torstai 18. huhtikuuta 2013

I'm in love

IMG_01609
mekko AX Paris nahkatakki Sheinside

IMG_01398 
 nahkaliivi Zara housut Sheinside kengät Trende Express
 
IMG_0184
kaulakoru Sheinside
  
Viimesimpiä uutuuksia mitä oon hakenut postista: maailman ihanin paljettimekko, maailman ihanin nahkatakki, maailman ihanimmat armeijahousut ja maailman ihanin niittikaulakoru! Joskus vaan käy niin kun netistä tilaa, että tuotteen saadessa se on aivan erilainen mitä on kuvitellut. Myöskin kokojen kanssa on hankalaa.. Siks oon aina jotenkin pelännyt nettikauppoja :D Mutta nää meni ihan nappiin ja on vielä ihanempia mitä odotin :) Tilaatteko te muuten usein netistä vai meettekö suoraan kauppoihin shoppailemaan?

42 kommenttia:

  1. kaunis oot :) ja onnea 5000 lukijan puolesta !

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo samanlainen piikkikoru, mutta vaan käsikoruna ;)

    VastaaPoista
  3. uu tasan 5000 seuraajaa! wau

    VastaaPoista
  4. Oot ihana, valoisa ja kaunis! jatka samaa rataa, oon sun true fani ja saan sulta inspiraatiota :)

    VastaaPoista
  5. odota just saapuvaksi samaa nahkatakkia! :) näyttää kyl superhyvältä sun päällä!

    VastaaPoista
  6. menikö kauan että nuo tuli postissa?:)

    VastaaPoista
  7. Voisitko tehä musiikkipostauksen? Tai päivä videolla hehe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo päivä videolla!!!! 5000 lukijan kunniaks :) !

      Poista
    2. Päivä videolla ois ihan tosi kiva!! Tai joku erikoinen videopostaus 5000 kunniaks!

      Poista
    3. Voin alkaa ehkä linkittelemään biisejä enemmän postauksien loppuun :) Aattelin tehä vappuna sen päiväni videolla :)

      Poista
  8. ponnarityyli sopii sulle tosi hyvin! jotenki tuo sun kasvonpiirteitä hyvin esille

    VastaaPoista
  9. toi niittinahktakki ei sovi sulle..:((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. painu vittuu itkemäst sit :--D

      Poista
    2. painu sinä takaisin äitisi vittuun kasvamaan sitten.

      Poista
    3. Miksi pitää käskeä toista ihmistä "painumaan vittuun itkemästä" tai "äitisi kohtuun kasvamaan", jos esittää eriävän mielipiteen? Välillä tuntuu, ettei blogeissa voi ilmaista eriävää mielipidettä ilman, että viisi muuta tulee puolustamaan täydellä voimalla Jenniä? Kaikista naurettavinta on sanoa eriävän mielipiteen sanojaa kateelliseksi sen takia. Kaikki ihmiset eivät ole kateellisia, vaikka ovatkin eri mieltä asioista. ;)

      Ja tosiaan, mun mielestä toi niittinahkatakki sopii älyttömän hyvin Jennille, mutta ymmärrän hyvin ihmisiä, joiden mielestä se ei sovi. :) Mielipideasioita, mielipideasioita. :)

      Poista
  10. kuinka paljo Axparisilla on postikulut ja kauanko toimitus kestää :) ? oliko mitää ongelmia toimituksen kans? ja onko koot ihan normaaleja?:o kiitos jos viittit vastata! ja oot tosi kaunis ja toi mekko sopii sulle täydellisesti! <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AX Paris on mun yhteistyökumppani joten en maksa postikuluista mitään. Toimitus on tosi nopea, muutamasta päivästä ehkä viikkoon :) Eikä oo koskaan ollut mitään ongelmia, ei oo jäänyt tulliin tai muuta! Ja koot vastaa aika normaalisti suomen kokoja, eli 8 on esim. XS-S :) Ja kiitos paljon <3

      Poista
  11. Oot tosi kaunis ja ihania vaatteita! :-)

    VastaaPoista
  12. toi nahkatakki näyttää liian isolta sulla, mut muut on kyl tosi hyvännäkösia sun päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä se ei näytä yhtään isolta, just sopivan kokonen. Ei aina tarvi olla niin makkarankuoria vaatteet ja tohon mahtuu varmaan joku neulekkin paremmin alle, jos on kylmä! :)

      Poista
  13. Toi ponnari sopii sulle älyttömän hyvin!:)

    VastaaPoista
  14. Eiks tuo takki myös erikan lempi? Takki ei sovi sulle ja näyttää isolta sulla. Monta koko, onko mahdollisuus vaihtaa pienempään koon? Muuten muut loput ihana! t. Vähäks (yli)utelias :)

    VastaaPoista
  15. kuinka pitkä oot !:) ihanii vaatteita muutes..:)

    VastaaPoista
  16. Millasia noi koot on Sheinsidessa ? Taiku joissain nettikaupoissa on aina vähän pienempiä kun suomen koot ja joissain sitte taas isompia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikalailla samoja! Paitsi ne armeijahousut jotka tilasin Sheinsidelta niin oli kokoa S ja pelkäsin, että ne on ehkä isot ku oon niin pienikokonen. Mutta ne mahtuu just ja just mun päälle :D Suomessa en vois koskaan ostaa S kokosia housuja..

      Poista
  17. Oot tosi nätti ja sun blogis on mukavan olonen + banneri on hieno! :)
    http://srlifestyleblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Lähes aina tilaan hyviksi todetuista nettikaupoista, joissa kokotaulukot ja tilauskäsittelyn nopeus ja luotettavuus on jo tuttuja. Jotenkin tympeää lähteä kauppoihin tonkimaan tylitäysiä rekkejä, joten shoppailen vaatekaupoissa aika harvakseltaan. Yleensä käyn vaan ihmettelemässä siellä ja haahuilemassa ympäriinsä, jos on ylimääräistä aikaa :D

    VastaaPoista
  19. Lähes aina tilaan vaatteeni tutuksi tulleista nettikaupoista, joissa kokotaulukot ja tilausten käsittelyn nopeus ja luotettavuus on jo tiedossa. Täysien rekkien penkominen ja sovituskopeille jonottaminen ei ole mun juttu, joten hyvin harvakseltaa ostan mitään vaatekaupoista.

    VastaaPoista
  20. Tää kysymys nyt ei mitenkään liity tähän postaukseen, mutta jokatapauksessa, kun sä käyt siellä solkussa, niin kuinka nopeesti sulla näkyy se rusketus? Kun eihän se vissiin ihan heti näy solkun jälkeen, vaan oisko se silleen että se näkyis parin päivän kuluttua ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo käyny solkussa noin ainakaan puoleen vuoteen, ehkä just se takia että mulle tarttuu se rusketus aika heikosti. No heti kun mä tuun solkusta oon ihan musta, mutta päivän mittaan musta tulee kalpeempi :D Mutta oikeestihan sen rusketus alkaa näkymään kunnolla joskus 9 tunnin päästä :)

      Poista
  21. Kiitos ihanista kommeteista kaikille! <3

    VastaaPoista
  22. Vastaukset
    1. Miksi? Mun mielestä Jenni vaikuttaa mukavalta näin blogin perusteella. :)

      Poista