perjantai 27. huhtikuuta 2012

Testissä L'Orealin Casting Crème Gloss

IMG_6568
Empä muista millon oon viimeksi värjännyt hiusvärillä, jossa ei lukisi "tuhka". Sain tän värin kumminkin äitiltä, niin lähin testaamaan :) Tuote lupaa samalla kun se värjää hiusta, niin myös hoitaa. Sävy oli siis 1021 erittäin kirkas helmiäisvaalea, joka kuullosti suhkoht luotettavalta. Tässä tuotteessa ei ole ollenkaan ammoniakkia, joka on siis se kamala haju blondeissa hiusväreissä ja värinpoistoissa. Siksi tää tuoksu oikeestaan tosi hyvältä, joka oli tietenkin positiivinen juttu! Välillä blondatessa tekisi mieli keskeyttää koko homma kun meinaa tukehtua siihen hajuun :D

Väri oli tosi riittoisa ja levitty hyvin. Annoin vaikuttaa reilu puol tuntia ja pesin pois. Toinen positiivinen juttu oli myös se, kun tulin suihkusta niin hiukset ei olleet lainkaan purkkamaiset! Itseasiassa tosi sileät :)

IMG_6608
Suihkussa pesin hiukset vielä siis hopeeshampoolla, niin sain kylmän sävysen tuloksen. Ja oon tosi tyyväinen, tuli parempi mitä odotin! Hintaa tällä oli kuulemma yli 10 euroa, joten ite en ainakaan niin paljon maksaisi. Suosittelen siis kaikkia jotka käytte Virossa, niin hamstraamaan niitä hiusvärejä :) Ne maksaa siellä noin 3,5 euroa ja on tosi tehokkaita.

23 kommenttia:

  1. Noi Lorealin Casting hiusvärit on tosi laadukkaita, joten kannattaa käyttää niitä. Ja ainahan suositellaan käyttämään tietynmerkkistä aina. Vaikka tuolla on hintaa se noin. 10 euroa ( ei se maksa kuin korkeintaan 12e), kannattaa satsata. Lähes kampaamotasoista!

    Koska toi on kevytväri, se ei kuluta hiusta läheskään niin paljon kuin kestoväri. :)

    VastaaPoista
  2. mä en jotenki uskalla ostaa niit viron hiusvärei ku tuntuu et ne on jotenki epäluotettavia ku ne on nii halpoi? tjtn :D onko ne jotain ihan normaaleja merkkejä esim swartskopf tai loreal vai onko ne jotain omia viron ihme merkkei? tuleeko niiden jälkee hiuksista kauheen hamppuset? onko virossa enemmän just tommosii tuhkaisen valkoisia hiusvärejä? nimittäin haluisin ihan valkoiset hiukset mut tääl suomes on kaikki joko vähän kellertäviä tai sit liian luonnollisii.

    sori miljoona kysymyst mut kiva jos jaksaisit vastaa ♥ :D love your hairr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mene vannomaan, mutta esim. Saksassa Schwarzkopfin hiusvärit maksaa n. 3 euroo ja nimen perusteella olettasin, että ne tehään(?) tai jotain Saksassa, niin siks on halvempaa. Ja kun ne Suomeen tuodaan, niin totta kai ne on kalliimpia Suomessa. Että ihan yhtä hyviä värejä ne on :) Joten luulisin, että sama homma pätee myös Virossa. Mutta tää on vaan mun villi teoria. :D

      Poista
    2. joo :) ne Virossa olevat värit on aikalailla samoja kuin täällä Suomessa , sielläkin on ihan nää perus loreal, schwarzkopf jne. siel on kans just vähän kylmempiä sävyjä mitä Suomesta ei saa, että ehdottomasti jos virossa käy niin tottakai kannattaa sieltä ostaa jos on mahdollisuus, valikoiman ja hinnan takia :)

      Poista
  3. Kokeilin kans tota joskus kesällä ja oli yllättävän hyvä kaupanväriks:)!

    VastaaPoista
  4. 10 euroo on vähän verrattuna siihen mitä värjäys maksais kampaajalla...

    VastaaPoista
  5. mikset osta jauhetta ja ainetta, ja sekota ite värin? sisko tekee niin ja saat väriä aina kun haluat tehdä + on halvempaa ja tulee tosi vaalee lopputulos:)

    VastaaPoista
  6. Oon katellu tota väriä jo jonkin aikaa kaupoissa, mutta en oo viitsinyt ostaa kun vähän epäluuloja muiden värien suhteen, mut pitää kokeilla kerran lopputulos on noin vaalee! :) Kiitti tästä!

    VastaaPoista
  7. mulla on vähän tai aika paljon kellertävät hiukset :D niii tiiätkö yhtää et värjäiskö toi noin vaaleiks ku sulla tuli? (:

    VastaaPoista
  8. Hmm kuulostaa aika huonolta, että sun aikasemmin käyttämillä väreillä tulee "purkkamaiset" hiukset. Kaverillani oli vuosien vetyperoksiidiblondivärien jälkeen enää jäljellä puolet omista hiuksistaan, kun ne katkeili kuin venytetty purukumi :/ Suosittelen satsaamaan edes tuon 10 euroa astetta parempiin hiusväreihin!

    VastaaPoista
  9. Mä värjäsin kans tolla samalla just apaut kuukausi sitten ja tykkäsin kyllä! :)

    VastaaPoista
  10. Saako tolla tyvikasvun pois jos tyvi on sellast suhkot vaaleeta mutta erottuu kumminki värjätystä vaaleesta hiuksesta? :) Kun oon lukenu niin ristiriitasia juttuja netistä että saako kevytvärillä vaalennettua omaa luonnollista hiusväriä.

    VastaaPoista
  11. POSTAUSEHDOTUS : jos ostat vaikka jonkun huulikiillon jne niin voisit tehä siitä postauksen niinkun '' testissä lmenen huulikiilto'' jen. tajusitkohan ? :D ite luulin just tosta tsikosta päätellen et tää postaus olis jostain huulikiillosta ja innostuin tosi paljon !! toivon et jatkossa voisit tehä sellasenki postauksen ! ps. ihana tää sun blogi ja sinä:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD yhestä huulikiillosta erikseen postaus hmm .. XD

      Poista
  12. mulla ei toiminu ton sarjan hiusväri ollenkaan. mun vaaleissa hiuksissa on ruskeita raitoja, ja koitin mitä luultavammin just tolla samalla sävyllä vaalentaa niitä saman väriseks ku mun muut hiukset on.. lopputulos: ihan yhtä ruskeet raidat ku ennenki.. ja ei, mun raidat ei oo mitkää tummanruskeet, pikemminki tosi tosi vaaleen ruskeet:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi luoja! Perussääntö:väri ei vaalenna väriä, kevytväri ei vaalenna väriä myöskään. Värillä voi kirkastaa, tummentaa ja tehdä entisestä väristä kirkkaamman tai intensiivisemmän. Jos haluaa poistaa väriä pitää laittaa värinpoisto, eikä kevytväri ole värinpoisto. Nyt järki käteen ihmiset.

      Poista
  13. mitä hopeashampoota käytät? :)

    VastaaPoista
  14. Värjäsin n. vuos sitte tolla värillä ja mun vaaleet hiukset muuttu ihan tumman harmaiks :D onneks oli kevytväri ni harmaa lähti alle viikossa pois ja kirkas vaalee väri tuli takasin :)

    VastaaPoista
  15. anonyymi 03:15 no ei mikään ihme ettet saa ruskeeta väriä vaaleeks jollain kevytvärillä? kannattais vähän ottaa selvää noist hiusväreistä eikä vaan ottaa jotain hiusväriätyyliin sen kuvan perusteella joka purkissa on... ja jos ruskeesta haluaa vaalentaa niin sitä varten kannattaa ostaa ihan se värinpoisto.

    VastaaPoista
  16. Mistä päin Viroa niitä halpoja hiusvärejä muka voi ostaa, itse en ainakaan löytänyt kuin 10€ hinnalla varustettuja, samoja merkkejä kuin Suomen päässä, halpikset loistivat poissaolollaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esim. Rimissä on suht halpa ja hyvä värivalikoima. Jos oot kierrelly jotai virukeskuksen kalliita kosmetiikka liikkeitä niin ei ihme, että et löydä.

      Poista
  17. Nonni sain vihdoin luettua sun blogin luettua kokonaan kommentteineen päivineen! haha, kesti 2 päivää! tämä blogi on paras! :)

    VastaaPoista
  18. Heii, mun on pakko kysyä tohon väriin liittyen sellainen kysymys et onko tuo kevytväri vai kestoväri? :) Olen joskus itse värjännyt (reilu vuosi sitten) tuolla värillä ja muistaakseni se oli kevytväri, mutta nyt en löydä kaupoista tuota sävyä kuin kestovärinä! Tietysti ehkä Virosta voisi löytyä? Sekin olisi yksi mahdollisuus kun olen sinnepäin ensi viikolla menossa :) Toivottavasti viitsit vastata tähän vaikka onkin vanhempi postaus jo :)

    VastaaPoista