sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Estonia

blogi2blogUntitledq
 paita H&M hame Bershka

Joku viisas on joskus sanonut, että suunnitelmat kusee aina :D Meillä kävi nyt vähän näin, eikä päästykkään Amsterdamiin. Tarkotus oli ajaa sinne Viron, Latvian, Liettuan, Puolan ja Saksan kautta, mutta meijän auto feidas meijät. No, elämä on! Yövyttiin kumminkin yks yö Tallinnassa ja seuraavana päivänä mentiin käymään Tartussa, jossa en ookkaan koskaan ollut. Eli 180km Tallinnasta eteenpäin, noin 2,5 tuntia :)

 aUntitledfftwle Hengailtiin siellä siis hetki ja mä sain shoppailla! Löysin taas niin paljon kaikkea kivaa, Virosta on jotenki vaikeeta lähtee tyhjin käsin :) Ja ihanaa että pysty taas ostamaan farkut ja shortsit, kun tälläselle pikkupepulle ei sit tahdo mistään löytää istuvia alaosia :D Mietin tässä just, että oisko kivempi videolla vai kuvilla esitellä mun ostokset? Tee saatte päättää!

 Untitledhh
Ja siitä sitten takasin Tallinnaan ja laivalla kotiin. Otettiin hytti kun oltiin ihan poikki.. Mutta oli tosi kiva reissu vaikka ei nyt mennykkään ihan suunnitelmien mukaan, mun ja kullan ensimmäinen yhteinen "ulkomaan"matka sentään :D 

75 kommenttia:

  1. Voi eii :( Olin jo ihan innoissani lukemas sun piiitkää matkapostausta.. No mut kiva että ees Viroon pääsitte! Ja ostokset ehdottomasti videolla!! ;)


    Klikkaamalla tätä tekstiä pääset mun blogiin: Sini Marja

    VastaaPoista
  2. Videolla ehdottomasti!!:)

    VastaaPoista
  3. Älyttömän ihana hame ja noi farkut!! :-)
    Kaunis olet :)!
    Esitte ihmeessä videolla :)

    VastaaPoista
  4. tartu on kyllä ihana paikka ja ne ostoskeskukset!! ♥ ja video ois kyllä kiva ☺

    VastaaPoista
  5. Täytyyks tätä edes kysyä; videolla tietenkin. :)

    VastaaPoista
  6. Videolla ostokset! :)

    VastaaPoista
  7. oot niin kaunis!! ja videolla ois kivempi :)

    VastaaPoista
  8. videovideovideo!!! :)

    VastaaPoista
  9. hahahahaha :DDD novoi... mut joo mielummin kuvina ?:D

    VastaaPoista
  10. Videolla!! :)

    Btw, tuo vaaleanpunainen limusiini on AINA tuola tallinnan satamassa :DDd Käyn virossa kohtalaisen usein, en ikinä oo nähnyt sitä liikkeellä, se seisoo AINA tossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä se on mainoskäyttöön tarkoitettu limo? :)

      Poista
    2. Hahaa olen huomannut saman :D

      Poista
  11. Hei Jenni!
    Oon menossa ensiviikolla Viroon ja yövyn hotellissa joka on lähellä Vanhaakaupunkia, osaisitko yhtään sanoa millä pääsisi sieltä helpoiten ostoskeskuksiin tai että onko Vanhassakaupungissa mitään ostoskeskus paikkaa tai jotain sen tyylistä?
    Olisi ihanaa jos voisit auttaa:)
    Esittele ostokset ehdottomasti videolla olet niissä niin luonteva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli suunnattu jennille mutta pääätän silti tulla kertomaan mielipiteeni :) Suosittelen hankkimaan ühiskaartin eli matkakortin, jonka voit ostaa R-kioskeilta virossa! Sillä voi muuten maksaa viiden ihmisen matkat samaan aikaan. Siellä julkinen liikenne on niin helppoa käyttää ja halvempaa kun taksilla ajelu(vaikka sekin halpaa). Johdinbussilla pääsee kätevästi Rocka al mareen ja Kristiine-keskukseen, jotka ovat suosikkejani tallinnassa. Tietty virukeskuksen kaupat pitää käydä myös tsekkaamassa :D Toivottavasti vastauksessani tuli jotain fiksua :D Ja jenni toivoisin myös videota!

      Poista
    2. Moikka!

      Tallinnan Vanhakaupunki on itseasiassa ihan sitä keskustaa, jonka lähellä on mm. Viru kauppakeskus ja Rotterdam kauppakeskus. Siitä pääsee myös noin 6 eurolla taksilla Kristiinen kauppakeskukseen, jossa on myös paljon kauppoja :)

      Poista
  12. tee videolla esittely! sun videot on nii ihania :D

    VastaaPoista
  13. ite oon käyny vaan kerran virossa, ja missasin lähes kaikki tallinnasta.. :D oltiin jossain pikkukylässä jonka nimee en edes muista ja jestas, kaikki oli 10 kertaa halvempaa vielä! :D sushit, jotka valmistettiin tilauksesta oli 20kpl 5e!! :D

    VastaaPoista
  14. Videolla ja kuvina! :)

    VastaaPoista
  15. Ihana Jenni ! Just ostin ite samaisen hameen Rodoksen bershkasta :)

    VastaaPoista
  16. Oot upee ! Ja videolla tietenki :)

    VastaaPoista
  17. Videolla! Tykkään tekemistäs videoista:)

    VastaaPoista
  18. video! :) jenni oot hurjan ihana ihminen ja musta oot aikuistunu paljon sun "teinibloggailu" ajoista. Mun into lopahti sua kohtaan sillon kun kuulin yhden jutun mut täytyy myöntää että oot voittanu sen takas ja oot erittäin ihana! oho taisin sanoa sen jo kerran mut voiks sitä sanoa sulle ees liian montaa kertaa.. heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon!! :)<3 Ja kiva että sun mieli mua kohtaan on muuttunut :)

      Poista
  19. Ehdottomasti videol :)

    VastaaPoista
  20. Olin elämäni ekaa kertaa virossa vähän aikaa sitte enkä kyl löytäny yhtään mitään ostettavaa ::DDDD vielä karmeempia rättejä ku Suomessa‼

    VastaaPoista
  21. Tee video JA kuvat! ((:

    VastaaPoista
  22. videolla, susta saa jotenkin ihanan rennon kuvan aina videoista! :D

    VastaaPoista
  23. Jenni oot ihana :) ja videolla ehdottomasti!

    VastaaPoista
  24. hei millon tulit tolla laivalla suomee?? koska taisin nähä ton laivan merellä täs lähipäivin! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ::D:D:D:D::DD toi laiva seilaa tota helsinki-tallinna väliä 7 päivää viikossa monta kertaa päivässä :DD kuullosti hassulta toi kysymys ainakin mun korviin :D

      Poista
    2. Nii toi laivahan ei siis kulje montaa kertaa päiväs edestakas... (Huomaa sarkasmi)

      Poista
    3. Toi sama laiva kulkee joka päivä noin parin tunnin välein :)

      Poista
  25. ihana postaus <3 odotan aina innolla milloin postaat uudelleen ja päivittäin käyn täällä blogin puolella :) osaatko itse puhua viroa?

    VastaaPoista
  26. Voi ei! Ainiin, oon unohtanu kiittää sua vinkistä et tallinnas myydään kapeempia farkkuja ku suomessa!! Monet lähti mukaan, vihdoin oikeen kokosia housuja ♥

    VastaaPoista
  27. Ahh the skirt and jeans are amazing!

    VastaaPoista
  28. KUVAT!! niistä näkee ostokset paljon paremmin:) sitten video erikseen jossa vaan höpöttelet, niitä on ihana kattoa:) oot upeee♥

    VastaaPoista
  29. Ehdottomasti videolla!! Ja pakko sanoa että aivan ihanat asukokonaisuudet, kuten aina ;) Love it! <3

    VastaaPoista
  30. VIDEOLLA EHOTTOMASTI !!:)

    VastaaPoista
  31. Oi superihana toi eka asukokonaisuus! Ja tottakai toi toinenkin :D Ja videolla olis tosi kiva :)
    Ja onnee teille muuten!

    VastaaPoista
  32. Miks ei voi vaa kirjottaa että Tartossa vaan pitää oikeen "brassailla" että Tartussa. Sama toi Estonia. Se on ihan kuule Viro suomeks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi kylläpäs nyt harmittaa.

      Poista
    2. Itse olen ainakin supisuomalainen ja oon aina sanonut Tartua Tartuksi pienestä asti. Että tuskinpa Jenni yrittää brassailla, älä ota kaikkea ittees ;-)

      Poista
    3. En edes tajua mitä eroa on "Tartu" ja "Tarto" :D

      Poista
  33. Ihana toi neule vikassa kuvassa!! Tai koko asukokonaisuus on kivan rento :)

    VastaaPoista
  34. Ihana Jenni!! Ja videolla ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  35. Kiitos kommenteista! <3 vastailen näihin paremmalla ajalla :)

    VastaaPoista
  36. Jenni! Pakko kyllä nyt kommentoida ja koska ei ole tapana usein kommentoida (tai koskaan ainakaan sun blogiin) niin tulee tämmönen romaani :D Luin sun blogia joskus ihan sillon alussa ja en isommin tykänny, koska oli vähän ennakkoluuloja: -95 pikkutyttö. Ehkä siksikin kun mun pikkusisko on myös -95. Mutta vähän aikaa sitte aloitin tämän lukemisen uudelleen ja hui kun oot aikuistunut ihan hirveenä! Tämä blogi on kyllä ihan suosikkieni joukossa. Olet tosi sievä typykkä ja on ollu ilo lukea myös näitä kommentteja kun aina kun vaan vastaat niin olet kohtelias, toisin kuin jotkut nimeltä mainitsemattomat bloggarit. Kiitän ja kuittaan! tuli aika pitkä kommentti hups.. T: Iita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Tuli hyvä mieli tästä sun kommentista :)<3

      Poista
  37. Kuvat ehdottomasti! Niistä näkee vaatteet paljon paremmin. Tee vaikka muuten sit höpöttelyvideo. Tai voithan sä esitellä sekä kuvissa että videoissa ;D

    VastaaPoista
  38. Katoin ensiks että häh etsä ollukkaa laivalla ku luulin näkeväs sut siin supermarketissa, mut sit tuliki toi villapaitakuva eli samalla laivalla mentiin suomeen! Harmi ettei toi autoreissu menny putkeen, tollasest oon kans haaveillu ihan tosi kauan et pääsis kavereiden kans kiertää autolla lähimaita:)

    VastaaPoista
  39. Onko toi Bershka kaukanakin satamasta? :)

    VastaaPoista