keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Some shopping


Toivotin tossa siis kivaa maanantaina koska se on kuvattu sillon :D En siis oo sekasin päivistä.. Haha..

110 kommenttia:

  1. Aivan ihana video Jenni <3

    VastaaPoista
  2. voi miten ihana video ja oot niin luonnollinen! oot paljon kauniimpi videolla kun kuvissa mun mielestä:) ehdottomasti videopostauksia lisää, esimekiks meikkausvideo ois jees:)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitti! Mua aina pelottaa just ettei tuu liian epäaito fiilis näistä, mutta mitä enemmän tekee niin sitä enemmän luonnollisempi oppii näissä olemaan :)

      Poista
  4. Ihana video jenni!! <3 vitsi sä vaikutat niin aidolta ja jalat maassa tyypiltä :D Ja hei mäki toivoisin jonkinlaista meikkipostausta, ei sillä väliä tulisko videolla vai kuvina mut olis tosi kiva! =)

    VastaaPoista
  5. oot kyllä ihanan luonnollinen ja näitä videoita on aina tosi kiva kattoa! :) oon lukenu sun blogia pari vuotta ja koko ajan saan vaan paremman kuvan susta, kun aluksi aattelin että oot teennäinen yms.. mutta oot kumonnu kaikki luulot ihan täysin! :) jatka samaan malliin ja hyvää loppu kesää sulle ihana jenni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, ihana kuulla! Näistä kommenteista tulee aina niin hyvälle tuulelle :) Samoin hauskaa loppu kesää sinne <3

      Poista
  6. voi eii mulla on ollu susta jotenkin ihan erilainen käsitys, mutta nyt kun katto sua videolla ja tosiaan kuuli mitä sä puhuit niin oot tosi herttainen ja ihanan oloinen ihminen <3 Lisää videoita ! :3

    VastaaPoista
  7. Oi ihana Jenni!! Vaikutat niin kivalta ja fiksulta ihmiseltä! Ja tykkään ihan hirmu paljon sun tyylistä, aina kaikkea kivaa ja ei liian massaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Musta välillä tuntuu, että mun tyyli on tosi massa, mut sit välillä huomaan että mulla on sellasia vaateyhdistelmiä mitä ihan kaikki ei pukis päälle :D :)

      Poista
  8. Jenni, miksi vitussa laitat ittelles anonyymina jotain "oooooh ihana oot!" kommentteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten joku ees vois tehdä noin.. :D En sano että mulla on hyvä itsetunto, mutta ei mulla nyt niin huonokaan että vajoisin noin alas..

      Poista
    2. En usko että Jennillä on minkäänlaista tarvetta kommentoida anonyymina tänne...itsellänikään ei ole tunnuksia joten anonyymina voi helposti kommentoida jos on jotain kommentoitavaa! + kiva videopostaus, lisää tällaisia! :)

      Poista
  9. Oi jotenkin aloin tykkään susta enemmän (vaikkei tietysti tälläisestä "ostin sitä sun tätä" videosta oikee kuvaa ihmisestä voi saadakkaan) kun katoin tän, olet kaunis ja vaikutat tosi aidolta tässä:) hyvää loppukesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täähän on tosi tällänen perus videopostaus mikä löytyy melkeen jokasesta blogista, mutta kiva kuulla että tykkäsit! Ehkä voisin tehdä jonkun syvällisemmän :D Ja kiitos <3

      Poista
  10. Huoh, maailman kaunein nainen♥ Ehdottomasti lempiblogi, musta on niin mahtavaa että vaikka tää on näin suosittu blogi niin oot silti pysynyt aitona ja etenkin mukavana mikä tuntuu olevan harvinaista!
    En nyt tiedä miten selittäis paremmin ilman hirveetä lässynläätä joten sanon vaan puff

    VastaaPoista
  11. oi oot niin aidon olonen!! aivan ihana video ja rakastuin tohon neuleeseen :33

    VastaaPoista
  12. Onks sul vielä jäljellä niitä kuvia mitä niissä sun vanhoissa postauksissa oli ? Siis niissä mitkä poistit :) voisko niistä koota postauksen ehkäpä :)

    VastaaPoista
  13. Ihania ostoksia ja musta tää on yksi kaikkein ihanimmista videoista mitä oon blogista katsonut,ooot niin aidon ja lämminhenkisen ja ihanan herttaisen oloinen:3<3 kaikkea hyvää sulle!:)

    VastaaPoista
  14. Olipa ihana video !:)susta tulee positiivisempi kuva videoiden välityksellä ! Jatka samaan malliin ja ihanaa kesän jatkoa ja tulevaa syksyä ! :)

    Veera

    VastaaPoista
  15. ooh rakastuin sun hiuksiiin..

    VastaaPoista
  16. Oot kyllä niin kaunis!<3 Ihana video muutenkin, oot niin ihanan oloinen ihminen ja mahtava bloggaaja! :) Tää blogi on ehdottomasti mun lemppari! Voitteko tehdä joskus Edgarin kanssa yhdessä videopostauksen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3 En tiiä, en usko et Edgar suostuu.. :D

      Poista
  17. Voi mä niin aina odotan sun uusia postauksia! Oot Jenni ihana tossa videolla, niinkuin aina :)

    VastaaPoista
  18. Mä aattelin aikasemmin et oot hirvee "teinipissis" mut sit katoin sun vanhoja videoita ja mielipide muuttu heti! :) Jotenki noi videot vaan kertoo ihmisestä paljon enemmän! Ihana tyttö! :)

    VastaaPoista
  19. Ooh jenni oot mahtava ihminen <3 ja noi hiukset!! Onksulla iha oma tukka kokonaa vai pidennykset? Jos on niib mistä ja onks klipsit vai mitkä? Näyttää tosi hyviltä !! Tosi ihanaa loppukesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. <3 Pidennykset on tässä videossa :) Rapunzel Of Swedenin klipsit. Samoin kivaa loppu kesää sinne!

      Poista
  20. Paljonko toi hiusväri ja hammastahna maksaa? Ja missä kaupassa ois halvimmat hiusvärit virossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni ei toki videossa sanonu?

      Poista
    2. Juu anteeksi mulla ei äänet kuulu puhelimessa niin siksi halusin vain kysyä:)

      Poista
    3. Hiusväri ja hammastahna on about 3 euroa :) Niitä saa Virukeskuksen Kaubamajasta. Vielä halvemmalla saa Rimi supermarketista :)

      Poista
  21. Taidat olla ainoa bloggaaja, joka osaa tehdä oikeasti aitoja videoita :) Monesti näkee videoita joista selkeästi huomaa miten ne on suunniteltu tarkasti etukäteen ja ei osata olla rentoja. Sä olet kyllä tässä asiassa poikkeus! Sun videota katsoessa tulee todellakin sellainen fiilis et puhuisit lukijallesi :)

    VastaaPoista
  22. JC:ssä on kyllä jo yli vuoden verran myyty tuumakokoa 23" :D ettäjoo, suomesta ei saa pienempää kuin 24........

    VastaaPoista
  23. Oot tosi ihana ja tykkään sun blogista, mutta esimerkiksi tuossa videossa mua häiritsi niin paljon sun nudehuulet joista tulee mieleen kuutos ja seiskaluokkalaiset, ne saa sut näyttämään niin pikkulissuteiniltä :/ olet niin kaunis ilman niitä!

    VastaaPoista
  24. mikset käytä tummansinisiä farkkuja?:o

    VastaaPoista
  25. Kivoja ostoksia oot tehny! Susta saa hirveen sulosen kuvan tälleen videon välityksellä :)


    Klikkaamalla tätä tekstiä pääset mun blogiin: Sini Marja

    VastaaPoista
  26. Onko sun pidennykset mistä ja minkä sävyiset? Tosi kiva video <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rapunzel Of Swedeniltä :) En muista sävyä, mutta oon sävyttänyt niitä itse kylmemmäksi :) Kiitos!

      Poista
  27. Nousit kyllä juuri lempibloggaajakseni nimittäin tämä oli ensimmäinen luonnollinen videopostaus jota katto oikeasti mielellään ilman järkyttävää myötähäpeän tunnetta :)

    VastaaPoista
  28. kuten joku tos ylempänä sanoki ni kyllä suomessakin myydään tuumakokoo 23...:) mut kieltämättä liian vähän! mut kiva video :)

    VastaaPoista
  29. Toi hiusväri on just parasta :)!

    VastaaPoista
  30. mä taisin kuulua niihin 5prosenttii ketä ois tahtonu kuvina nää ostokset, mutta täytyy sano että onneks teit videon!! siis oot varmaan ainut bloggaaja kuka on tosi luonnollinen videolla ja jota jaksaa helposti kattoa loppuun asti. hahaha nauroin niin paljon tolle "PUOL PERSETTÄ NÄKYY" XDD

    VastaaPoista
  31. En tajuu miks kaikki sanoo sua aidoks, must oot kamala feikki! en pystyny kattoo videoo ees loppuu...

    VastaaPoista
  32. Oon saannu sust jotenkin aikaisemmin vähän bimbon vaikutelman sun tekstien perusteella, mutta tää video ja sinä siinä todistit mut vääräksi :)

    VastaaPoista
  33. ihania ostoksia =)
    Ja en tiiä oonko iha sokee mut en tiiä miks mun mielestä toi pinkkiraitanen minkä esittelit tuubitoppina, nii näytti mun mielestä jotenki ihan hameelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin ihan samaa! haha

      Poista
    2. munki mielestä näytti!

      Poista
    3. Munki mielestä toi on hame? Koska tossa ei ole sitä tissi-vahvistekangasta tms. :D

      Poista
    4. kävin bershkassa ja must niis luki et toppi :D oisin ostanu jos ois ollu hame!

      Poista
    5. http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkaee/en/bershkasales/155115/2434003/Bershka%2Bstriped%2Bskirt/645

      Poista
    6. Mä ostin ite ton saman itelleni tosiaan hameeks, eri värisenä vaan :D no mutta voihan tota käyttää ihan kummin vaan :)

      Poista
  34. Kerroit että et lue muotiblogeja, niin uteliaisuudesta kysyn, että minkälaisia blogeja sitten luet? :)

    VastaaPoista
  35. Mul on suomessa usein niin että xs on aivan liian isoja. Mutta sitten kun olin tänä kesänä barceloonassa ni siellä ne xs oli sitte todella pieniä ja useemmat ostokset oliki s kokosia tai sitte 32 kokosia, mitkä oli just sopivan kokosia.

    VastaaPoista
  36. Ei millään pahalla tai mitään, mutta onko sulla anoreksia? Vai ootko muuten vain noin laiha :-) oot ihan hirveen kaunis ja muutenkin aivan unelma kroppa! voisin melkein olla vähän kade haha. Oot vissiin 18? Minäki :-) onko nuo sun omat hiukset vai pidennykset? Ja tosi nolo kysymys mutta mikä sun rintsikoiden koko on? Nojoo tuohon ei tarvi vastata jos et halua :-P oot ihana jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jennillä on imeytymishäiriö siksi ei liho vaikka söis.. monestikkohan sitäkin kysytty.

      Poista
    2. Tänään löysin tämän blogin niin en ole hirveesti kerenny perehtymään :) -24.7.2013 21.00-

      Poista
    3. Tosiaan joo mulla on siis imeytymishäiriö, jollon ravintoaineet ei imyedy muhun niinkuin normaalilla ihmisellä. Voin syödä kun hevonen, mutta lihomatta kiloakaan :D Anoreksiaa en oo koskaan sairastanut. Ja joo oon 18-vuotias ja täs videossa mulla on pidennykset :) Mun rintsikat on kokoa 70C. Ja kiitos!

      Poista
  37. Ihania ostoksia! :) Oot kyllä niin ihanan aito näissä videoissa ja sun hiukset on niin upeet! Gj, jatka samaan malliin! :)

    http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  38. Ensinäkin sun kulmakarvat ovat älyttömättömän rumat ennen ne oli viel kivat ja toiseks vittu nainen sä puhut ärsyttävästi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anon ikä 0? Kasva

      Poista
    2. Jenni rakas, älä pliis julkaise näitä kommentteja joissa kiroillaan! Minun pikkusisko lukee tätä blogia, ja se ei haittaa yhtään koska ihana blogi on, mutta hirvittää kun se näkee nuo alatyylin kommentit! Voit sanoa valittaville anonyymeille että niitten kommenttia ei julkaista jos siinä on kirosanoja tai selkeitä lapsellisia loukkauksia :) ihanaa kesän jatkoa sulle!

      Poista
    3. Oon ihan samaa mieltä, että joskus voisin vähän rajata sitä mitä julkasen. Kivaa kesän jatkoa sinnekkin! :)

      Poista
  39. niinku joku sanokin tos ylempänä niin ainut bloggaaja kenen videoita oikeesti jaksaa katsoa ton kymmenenkin minuuttia vaikkei mitään kovin erikoista asiaa sulla oliskaan :D

    VastaaPoista
  40. Moikka! Anteeks tää poikkeaa nyt tästä aiheesta kyllä ihan täysin, mutta luin ton sun hammaspostauksen, missä kerroit että sulla on ne muovikuoret tai ne :) nii oliks sulla miten terävät sun kulmahampaat? oliks ne niinku isommat/pidemmät ku muut hampaat? ku itelläni on kans tämmöset 'vampyyrin hampaat' ja on siis myös pidemmät ku muut hampaat..nii osaatko sanoo et onks näihin mahollista saada tommosia kuoria? :) vai pitääkö niitte olla saman pitusia muiden hampaiden kanssa? Kiitos jos viitsit vastata :) ps ihania vaatteita oot ostellu!! ja osaat olla kivan luonteva ja siks sun videoita on aina ilo katsoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla oli oikeestaan vaan yks terävä kulmahammas, joka oli myös hieman pidempi kun muut hampaat, joten sitä hiottiin lyhyemmäksi. Eli sun on myös mahdollista laittaa muovikuoret :) Ja kiitos!

      Poista
  41. Mä niin rakastan sun videoita!! Niinkun on jo ylempänä sanottu, oot varmaan ainoo bloggari, jonka videoita jaksaa OIKEESTI kattoo, ja jonka videoita AINA odotan. Kaikkea hyvää sulle, olet ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon.. <3 Kaikkea hyvää myös sinne! :)

      Poista
  42. Ihana Jenni ♥ lisää videoita! :)

    VastaaPoista
  43. Voih, oonko oikeesti ainoa jota HIEMAN häiritsi tää postaus?
    Mua harmittaa nyt kommentoida tää mut ois kiva jos nää shoppailuholistibloggaajat kommentoisikin tätä aihetta.
    NIMITTÄIN, kun alussa sanot että et oikeen mielelläs ostais hirveesti tavaraa itelles, niin eikö tuo määrä sinusta oikeasti ole PALJON? yli 100 eurolla hirveästi vaatteita ja joukossa suurin osa tais olla ihan vaan sellasia "mutkunmähaluun ja tääonkiva"-tuotteita. Vai olenko väärässä?

    Oot Jenni todella symppis ja tykkään seurata sun blogia ja parasta onkin blogin monipuolisuus. Mutta toi kulutushysteria on jotain ihan järkyttävää. Tätä pidetään normaalina, ilmeisesti jopa esittelemäsi ostokset vähäisinä? Tietysti tuo videon alkukommentti saattoi olla sarkasmiakin muttei se ainakaan mulle välittynyt. Toivottavasti kommentoit aihetta. En vaan ymmärrä tätä tuhlailun määrää mikä blogeissa(kin) näkyy ...Monet pitää vaatteita tärkeempänä kuin ruuan ostamista jne :'D (näin on kommentoitu)

    -"Ekohipiksi" haukuttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en mielellään ostakkaan hirveesti itelleni mitään, mutta jos meen Viroon asti josta saan itselleni istuvia vaatteita mitä Suomesta en saa, niin eikö oo ihan sallittua vähän hamstrata niitä? :) Enkä oikeen ymmärtäny sun pointtia miks sua haittaa et muut ostaa paljon vaatteita? Suurinosa bloggaajista muutenkin myy sit taas vanhat vaatteensa kirppiksillä, joka on taas kierrätystä.

      Poista
    2. Olen samaa mieltä Jennin kans, että minkä takia ei voisi hamstrata vaatteita sillon kun saa kivoja ja istuvia vaatteita? Itse käyn joka kesä jenkeissä ja olen siellä sen kolme viikko ja säästän aina rahaa sitä reissua varten, koska löydän sieltä aina parhaat vaattet, istuvammat farkut ja sellasia vaatteita mitä muilla ei ole. Ostan sillä reisulla aina matkalaukullisen täyteen vaatteita niin ei tarvitse ostaa enää Suomesta paljoo ollenkaan vaatteita. En vain ymmärrä miten se voi haitata ekaa anoa? Mutta kuitenkin Jenni sinulla on ihana blogi ja olet todella mukavan oloinen, jatka samaan malliin :) ! -Laura

      Poista
  44. Hei,tähän ei tietenkään tarvitse vastata jos on liia henkilökohtanen mutta ootteko Tahon kans enään missään väleissä?Kun joskus olitte erosta huolimatta vielä kavereita niin kasvoitteko sitten lopulta vaan erilleen?

    VastaaPoista
  45. Kiitos tosi paljon kaikille näistä kommenteista, ootte ihan huippuja!

    VastaaPoista
  46. Ihana tuo paita mikä sulla on päällä. Ja koru sopii siihen nii hyvin! Mistä tuo toppi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toppi on Sheinside.com nettikaupasta.

      Poista
  47. videoita lisää nää on kivoi !!:) ainaki kaikki ostosesittelyt on tosi kivoi et niiit vaa !!:) missä toi bershka ja tally weijl on tallinnas ? pliis auta!! kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bershka löytyy Tallinnan Rotterdam kauppakeskuksesta ja Tally Weijl Kristiinen kauppakeskuksesta :)

      Poista
    2. Eikö niitä oo esim Virukeskuksessa?

      Poista
  48. Oot sulonen!:) Ihana tyttö!

    VastaaPoista
  49. Noita miniminishorteja vois käyttää festareilla, rannalla, klubilla ainakin :) Ota joskus kuvia noi shortsit päällä? Voi ei, kuulostan joltain 50v Jormalta, ihan 18v tyttö täällä kirjoittelee :D

    VastaaPoista
  50. En oo koskaa kirjottanu mitään negatiivistä kommentii mihinkää blogiin, en ees sellast ns kriittiikki.Koska en haluu olla sellanen ns ilkee ano, mut nyt mua häiritsi oikeesti tosi paljon et sun oli oikeesti koko aja pakko mainostaa kui pieni oot yms. Mieti niitä pikkusii jotka lukee sun blogii ja haluu olla samanlaisii ku sää yms. Luot ihan sairaan isot paineet!!!

    VastaaPoista
  51. Moikka!
    Tosta hiusväristä tuli mieleen et ootko kokeillu Biozellin intensiivisävytteitä? Ite käytän "viileän vaaleaa" ja voin suositella lämmöllä! Löytyy ainakin Prismoista.. Hinta muistaakseni n.7e ja riittää muutamaan käyttökertaan :)

    -H

    VastaaPoista
  52. Oot niin sulonen! :) huomasin tos sun kädessä ton käsikorun, mistä se on?

    VastaaPoista
  53. moikka jenni! aattelin sellasta vaan kysyä että kun sie oot vissiin aika paljon käyny tallinnassa ja shoppailemassa siellä nii osaatko sanoa jotain hyviä kauppakeskuksia? :) ollaan sinne lähössä parin viikon päästä ja ois tosi kiva jos vastaisit :) (mennään siis poikaystävän kanssa joten miesten vaatteitakin pitäisi löytyä, haha :D) ja osaatko sanoa yhtään missä kyseiset paikat sijaitsevat? kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
  54. kaikki videopostaukset alkavat tekopirteällä "moikka kaikki!" kommentilla:D ihana video:) siusta saa mukavan käsityksen ihmisenä kun kahtelee näitä =)

    VastaaPoista
  55. jenni pliis auta nopeesti!!! missä toi rotterdam kauppakeskus on tallinnassa? mite sinne pääsee satamasta ? onks kristiinessä bershkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihan siinä sataman vieressä ja bershka on vaan rotterdamissa ei kristiinessä

      Poista
    2. missä siellä? minkä lähellä?:)

      Poista
  56. moooii totaa onks sinne kristiniin vaikee mennä kävelleen vanhastkaupungist/viruksekuskset

    myyäänkö siellä(tally wailj) pitkiä ja kapeita farkkuj, vai bershkassa.
    miten sinne kristiniin mennäään

    VastaaPoista