maanantai 8. heinäkuuta 2013

Make love, not war

IMG_9355IMG_9354
Noniin, siirrytäänpä vähän ilosempii aiheisiin tuon WTC 9/11 postauksen jälkeen, joka jakoikin teissä hyvin paljon erilaisia mielipiteitä. Keskustelua saa jatkaa kumminkin edelleen :) Mutta niin! Mä menin tänään tekemään uutta passia ja ottamaan passikuvat. Mun edellisessä passissa oli nimittäin 11 vuotta vanha kuva, joten uudistus oli paikallaan ja muutenkin se oli vanhentunut vähän aikaa sitten. Ollaan siis äitin kanssa mieititty jonkinlaista äkkilähtöä lämpimään tälle viikolle, viimeistään seuraavalle. Mun pitää nimittäin olla täällä takaisin 26. päivä kun alkaa Summer Soundit, koska sain sieltä töitä! Olin tosi ilonen uutisesta, siellä on nimittäin paljon mun lempisoittajia, joten kiva päästä yhdistämään työ ja huvi. Onko teistä moni tulossa paikalle?

Ja sitten niihin alennusmyynteihin, joista en välitä lainkaan eikä mulla riitä kiinnostusta mennä koluumaan jokaista rättikauppaa hirveessä tungoksessa. Tänään kumminkin kävellessäni DinSkon ohi, en voinut ohittaa "kengät 12,90€" -kylttiä.

IMG_9372IMG_9371
Tälläset lähti matkaan ja oli muuten paras ostos pitkään aikaan. Niin hyvät jalassa vaikka korkoa löytyy ja en omistakkaan vielä tän tapasia upeuksia :)

Loppuun vielä mun yks lempibiiseistä, Sander van Doorn on tulossa itseasiassa esiintymään Summer Soundeihin ♥ Kivaa maaanantaita kaikille!

47 kommenttia:

  1. Saako passin jo parissa päivässä?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikapassissa kestää 2-3 päivää ja Express passissa 1 päivä. Hinta on tosiaan sillon hieman kalliimpi :)

      Poista
  2. wooow mitkä kengät! sun jalka kyllä näyttää ihan jättisuurelta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kengät näyttää olevan kokoa 39?!? Musta jennin jalka ei näytä erikoisen "jättisuurelta" :D:DD onkohan sulla nyt joku ongelma omien jalkojesi kanssa ?

      Poista
    2. räpylältä toi sun jalka näyttää

      Poista
    3. Anohan vaan heitti kommentin, ei kaikki tarkota aina pahaa hei:D

      Poista
    4. Joo ano heitti kommentin mut en tiedä onko vika vaan mussa vai miten on, mutta ei toi kauheen positiiviselta tai kantaaottavalta kommentilta näytä :-D ei varmaan tarkota pahaa, mutta tää alkaa olla jo liian tuttu ilmiö kommentoinnissa että heitetään jotain mikä koskee bloggaajan ominaisuuksia, "läpällä" tai "muutenvaan".

      Poista
    5. Ei jennin jalat ole suuret todellakaan! Ne vain näyttävä, koska jalat ovat hoikat ;)

      Poista
    6. Todella ilkeitä kommentteja ja aina samasta aiheesta. Itse hoikkana isojalkaisena painin jatkuvasti kenkien kanssa, että mitkä ei näyttäisi jalassani isolta ja kun se koko on 40 niin tottahan about kaikki näyttää. Siitä on monen mielestä "hauskaa" tehdä pilaa.
      Voi kun et Jenni julkaisisi näitä lapsellisia(lapsien) ilkeyksiä, tulee väkisin paha mieli vaikka yritän olla vähemmän herkkä:D Mutta just tämmösten takia mun jalkakompleksi ei helpota..

      Poista
    7. Koittakaa te "olet kateellinen" ja "sulla taitaa itelläs olla ongelma sen asian kanssa" kommentoijat miettiä vähän. Ihan oikeasti ei me kaikki negatiiviset kommentoijat olla kateellisia bloggaajille, mä en ainakaan pidä bloggaajia minään ylijumalinatai julkkiksina. Jos heitä julkkiksiin pitäisi verrata ni vertaisin kyllä reilusti tuksuun:D Turha julkkis, samaten bloggaajat. Bloggaajat ovat ihmisiä jotka nyt vaan sattuvat omaamaan ehkä-vähän-mielenkiintoisemman elämän kuin me muut, tai jotka saattavat omistaa vähän-enemmän rahaa mitä me muut. Mutta tajutkaa mun pointti, kaikki negatiiviset kommentoijat eivät ole kateellisia tai heillä ei ole ongelmaa sen asian kanssa mistä huomauttavat. Kiitos.

      Poista
    8. ^ So cry me a river. Kateellisilta ja katkerilta haisette noilla negatiivisilla kommenteilla. Jos teille heitettäis samoi kommenttei, kehuisitte kavereillenne et "ne on vaa kateellisii." <3

      Ja Tuksuun, auts :D Seuraako joku tosisaaan vielä Tuksua, olin unohtanut koko tyypin. Eiköhän anneta hänenkin vaan olla. Katsos, jokainen negatiivinen tai positiivinen lausahdus jostakin tuo lisää julkisuutta ;) joten yleensä se voittaa, kenestä puhutaan.

      Poista
  3. Itekin kävin uuden passin hankkimassa, vanhassa oli 7 vuotta vanha kuva. :D Lähdetään kans kaverin kans lämpimään loppukuusta. :)

    VastaaPoista
  4. oiii mitkä ihanat kengät!!! ♥

    http://sseemysmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. no siinä on kyllä kengillä aika asiallinen hinta!
    sulla on kyllä niin upee kroppa!! :o <3

    VastaaPoista
  6. Jes, Sander van Doorn on myös yks omista lemppareista, missasin vielä viime talvena circuksen keikan ni nyt odotan sitä ku kuuta nousevaa :D mitä työtä meet tekemään ja ootko paljon ollu erilaisissa tapahtumissa töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollu munkin ehdoton lemppari nyt 3 vuotta! Promohommia meen tekemään :) En oo oikeestaan ollu koskaan missään tapahtumassa töissä, joten odotan innolla!

      Poista
  7. Kivat pornopopot hei!

    VastaaPoista
  8. Järkyttävät strippari-kengät

    VastaaPoista
  9. VAU noi kengät !! :) ihana postaus muutenki :3 kelpais itelleki joku extempore matka !

    VastaaPoista
  10. Moikka! Laitoin viime talvena jalkaan tatskan ja nyt tekis mieli mennä ottaa brunaa solkkuu nii mitä mieltä sä oot et voiko mennä? Pitääks siihen tatuoinnin päälle laittaa tyylii jotai aurinkorasvaa vai voinko vaa mennä ilman mitää suojaa tatuoinnin päällä?:D Tuli vaa mieleen kysästä sulta ko sulla on tatuointei ja käyt solkuski:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai jos et vaa menis syöpäsolkkuu?

      Poista
    2. hahaaaa:D miksen menis? en sori vain usko tohon " ÄLÄ MENE SOLARIUMIIN SAAT SYÖVÄNNNNNNNN!!!!" ... käyn sen 10 kertaa vuodessa solkus nii ei sielt vittu tuu mitää koita jo tajuu vittu et rasittaa:D jos ei oo muuta nii voit painuu sinne mist tulitki

      Poista
    3. "Käyn sen 10 kertaa vuodessa solkus nii ei sielt vittu tuu mitää koita jo tajuu" etkö oo ikinä sitä ajatellu että ei oo vielä ehkä tullu mutta joskus TULEVAISUUDESSA kun oot vanhempi voit ihosyöpään sairastua juuri tuon solkussa juoksemisen ansiosta? Itkeppä sitte tyhmyyttäs t. toinen ano

      Poista
    4. Kommenttis perustella oot vielä nuori (itse asiassa en oo varma ootko ees 18, vaikka solkkuikäraja onkin sen verran...), joten ei sitä todellakaan tossa vaiheessa voi sanoo tuleeko jotain vai ei. "Mitä nuorempana solariumissa käynnin aloitat, sitä suuremmat ovat riskisi sairastua melanoomaan. Alle 35-vuotiaana aloitettu säännöllinen solariumissa käynti lisää melanooman riskiä 75 %.
      Jatkuva altistuminen solariumin UV-säteilylle vanhentaa ihoasi ennenaikaisesti ja lisää riskiäsi sairastua myös tyvisolusyöpään ja okasolusyöpään. Keskustele lääkärisi kanssa, jos iholla oleva luomi alkaa kutista, kasvaa, tummua tai haavautua, tai jos iholle ilmestyy muita epätavallisia muutoksia.
      --- Säteilyturvakeskus ei suosittele solariumin käyttöä." (lisää http://tinyurl.com/qxsq6dd, kannattaa lukee vaik kuinka et uskois syöpään.)

      Mut iha mite tykkäät, mä en välitä syöpäriskistä tai ihon ennenaikasesta vanhenemisesta :)

      Poista
    5. Sillon 3-4 vuotta sitten kun oon nää kaikki tatuoinnit hankkinut, niin en käynyt solkussa. Joten en osaa sanoa :/

      Poista
    6. En usko et eka ano nyt kovin nuori on, jos tatuoinninkin on voinut jo laittaa. Antakaa toisen elää miten haluaa, mitä se teidän persettänne kaivertaa? Ja noista riskeistä on nyt turha täällä toitottaa kun niitä nykyään joka puolella toitotetaan. Kysymys oli tarkotettu näköjään jennille, eikä teille:D

      Poista
    7. Entinen luokkakaverini otti jo 11 vuotiaana tatuoinnin vanhempien luvalla:) kunhan on vanhempi mukana niin tatuoinnin saa laitattaa alle 18 vuotiaskin:)

      Poista
    8. Kaikki tatuoijat ei kyllä ala laittamaan alle 18-vuotiaille jopa vanhempien luvallakaan.

      Poista
  11. vittu ois perseestä olla summer soundeis töissä..voin kuvitela millasis segiksis jengi on siel :D

    VastaaPoista
  12. siis eihän tossa ees oo korkoa paljoo koska päkiän kohdaltakin on korotettu...

    VastaaPoista
  13. Kamalat huorakengät,sun poikaystävä salee tykkää XDDDD

    VastaaPoista
  14. noi kultaset tennarit näyttää iha kamalan isoilta. sun jalkahan näyttää kanootilta. mikä koko mahtaa olla ? mut hienot kengät noi kummatki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko 39, joka on ihan normaali koska olen 172cm pitkä :)

      Poista
    2. Vittu mua sitte raivostuttaa nää anot jotka aina jaksaakummastella jennin jalan kokoo. Pakostihan jennillä on "iso" jalka koska jenni on nii pitkä eihän se pysyis pystyssä millää nysä jaloilla?? Oon ite samanpitunen kuin jenni ja ihan yhtä ison jalan omistan, musta se vasta oudolle näyttäs jos on muuten pitkä ja jalka on ku jollain pikkutytöllä :)

      Poista
    3. Normaali? sanotko et se näyttää normaalilta et sun jalkojen ympärys mitta on oksettavat 5cm ja sit tollanen puolen metrin jalka päässä. Mun mielestä se näyttää kaikelta muulta kuin normaalilta.

      Poista
    4. huom en tarkottanu mitenkään yrittää loukata jenni. muotoilin asian vähän tyhmästi mutta osaksi samaa mieltä kun ylemmässä kommentissa. näytät (sun jalat eritoten) syömishäiriöstä kärsivältä. mut kun et asiaan itse voi vaikuttaa ni annan olla. ja ei 39 oo iso koko mut kai sun siima jalat saa ne näyttää nii isoilta.

      t. ton ekan viesti laittaja

      ja tarkotus ei lainkaa ollu loukata tai pahottaa sun mieltä (paitsi teidän kitisevien anojen jotka jaksatte valittaa muiden negatiivisista kommenteista)

      Poista
  15. Vitsi joidenkin anonyymien kommentit on vaan niin "hauskaa" luettavaa! :-D Oon itse kans tosi pitkä (yli 179) ja mun mielestä näyttäis ihan tyhmältä jos pitkän tytön kengän koko olis joku 35. Etenkin kun oot niin laiha niin ehkä jalan koko joskus vielä korostuu mutta väliäkös tuolla!

    VastaaPoista
  16. Mistä ihmeestä sä löydät noin ihania shortseja pieni kokoisina kun mä en löydä shortseja ollenkaan ja oon ihan vähän hoikempi kun sä :/ olisin tosi kiitollinen jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mun on myös TODELLA vaikeeta löytää hyvin istuvia shortseja, koska aina se pieninkin koko on liian iso. Mutta esimerkiksi Cubuksesta saa XXS shortseja :) Mun muut shortsit onkin sitten ostettu Virosta, esim. Bershka ja Terranova myy XXS:ssää. Ja ainiin, H&M:än lastenosastolta mulla on myös shortseja :D

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon asiallisesta vastauksesta josta on varmasti mulle apua! Oot kyllä ihan eri ihminen kun silloin ala-asteella kun oltiin samassa koulussa:) ja mun mielikuva susta on muuttunut tän blogin myötä paljon positiivisemmaksi tässä viimeisen parin vuoden aikana! Hyvää kesän jatkoa :)

      Poista
    3. Tosi mukava kuulla! Kivaa kesän jatkoa sinnekkin <3

      Poista
  17. Hei eikö sulla ole tuon tapaiset korkkarit jotka on H&M ? Ainakin muistaisin kun itsekin piti ne alesta ostaa mutta oma koko oli loppu. Sellaiset vähän turkoosit? :) Mutta ihanat nuo ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on sellaset hopeet, mutta ne on aika matalat :)

      Poista
  18. Missä se postaus missä kerroit miten teit ite liukuvärjäyksen:--o ?

    VastaaPoista
  19. Ihana kun pitkänä uskallat käyttää noin korkeita korkoja. Mä oon saman pituinen kun sä, mutta jotenkin vierastan noin korkeita korkoja etten olis mikään kauhea hujoppi :D Ainahan mä unelmoin just noista ihanista super korkeista kengistä<3 Nätit kengät on!

    VastaaPoista