keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ajatuksia nudehuulista

blogiblogi3
Nudehuulet saa monen ihmisen karvat pystyyn. Mieleen painautuu pissis ajat valkosista pakkelihuulista muutamien vuosien takaa. Mä saan jatkuvasti kehotuksia ja haukkuja siitä, kuinka mun pitäisi siirtyä johonkin luonnollisempaan sävyyn. Suoraansanottuna mä VIHAAN eri värisiä huulipunia, kun niitä pitää olla kokoajan korjailemassa, pyyhkimässä etuhampaista pois ja varomasta niitten leviämästä vaatteisiin. Nuden kanssa en koe mitään näistä ongelmista, ainoona miinuksena sanon huulien jatkuvan kuivumisen, josta johtuukin mun erittäin paha riippuvuus huulirasvaan (en pärjää ilman sitä edes tuntia).. Tänään kävinkin Sokoksella hakemassa ihkaensimmäisen Make Up Storen nudehuulipunani, joka samalla kosteuttaa huulia ja antaa niille vaalean sävyn. Just sen sävyn, mistä mä tykkään ja näyttää mun mielestä hyvältä.

Rehellisesti munkin mielestä nudehuulet ja valkoinen tukka ei anna kovin luonnollista kuvaa, mutta mitä sitten? Pitääkö kaikkien näyttää samalta, luonnolliselta? Antakaa ihmisten pitää hiustenpidennyksiä, antakaa niitten käyttää tekokynsiä, antakaa niitten laittaa ripset, antakaa kaikkien olla just sellasia, kun ne itse haluu!

Terveisin 4 vuotta nudet huulissa ja muuksi en muutu :D

96 kommenttia:

  1. ihana teksti! musta nuo on just hyvät eikä pahasti edes näytä epäaidolta :)

    VastaaPoista
  2. nudehuulet on parasta, vihaan punasia huulia ja aina syömisen jälkeen pakko laittaa nudet takasin..:D

    VastaaPoista
  3. Ootko siis aikasemmin käyttänyt meikkivoidetta huulissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tai vielä pahempaa, peitepuikkoa.. Se kuivattaa tuplasti enemmän :/

      Poista
  4. Samaa mieltä! Jokainen saa näyttää siltä miltä haluaa! Onko toi huulipuna muuten minkä merkkinen ja paljonko tolla oli hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutinkin tota teksiä vähän ja laitoin et Make Up Storen huulipuna siis kyseessä ja makso 19 euroa. Mun mielestä aika kallis, mutta mulla on entuudestaan yks sellanen ja se tosi laadukas :) Joten päädyin tohon!

      Poista
    2. Mikä sävy toi on? Ja onks toi matta vai sheer vai mikä? :)

      Poista
  5. paljo makso toi huulipuna ja oot ihana mäki tykkään nude huulista

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Mä en vaan tajua miks sä nudeista tykkäät? Ne on niin rumat... mut miten vaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kun mä en voi tajuu miten joku voi kuunnella hevimusiikkia :) Ihmiset on erilaisia, kai tajuut sen?

      Poista
  8. Musta on hassua et jos kokee että tekotukka, -ripset, -rusketus, ja -kynnet on se oma juttu ja tykkää niistä niin se on jotenkin paheksuttavaa ja heti pitäis olla muuttumassa muitten mieliksi, mut jos olet jotenkin toisella tapaa erilainen niin se on sitten hyvästä :-D Nimenomaan kaikkien kuuluis olla just sitä mitä itse haluaa ja näyttää siltä miltä haluaa, oli se sitten kuinka massaa, erilaista tai mitä tahansa!

    Ja mun mielestä ainakin noi nudehuulet sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  9. missä sävyssä tuo huulipuna on? (: sulle kyllä soppii ihan hemmetin hyvin nude huulet! =)

    VastaaPoista
  10. Itse pidän myös nude huulista, ihan parhaat!! :)

    VastaaPoista
  11. oikee asenne sulla! en ymmärrä miks ihmisten pitää tulla valittamaan toisten meikkaustavoista, jokainenhan saa olla sellainen kuin itse haluaa. :) itekkin tykkään enemmän nudemmista huulista, mutta tietysti liika on aina liikaa!

    VastaaPoista
  12. Mistä toi kuvassa oleva ihana takki on?:)

    VastaaPoista
  13. Ite kans tykkään nudehuulista, näyttää hyvältä :>

    VastaaPoista
  14. Mä tykkään nude huulista. Ne sopii kaiken kanssa.

    VastaaPoista
  15. Ite en aluksi tykännyt nudehuulista, mut oon alkanu tykkää ja nykyään käytän :)
    Anteeks tää on tosi tyhmä kysymys sun ei oo pakko vastata tähän todellakaa, mut ois kiva kumminki :) En tarkota tätä mitenkää pahalla, mut ootko sairastanu anoreksiaa, kun oot noin laiha? :o En mitenkää pahalla tarkota enkä halua loukata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo koskaan sairastanut anoreksiaa. En koskaan. Mulla on imeytymishäiriö, eli ravintoaineet ei imeydy muhun samalla tavalla kun toisiin. Siks oon niin hoikka!

      Poista
  16. Näytät 13v pikkutytöltä huuliesi takia, mutta jos itse tykkäät niin ihan rauhassa vaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinä kommenttis takia, mutta jos itse tykkäät niin ihan rauhassa vaan

      Poista
  17. joillekkin vaan sopii nudet! kuten esim sulle todella hyvin! itelläkin usein nudea huulipunaa + huulirasvaa siinä päällä vähän:) ite koen vaan näyttäväni paljon paremmalta vähän nudemmissa huulissa:)

    VastaaPoista
  18. Mä en itse henkilökohtaisesti pidä nudehuulista, mutta mä en myöskään anna oman elämäni häiriintyä jos joku niistä tykkää ja meikkaa huulensa niin. Mä en kyllä myöskään ymmärrä punattuja huulia..
    Sulle kyllä käy toi nude niin hyvin, että en oo ikinä edes tullu ajatelleeks sun kohdalla asiaa. Keep it up girl, oot mahtava kun uskallat olla just sitä mitä sä haluat !

    VastaaPoista
  19. Nudehuulet on just ihania! Vielä semmoset joiden päälle on laitettu nudea huulikiiltoa ihan yks tai kaks nuppineulanpään kokoista täplää ja blendattu ne sit huulipunan kaa yhteen!
    Mullaki tuli yhteen meikkipostaukseen joku anonyymi rageemaan että meikki oli siihen asti hyvä, kunnes laitoin nudet huulet. Silmämeikkini oli tumma ja kaikki sen nyt tietää, että jos focus halutaan silmiin, huulien tulisi olla mahollisimman neutraali.
    Suosin itse kyllä myös punaisia, pinkkejä, oransseja kaiken värisiä huulia mutta nude on ehdottomasti paras, koska se menee kaiken kanssa. Rakkaus sitä sävyä kohtaan näkyy kans mun huulipunavarastossa :D Oot huippu!!


    http://sinimarjan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Musta on kans niin jännää ku ihmiset valittaa että pitää näyttää luonnoliselta, ja ihmettelen aina että miksi? Miksi kaikkien pitäisi näyttää niin luonnolliselta ja keneltä se on pois jos joku näyttää vaikka aivan barbilta? Mitä niin kamalaa muka on näyttää vähä luonnottomalta, kaikki kuitenki värjää hiuksiaan ja meikkaa yms. :D

    Anyway, näytät hyvältä noilla nudehuulilla ja voisin melkein itsellenikin ostaa tuon punan. Tykkään kyllä kovasti käyttää värillisiäkin punia, mutta koen kans niiden käytön niin hankalaksi :D

    VastaaPoista
  21. Komppaan sua täysin! Mä tykkään välillä myös eri väreistä, mutta nudetkin on ihanat ja aina toimii :)

    VastaaPoista
  22. I agree!!! Mulla kans luonnostaan IHAN punaiset huulet ja mä näytän oikeesti tyhmältä jos mulla on punaset huulet. :D käytän itse myös Macin nude-punaa,tosin 15-18 vuotiaana käytin aina peitepuikko+labello SUN-huulirasvaa joka jätti huulet valkoisiksi :D

    VastaaPoista
  23. Moi :) se on se huulirasva, joka kuivattaa sun huulia :) kato löytyykö inci-listasta alusta petrolatum tai paraffinum liquidum, koska se on ns. vaseliinia. Aiheuttaa kalvon huulen pintaan ja vaikka hetkellisesti tuntuu hyvältä, se ei loppujen lopuksi kosteuta juur ollenkaan :) siihen perustuu myös huulirasvariippuvuus. Käytä huuliin mielummin vaikka silmänympärysvoidetta, esim. Yöksi paksuhko kerros :)

    VastaaPoista
  24. mäkään en luovu nudesta !:)) yleensä saatan laittaa nuden huulipunan päälle vähän jotain vaaleanpunaista kiiltoa tuomaan vähän eloa:)

    VastaaPoista
  25. Täällä kans yks vannoutunut nudehuulien puolesta puhuja ! Näyttää vaan paljon siistimmältä kun "värilliset" huulipunat :)

    VastaaPoista
  26. Itsekin käytän nudea, meikkivoidehuulet ovat järkyttäviä, mutta jotkut peach nude sävyt ovat kauniita!

    VastaaPoista
  27. Samaa mieltä, nudehuulten kannattaja! :)

    VastaaPoista
  28. En tarkota että sun pitäis luopuu nudesta, mut jos vihaan niitä eri sävysiä huulipunia ni miks et vaa voi olla ilman mitää huulipunaa ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos omat huulet on luonnostaan punaiset eikä tykkää punasista huulista

      Poista
    2. Koska mun mielestä jos huulissa ei ole mitään, se näyttää epähuollitetulta.

      Poista
    3. Huolittelemattomalta?

      Poista
    4. hahaha tuli mielee yhen suomalaisen(ulkomaalaistaustaisen) mallin, Ninja Sarasalon haastattelu missä kysyttiin jtn stringien käytöstä, hän ei tykkää käyttää koska ne on epälämpimät, eli siis =kylmät. Turha kommentti mut nauratti silti noi edelliset tossa :D

      Poista
    5. No kyllä toi epähuolliteltu ihan suomenkieleltä kuulostaa?

      Poista
    6. Eikö teidän mielestä muka näytä tyhmältä, jos on muuten meikki valmis, ja jättää huulet laittamatta? Mun mielestä näyttää, kivat vaatteetkin sopivat paremmin jos on huulissa väriä:)

      Poista
  29. Nude huulet sopii sulle kyl iha älyttömän hyvin :O Ei kauheen monille kumminkaa sovi mut sul näyttää tosi hyvältä ! :)) krasota !

    VastaaPoista
  30. Toi huulipuna on jenni joka sentin arvoinen. Toi on oikeesti parasta :D mulla just loppu toi sama piräs hakee lisää... :)

    VastaaPoista
  31. ite tykkään nudehuulista, kuhan ne ei oo nudettu MEIKKIVOITEELLA..... :-D mulla on luonnostaa tosi punaset huulet, joten käytän vaalentavia huulirasvoja ja sellasia jotka sisältää _vähän_ jotain vaaleaa väriä. en tykkää yhtään punasista huulista itelläni, joten musta tossa sun "nudeilussa" ei oo mitään väärää :-D

    VastaaPoista
  32. Se on osa sun omaa tyyliä, eli mitäpä siitä muiden takia luopumaan :) Ja totta, ei kaikkien tarvitse näyttää samalta, kävi sekin aika tylsäksi.

    VastaaPoista
  33. Nude huulet on mun mielestä kauneimmat huulet mitä löytyy, mun mielestä on hassua kun ihmiset väittää ettei ne näytä luonnollisilta, hehkuva paloautonpunainenko sitten näyttää?
    Musta on hassua miten aina pitää pyrkiä luonnollisuuteen, tai siis miksi se ylipäätään on niin täydellisenä pidetty käsite.
    Tää on vähän off the point mutta en muuten tajua sitäkään miksi esim nuortenlehdissä kuten Demissä, käsketään olemaan oma itsensä,ja rehellinen itselleen ulkonäössäkin,ja mussutetaan miten kaikki ovat erillaisia. Sitten käännä toinen sivu niin "luonnollisuus on kaunista" "kukaan ei näytä hyvältä pakkelissa", miksei jokainen saa olla ihan sen verran luonnollinen kun haluaa?

    VastaaPoista
  34. Värillinen huulipuna tai sitten ilman ja vaikka huulirasvaa. Nuden väriset huulet on niin tunkkaiset ja laastimaiset että hyihyi.

    VastaaPoista
  35. Nudehuulet on just ihanat! Käytän usein itekkin, koska oon kertakaikkiaan vaan niin RUMA mun luonnonpunasilla huulilla, että tekis mieli purskahtaa itkuun kun itteni peilistä nään :-D Nudehuulilla näytän sentään ihmiseltä haha! oot ihana Jenni<3

    VastaaPoista
  36. mun mielest nudehuulet on just luonnolliset :) ja tosi kivat, tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
  37. mä tykkään kans nudehuulista aivan älyttömästi! mut jotenki mun mielestä sulle jenni sopii punaset huulet ihan tajuttoman hyvin :) mut tottakai jokanen käyttää sitä minkä ite parhaaks näkee.

    ite käytän we care icon-merkkistä nudehuulipunaa, osaako joku sitä käyttänyt sanoa onko se parempaa ku tää kyseinen make up storen nudehuulipuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei, toi iconin on parempi ja edullinen! <3

      Poista
  38. Sähän oot käy niin paljon Tallinnassa, niin osaat varmaan sanoa miten kahden alaikäsen on helpoin päästä kahdestaan sinne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitaan vanhempien lupalaput, ei muuta :) Sellasen saa satamasta ja vanhempien pitää täyttää se.

      Poista
    2. sellasen saa myös tulostettua ihan vaan netistä! :)

      Poista
    3. hei tähän haluun eri anona kysyy toisen tallinna + nuoret kahestaan kysymyksen, vaikka et välttämättä siihe voikkaa vastata XD, mut kysytäänkö papereita tupakan ja mietojen ostossa, entä viinojen? saako alaikäset helposti ulos edelleenki vai onks se meininki viime vuosien aikana tiukentunu kovastikki? ja mielellää kokeneet anonyymitki helppis mua tän kaa? :)

      Poista
  39. Eli oot feikki etkä muuksi muutu! :D naurettavan näköset noi nudehuulet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah onks sulle feikkeys jostai huulista kiinni xd sitäpaitsi miks oikeesti pitäis aina olla luonnollinen, mitä pahaa edes kunnon feikissä olisi?

      Poista
    2. Siis muaki naurattaa nii, et jos oot joku hevihemmo rastoines, lävistyksines ja vahvoine meikkeinee, oot nii special ja ihailtava omantienkulkija, mut jos yhistää vahvan meikin vaikka siihe blondiin tukkaan nii oot nii feikki :D Ei iha täsmää

      Poista
    3. Minkä takia kaikki tarvii sanoo ilkeesti? Omat mielipiteet voi varmaan sanoa ihan ystävällisestikki eikä tulla ilkeesti kommentoimaan, vai eiks sulle oo opetettu käytöstapoja? :o

      Poista
  40. Mitäpä väliä mitä muut ajattelee, jos itse tykkää :)kaikkia kun ei voi enkä ainakaan itse haluaiskaan miellyttää :) joillakin ihmisillä kun tuntuu aina olevankin negatiivinen suhtautuminen kaikkeen :)

    VastaaPoista
  41. Loistava postaus! :D Nudehuulet rocks! ;)

    VastaaPoista
  42. Mäkin rakastan nudehuulia. Mulla luonnostaan ihan punaiset ja täyteliläiset huulet, itse en oikein tykkää, nudeväri hyvä pelastus. Oman itsensä löytäminen ja myös tyylin löytäminen on aika kiven takana, niin jos jostain jutusta tykkää, niin miksipä sitä ei käytä.

    VastaaPoista
  43. Mullakin aina nudehuulet ja olo on outo jos käytän muun väristä:)

    VastaaPoista
  44. sama täällä! en vaan osaa käyttää värikkäitä huulipunia sitten yhtään :)

    VastaaPoista
  45. musta oisit niiiiiiiin paljo nätimpi ilman nudeja mutta sehän on maku asia :)

    VastaaPoista
  46. Kiitos kaikille mielipiteistä ja kommenteista! :)

    VastaaPoista
  47. Mun mielest nude huulet on enemmänki sellaset et joku laittaa kauheesti jotain meikkivoidetta huuliin.. Toi sun on iha luonnollinen. :)

    VastaaPoista
  48. Jeeee asiaa! Oon täysin samaa mieltä sun kanssa ja itsekkin saan valituksia siitä kun meikkaan huulet nudeiksi. Mitä väliä?? Ei pitäis olla kenenkään muun ongelma jos joku muu tykkää vaaleista huulista :D

    VastaaPoista
  49. Paljon vaikeempaa näyttää kauniilta luonnollisesti, jos ympärillä on pelkkii barbeja tekokynsineen ja pidennyksineen. Joku vois sanoo et ei oo reiluu huijata. Toisaalta mikäs siinä jos jaksaa käyttää niin paljon aikaa ja rahaa ulkonäköönsä, mua enimmäkseen naurattaa semmonen. Sä et oo kyl mitenkää liian feikki, toivon ettet myöskää muutu sellaseks. :)

    VastaaPoista
  50. Ite oon niin riippuvainen hiusten pidennyksistä, akrylli kynsistä ja ripsistä ja kuulen oleva feikki. Silti porukka ihannoi malleja joilla monella (en halua millään tavalla yleistää) löytyy kaikki nämä mainitsemani. Ja jos nyt lähenpää haluu esimerkin katokaa vaikka missi kisoja! Oot ihanan näköinen äläkä todellakaan rakasta pitämästä feikistä muiden takia(:!
    -Maria

    VastaaPoista
  51. toi on on niin totta! ja viel se, et varsinki neljä vuotta ku oot tota tehny ni on vaikeeta vaihtaa johonkin toiseen, ja miks vaihtaa jos tykkää just nudesta? sulle se sopii eikä todellakaan kaikille! kaunis sä oot silti :)

    VastaaPoista
  52. Oon aatellu tilata vaatteita tuolta sheinside.com:ista, mutta mietityttää paria aaiaa. Tuleeko tulli? Entä miten palautus onnistuu? Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
  53. mua on alkanut ärsyttämään aivan saakelisti kun joka paikassa oikeen tyrkytetään sitä että pitää olla luonnollinen, ja jotkut ihan "ylpeilee" asialla kuinka luonnollisen näköisiä ne on, esimerkkinä kaverini. itsekin olen aika luonnollisen näköinen mutta en tyrkytä ja puhu siitä kuin jostain uskonnosta:DD ei musta ainakaan ois kivaa jos kaikki olis saman näkösiä täällä ja kaikki on kauniita omalla tavallaan:) ja just se että nudehuulet tuo kaikille mieleen ne yläasteen meikkivoide huulet, vaikka ne on oikeasti kivan näköiset kun ne vaan osaa laittaa oikein, ja sulle noi sopii:)

    VastaaPoista
  54. miten sait tehtyä meikkivoiteilla tms. huulet ilman että puoleen väliin huulta ei tule sellaista meikkiviirua ?? mulla on se ongelma nudehuulissa.....

    VastaaPoista
  55. oot kasvanut hurjasti vuoden aikana ihmisenä!:)

    VastaaPoista
  56. en nyt sano tätä ilkeellä mut mitä helvvv ootko 18 :DD näytät iha 30v :O :)
    t: 24v joka näyttää vieläki 17v :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt sano tätä ilkeellä, mutta kommenttisi perusteella voisit olla ennemminkin 15v. kuin 24v. :D

      Poista
  57. nudehuulet on vaikee saada näyttään hyvältä jos on luonnostaan tosi tumman punaset huulet:'(

    VastaaPoista
  58. Itse rakastan huulipunia - mitä punaisempaa, sen parempaa! Joskus kuitenkin vaikka tosi tumman silmämeikin kanssa jopa omat haaleanpinkit huulet tuntuu liian räikeiltä. Tällöin sipaisen huuliini Diorin Dior Addict- huulipunaa sävyssä 214 "Nude silhouette". Sillä saa tosi hienostuneen väriset nudehuulet, kiiltoakin on sopivasti. Suosittelen testaamaan!

    VastaaPoista
  59. ''Pitääkö kaikkien näyttää samalta, luonnolliselta?''

    Eli sun mielestä luonnollinen = ns. massa?

    VastaaPoista
  60. pakko sanoo että mä en niiku silleen tykkää semmosista kunnon nimenomaa pissis nude huulista, mutta kun sulla noi nudet näyttää mun mielestä just aika luonnollisen kivoilta ja ne on oikeesti hyvin tehty eikä semmoset nimenomaa näytä siltä että peitevoidetta on laitettu keltanen kerros huuliin mikä on tullu itte tehtyä sillo kutosella xD

    eli tosiaan sulla toi näyttää nimenomaan vaan vaaleelta huulipunalta ja on tosi kivan näkönen! nudejen kaameus ja hyvännäköisyýs riippuu täysin siitä miten ne tehdään :D

    jatka samaan malliin olemalla oma ittes! (:

    VastaaPoista
  61. Tää ei nyt liity postaukseen, mut miks sanot ettei sulla oo push uppeja vaikka ei kenenkään rinnat pysy tollasessa asennossa luonnollisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonhan mä sanonut käyttäväni ainakin topattuja bikinenä ja mulla on ollut blogissakin pariin otteeseen kuvan push up -rintsikoista :D

      Poista
  62. Moi Jenni! Mun mielestä nudehuulet on ihan okei, jos ne siis ovat ns. hillitysti meikatut. Esim. nyt tuo sun nude huulipuna näyttää kivalta :)!

    Mulla ois yksi kysymys! Voisitko suositella jotain sushi/kiinalaista paikkaa helsingissä(mieluiten keskustassa). Olisi hyvä jos sieltä saisi sushia, että myös jotain muutakin :) Kun itse olen koittanut netistä löytää, mutta ei ole tuottanut tulosta...

    Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni ainakin suositteli vähän aikaa sitten yhdessä postauksessa jotain paikkaa. Otsikko oli muistaakseni jotain "I hate (love) sushi" :)

      Poista
    2. Ja Kampissa on ainakin sellanen kiinalainen ravintola ku Empire Plaza. :)

      Poista
  63. käytän nudehuulipunaa ja joskus hätätapauksessa jos huulipuna häviää niin meikkivoidetta. ja monet arvostelee nudehuulia. mut haluisin kuulla jos joku on kokeillut tota mitä jenni esitteli ja sit sitä kicksist saatavaa viva la diva nudehuulipunaa sävyä 100 joka maksaa noin 7 euroa. kumpi on parempi ? tosta toisesta ei tuu juurikaan kiiltoa mutta jos mietitte että sen päälle laittais nude huulikiiltoa.

    VastaaPoista
  64. Mulle ois nyt super hyödyllinen postaus siitä miten sait sun hiukset tummasta blondiks! Taistelen oranssin tukan kanssa täällä eikä tä tunnu muuttuvan mihinkään, apua ! -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä värjäyspostaus ehdottomasti!

      Poista
  65. Nudehuulet on ihan parhaat! ;)

    http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  66. Itse en pidä nudehuulista ollenkaan mut en oo ennenmmi sun kuvista ees huomannu et sulla ois sillaset :o , jääny itelleniki noi pissis nudet pahasti takaraivoo .. Noi sopii sulle ihan sika hyvin !

    VastaaPoista
  67. Tää on niin asiaa, itekin käytän nudehuulia lähes päivittäin, koska omistan luonnostaan punaiset huulet joista en pidä yhtään! Ja näytän omasta mielestäni kauniimmalta vaaleahiuksisena ja nudehuulisena. Ja mielestäni on pääasia että on itse tyytyväinen ulkonäköönsä!

    VastaaPoista
  68. hei mikä sävy tää on? huulipunan nimi? :)

    VastaaPoista