Poista
    2. Totta, mutta sillä on ehkä väliä kun laitat sen nettiin?

      Poista
    3. just niin ei sillä oo mitään väliä miten pukeutuu kotona! ite en kyllä kuitenkaan ihan "ihmisten ilmoille" tuossa asussa lähtisi : DD

      Poista
    4. en tajua tätä sun periaatetta; et lähtis tolla ulos, mutta laitat sen nettiin????!!! tosin mun mielestä toi rintsikoiden näky ei sinänsä oo mitenkää pahan näköstä, ja ite voisin varmaa lähteekki kesällä tolleen ulos.

      Poista
  8. uuuh on kyllä magee laukku! voi miten kaunis oot tuossa viimesessä kuvassa♥

    VastaaPoista
  9. ihana laukku<3 kelpais mullekkin...:D

    http://jjjanika.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. ihanaa kuvat näkyy!!!
    KIITOS KIITOS KIITOS! :)

    VastaaPoista
  11. vautsi toi laukku on upee! melkei 500:o ja oot niin kaunis:)

    VastaaPoista
  12. http://27.media.tumblr.com/tumblr_le7xvsgjKU1qa652yo1_500.gif

    VastaaPoista
  13. oot tosi kaunis ja ihanat rintsikat :-)

    VastaaPoista
  14. Mua kiinnostaa et vieläkö hengailet Olivian ja Veeran kanssa, jotka esiity parissa vanhassa postauksessa? Jotenki hassua että ootte tuttuja keskenänne, missä ootte tutustunu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu Veeran kanssa samalla luokalla nelosesta ysiin, mutta en mä Oliviaa tunne. Nähnyt vain pari kertaa :)

      Poista
  15. "paita, josta näkyy VÄHÄN rintaliivit" VÄHÄN... sulla on mun mielestä muutenkin ihan älyttömän mauton tyyli, sä paljastat liikaa joka paikast. perus sääntö jokaiselle naiselle kuuluis olla et mitä enempi ylhäältä paljastat - sitä enempi peität alhaalta ja toisinpäin JA aina alusvaatteet piiloon! ja joo on muotia isot löllötopit ja rintsikoiden näkyminen mut thats why on bandeau-topit ja ihan "normaalit" topit eli ei vielä lisäherua tolla läpinäkyvällä pitsillä. :) kantsii jättää jotain mielikuvituksen varaan... be classy not sassy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan sairaan ärsyttävää tälläne !! jenni pukeutuu jusst kivasti ja iha yhtlail kesälläkin esim käytetään minishortseja ja toppeja nii mitä eroa siinä on???

      Poista
    2. jooo luulis jo jokasen tajuavan et jokanen saa pukeutua miten haluaa! vituttaa vaan liikaa tälläset jotka tulee tänne selittään mitä mieltä ne on jostain, jooo, mielipiteet ei oo pahasta, mutta selkeesti tollaset suureen ääneen ihmettelyt ja halveksuvat kommentit vois jättää omaan päähän :) jenni ei muutenkaan näytä mauttomalta niin ei tossa kuvassa se että rintsikoita näkyy vähän, tee siitä nytkään huoran/mauttoman näköistä :)

      Poista
  16. Toi pitsitoppi on ihan sairaan ihana :)

    VastaaPoista
  17. no voi apua tossa vikassa kuvassa paljasteletki ihan hirveesti!!!
    hei ihmiset pliis.. ei siinä ees näy ku osittain noi rintsikat ja toi toppi :D
    tosi kaunis oot :)

    VastaaPoista
  18. Arvasin et heti ku laitoit tommosen kuvat,ihmiset tulee valittamaan♥ Oikeesti, who cares, Jenni saa pukeutuu miten haluaa, saa vaikka olla alasti jos siltä tuntuu. Jos teitä niin paljon häiritsee Jennin pukeutuminen, nii älkää lukeko tätä blogia. Pitääkö aina tulla joka asiasta valittamaan??

    Jenni Ihana toi laukku♥ Olispa varaa ostaa tommone :)

    VastaaPoista
  19. mitä sitte jos sivusta vähän näkyy rintsikat? toi kuva ei ole edes edestä päin eikä tosta nyt paljoo muuta nää ku vaaleenpunasta pitsiä, en tajua jotka alkaa valittamaan tommosista pikku jutuista. ja sama ku olis bikinit.

    mut ihana rusketus ja onnee laukun johdosta! =)

    VastaaPoista
  20. Sä oot kyl tosi kaunis Jenni! :)

    Muaki kiinnostaa et vieläkö oot tekemisissä Olivian ja Veeran kanssa?

    VastaaPoista
  21. Haha noi rintsikat on kyl lindexistä ja neon bombshellit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen, ne on Gina Tricotista ja ostettu viime kesänä, haluatko alkaa väittelemään mun kanssa tästä? :) Myöskään Ginan rintsikoissa ei ikinä ole toppauksia. Mutta jos haluat saada itsesi näyttämään idiooltilta, niin anna mennä vaan!

      Poista
    2. kyllä kai ginan rintsikoissa on sellaset pienet toppaukset? :o ainaki niissä neonvärisissä on mitä nyt myydään :o ketä kiinnostaa toisten rintaliivit onko ne topatut vai ei :D haha. ihania kuvia jenni<3

      Poista
  22. Aah mä en ymmärrä teitä.... Miksi kauhistellaan ku näkyy rintsikat ja ollaan, että hyi apua hirveetä ja yadi yadi yaa ja sitten kun on bikinit niin ollaan, että ok ei mitään. Saman verran siinä paljastetaan

    VastaaPoista
  23. Ootpas kaunis ja nii ihana ruskeeki! Oon kade tost laukust kyl! :D

    VastaaPoista
  24. mä en tajuu miks kukaa ei sit tuu valittaa sun bikinikuvista ku se on kumminki sama asia ku rintsikat, ihan yhtäpaljo paljastaa.. iha älytöntä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEII tää ny ei oikee kuulu tähä kohtaa mut iha sama, MULLA EI NÄY ENÄÄ SUN KUVAT JENNI ! :( Olin tosi innokas blogis lukija ja haluisin nähä kuviaki .Vanhat" kuvat mul näkyy mut nyt uudes postauksessas ku sul on se uus juttu minkä kaut laitat kuvat ni enäää ei näy :( Olisin halunnu nähä kuvat sun uudesta kalliin ihanasta laukustasikin :/

      Poista
  25. Kannattaa muuten olla aika tarkkana muutenkin mitä nettiin postailee. Ootko nähnyt elokuvan Megan is missing? Siinä internetpedofiili sieppaa ja tappaa kaksi teinityttöä. Luin asian tiimoilta erästä keskustelua, jossa elokuvan ohjaaja Michael Goi kertoi kuinka erityisesti teinitytöt ovat aivan liian varomattomia netissä. Esimerkiksi juuri sinä olet kertonut täällä blogissa oman nimesi, sähköpostiosoitteesi, työpaikkasi, seurustelukumppanin ja kavereiden nimiä ja mainitset vielä nimeltä paikkoja, joissa käyt. Lisäksi oma naamasi ja asuinpaikkasi (maisemakuvaa myöten) on varsin yleisessä tiedossa. Bikini- ja rintaliivikuvat ovat kuin kutsuja kaikenmaailman pervesseille. Ihan oikeasti pienistä kokonaisuuksista voidaan rakentaa koko olinpaikkasi. Voi olla että kaikki ajattelevat "ei mulle noin voi käyä" mutta kyllä vaan voi. Nekin joille käy ovat myös ajatelleet samalla tavalla. Voi hyvin olla että joku niistä 6000 lukijasta katseleee Huuma-Jenniä vähän vääränlaisessa huumassa.

    VastaaPoista
  26. http://dayofwoman.blogspot.com/2012/01/megan-is-missing-real-life-horror-of.html

    Eräs erittäin hyvä blogikirjoitus Megan is missingiin liittyen!

    VastaaPoista
  27. Mitä huulipunaa tai mitä ny ikinä onkaa ni käytät? On nimittäin kiva värist :)

    VastaaPoista
  28. Jenni, sä oot ihana ! Mä oon ihan hullaantunu suhun ja sun tyyliin. Sä oot ihan himonätti ja sun blogin lueskelemisesta tulee aina hyvälle tuulelle. Hyvää kevään jatkoa sulle ! (:

    VastaaPoista
  29. ooot niiiin kuuma!!

    VastaaPoista
  30. otsikossa virhe. pitäis olla A few days ago, eikä few days ago. a few = muutama

    VastaaPoista
  31. Ihana toi laukku ja muutenki sun blogis on tosi kiva!! :))

    http://iiiiddaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  32. ihmiset hei jos te valitatte siitä että Jennillä on KOTONA tollanen paita jossa näkyy rintsikat nii ettekö te oo ennen naisia sitte bikineissä nähny RINTSIKAT JA BIKINIEN YLÄ OSA ON AIVAN SAATANAN SAMA ASIA !

    VastaaPoista
  33. Naurattaa nää jotkut anot täällä. Ensinnäkin, eiköhän se ole Jennin oma asia, haluaako kertoa työpaikkansa sun muut täällä julkisesti. Jos haluaa, niin mitä sitten? Mitä helvettiä se teille kuuluu? Ja toiseks, ihan uskomatonta miten pienistä asioista ihmiset keksii valitettamista. Eiköhän Jennillä ole oikeus pukeutua juuri niinkuin itse haluaa. Hohhoijaa, miks ihmeessä tollaset valittajat lukee tätä blogia ja vielä kaikenlisäks vaivautuu komemmentoimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietysti on oma asia mutta eipä ole ensimmäinen kerta kun joku perverssi on siepannut lapsia tällaisten tietojen perusteella. Tietenkin se on aika harvinaista mutta kyllä sitte harmittaa kun joku Jorma 51 wee tulee mulkku tanassa kotiovelle. Oma turvallisuus ei nähkääs ole mikään leikin asia, saatana.

      Poista
  34. ihmiset täällä ei oo vissii ennen rintaliivejä nähny :D

    VastaaPoista
  35. voooi eieii mä en nää mitää kuvii!! enne näin kaikki :OO outoo

    VastaaPoista
  36. Mulla näkyi ennen aina kuvat mutta nyt näkyy vaan photobucketin logoa... :( harmittaa!

    VastaaPoista
  37. en nää mitään enää tämän blogin kuvia :oo

    VastaaPoista
  38. Jaa kaikkien pitäis nyt nähdä kuvat... No ei mulla ainakaan näy. Ennen kyl näky.

    VastaaPoista
  39. "vaihdoin nyt kuvanlataus paikkaa Tinypicistä Photobuckettiin joten kaikkien pitäis nyt nähdä nää blogin kuvat."

    well done ku mitää ei näy (Y)
    ja ei siinä ny kauhee blogiguru tarvi olla ku sanoo että sun kannattais kehittää vähän yhdyssanoja ja oikeinkirrjoitusta. on näemmä yhdeksän vuoden äidinkielen tunnit menny sun kohallas hukkaan.

    VastaaPoista
  40. mulla ei näy kuvaat :(

    VastaaPoista
  41. Eeeei mä en nää noita kuvia! :(

    VastaaPoista
  42. mul näky pari päivää sun kuvat nyt kaikis jotka oot laittanu photobucketin kautta lukee : look who's popular blabalblabla

    VastaaPoista
  43. Kaikkien sun kuvien kohdalla lukee "look who's popular" eikä kuvia enää näy :o "go pro and get unlimited" lukee kanssa..

    VastaaPoista
  44. En nää noita kuvia, tulee vaan ilmotus että "Loook whos popular! This image exceeds too bandwidth wiht too many views. Go pro and get unlimited"

    VastaaPoista
  45. mulla ei näy nyt kuvat :/

    VastaaPoista
  46. ei muuten kuvat näy nyt ollenkaan....

    VastaaPoista
  47. nämä kuvat ei näy mikään!!!1 :(

    VastaaPoista
  48. ei näy kuvat... :(

    VastaaPoista
  49. Kuvat ei kyllä nyt varsinkaan näy :D

    VastaaPoista
  50. Noi kuvat näkyy mulla tällai:

    http://aijaa.com/000969964394

    VastaaPoista
  51. juu ei kuvat näy kanskaa ..=D

    VastaaPoista
  52. ei näy kuvat ei...

    VastaaPoista
  53. enmäkä nää enää noit kuvii! :D

    VastaaPoista
  54. Mullakaan ei näy kuvat :/

    VastaaPoista
  55. voitko laittaa kuvat uudestaa kun ne ei näy :/

    VastaaPoista
  56. Ei näy mitää kuviiiii :OOO

    VastaaPoista
  57. Hahah, paska tsägä jos sun kuvat temppuilee. Taannoin mietit et mihin kuvas lataat tästä eteenpäin ja suosittelin sulle Flickriä, ja sanoin että ÄLÄ AINAKAAN ala käyttää photobuckettia, koska kuvat ei näy heti jos niitä kattoo paljon ihmisiä kerralla.

    VastaaPoista
  58. Mistä noi aurinkolasit on?

    VastaaPoista