lauantai 24. elokuuta 2013

Last summer outfit

dope2dope4
dope33
kengät Choies shortsit Seppälä paita Choies

Surullinen totuus on vaan se, että kesä on ohi ja tää tulee varmasti olemaan viimeinen asu tältä vuodelta jossa nähdään shortsit ja lyhyt paita. Pikkuhiljaa alkaa olemaan luvassa nahkatakkia, villapaitaa ja tuubihuiveja. Ei nekään huonolta kuulosta, mut kyllä mä mielummin kulkisin näissä vielä hetken. Tosiaan käytiin eilen Helsinki-Vantaa lentokentän tullissa, johon tää uus paita ja korkkarit oli jääny. Tilasin nää ihanuudet jo 2 kuukautta sitten, mutta onneksi pitkä odottaminen palkittiin. Oon jo varmaan vuoden verran metsästänyt mustia korkkareita, joissa on nilkoissa remmit. No nyt ne on vihdoin onnellisesti kaapissa :) Tätä paitaa tilatessani vähän pelkäsin, koska ainoana kokona oli one size. Mutta turhaan: se istu kun mulle tehty!

Ja niin, mitäs muuta. Mulla alko koulu maanantaina ja vähän teki tiukkaa palata arkeen. Lähettiin nimittäin viime viikonloppuna juhlimaan ja meni hieman pitkäks.. Kiva kumminkin saada ees jonkilainen rytmi ja järjestys tähän elämään :D Ens viikolla ois sit luvassa työharjottelupaikan etsintää ja asuntonäyttö Kampissa! Back to the hoods? ;) Ja tänään, mun lauantai menee varsin rauhallisesti, nimittäin luvassa on kotiruokaa ja telkkaria. Ollaan Edgarin kans innostuttu hetki sitten Breaking Bad -nimisestä sarjasta, joka menee jakso jaksolta vaan paremmaks.

Loppuun vielä suuri kiitos kaikille tatuointi -postauksen kommentoijille. Ette tiiäkkään kuinka paljon arvostan teijän tukea. Ihan mahtavia lukijoita mulla.. ♥

92 kommenttia:

  1. ihme kerranki näytit aika normilta!:D

    VastaaPoista
  2. oot tosi kaunis Jenni!

    VastaaPoista
  3. Täydellinen asu<3

    VastaaPoista
  4. Vau! Sulla on tosi upee kroppa :-)

    VastaaPoista
  5. ootko juden kaa väleissä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo missään tekemisissä, mutta ei me myöskään missään riidoissa olla :)

      Poista
    2. Entä Tahon kanssa?

      Poista
    3. Niin ja kysyn vielä että mitä mieltä Edgar on siitä että olet bi?

      Poista
    4. En ole Tahonkaan kanssa tekemissä. Ei Edgar oo mun biseksuaalisuudesta oikeen mitään mieltä :)

      Poista
    5. Ja silti tykkäilet tahon kuvista instassa? :o

      Poista
    6. En mä, se vaan näkyy kaikille sun seuraajille instassa kenen kuvista tykkäilet :D

      Poista
    7. miks ette oo tahon kanssa väleissä??? :o ettekö olleet pitkään ystäviä eronkin jälkeen?

      Poista
  6. Oot kyllä sellanen kaunotar! Hitsit mäki oon metsästänyt tollasia remmikorkkareita kesän ajan , muttei vielä ole löytynyt kunnolla istuvia..

    VastaaPoista
  7. Huhhuh, oot joka kuvassa aina niin upee ! :) ihana kroppa sulla :)
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. aivan ihana asu ja oot niiiin kaunis! :)

    VastaaPoista
  9. Sun laihduuden kun sais :) oot nii kaunis!

    VastaaPoista
  10. kamalaa ku tuntuu et tää kesä on menny TOSI nopeesti :( ensin sitä odotettii tyylii 8kk ja nyt se on jo ohi (vaikka kovasti toivon ettei). ja muutenki tää vuosi menny ihan liian nopeesti :(

    VastaaPoista
  11. muutatko yksin jos muutat? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ensisijasesti etsin itselleni kämppää :) Oon halunnu omaa jo pitkään.

      Poista
  12. Pystyisiks sä ottamaan mitään isompaa tatskaa tai siis jos sulla ois hyvä idea niin voisitko ottaa esimerkiks jonkun kuvan vai aattelitko pysyä noissa pienemmissä?:) Ja siis en tarkottanu tota silleen et pystyisitkö kivun takia vaan siis et haluisitko ylipäätänsä ottaa mitään kuvaa koskaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä usko. Just taisin puhua jonkun kanssa, et mua pelottais hirveesti et tulis katumaan sellasta isoa.. Tykkään näistä pienistä :)

      Poista
    2. No en ny kyl sanois tota ristii mitenkää pieneks :D

      Poista
  13. Tää kuulostaa vähÄn oudolta mut voisitko kysyä tunteekon edgar ketään venäläistä valentin nimistä jätkää :D mul on jotenki sellane fiilis et se tuntee sen xD

    VastaaPoista
  14. Mulle on tulossa toi sama paita! (: näyttää sun päällä ainaki superhyvältä joten en malta oottaa et saan omani kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se materiaali oli tosi hyvän tuntusta ja varmaan myös siks istu hyvin! Toi on kyl niin kiva :) Ja kiitti Vilma :)

      Poista
  15. oot kyl nii kaunis ja sul on aina himo ihania vaatteita!(:

    VastaaPoista
  16. Noi kengät on tosi kivat!! Sun postauksia on kyllä aina mukava lukea:))

    VastaaPoista
  17. ihana kaunotar oot! ;) tää nyt ei liity enää tähän postaukseen mitenkään, mutt pakko sanoo nyt ku en sillon saanu itkultani aikaseks kirjottaa mitään. Must on tosi ihailtavaa et uskalsit jakaa noin kipeitä asioita kaikille. Itelleen ainakin anto paljo ajateltavaa se sun kirjotus. Voimia <3

    VastaaPoista
  18. Etsittekö siis sun poikaystävän kanssa uutta asuntoa, vai onko se vaan sulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle :) Kun oon tosi kauan halunnut omaa.

      Poista
    2. Mut tehän asutte yhessä? Mikä järki muuttaa omaan kotiin?

      Poista
    3. Mitä sitten jos asuu yhessä ja haluu muuttaa omaan ? Joillakin tässä tapauksessa jopa suhdekkin voi toimia paremmin. Muutenkin monet ihmiset haluu asuu ihan omillaan, säästyy aika monilta arkipäiväisiltä riidoilta ja eipähän mee Se suhde tuskasen tylsäks kun ei tartte toisen naamaa koko ajan katella.

      tai sit vaan yksinkertaisesti Se että haluu asuu yksin ja koittaa siipiään, ei siinä omasta mielestä ainakaan mitään pahaa oo :-)

      oot Jenni ihan mahtava tyttö, toivottavasti löydät ihanan asunnon! :)

      Poista
    4. Määki mietin, että miksi muuttaa omaan kotiin, jos voi asua poikaystävän luona?

      Poista
    5. Yhdyn anoon 8.22 :) Ei siinä tarvii olla sen suurempaa syytä, mä haluan vaan itsenäistyä ihan yksikseen :)

      Poista
  19. Kaunis:)
    Mä rakastan syksyä, koska silloin voi kerrospukeutua, käyttää lämpimiä ja pehmoisia neuleita, ihania huiveja ja kivoja takkeja sekä tietty korollisia saappaita<3

    VastaaPoista
  20. Mä oon pitänyt jo kauan takkia ja farkkuja :-D Totta puhuen en kesälläkään käyttänyt montaa kertaa shortseja/toppia... Oon vaan tällänen vilukissa! :D P.s ihanat kengät ja toi paita on tosi kivan mallinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin oon! Eilen oli vaan ehkä viimenen lämmin päivä niin käytin sitä hyväks :D Kiitti!

      Poista
  21. Kesä on sun lemppari vuodenaika? :) Ihana eloveenatyttö oot! <3

    VastaaPoista
  22. Breaking Bad on ihan mahtava sarja! :)

    VastaaPoista
  23. Hei eikös sulla ollu iphone5? Voisitko millään tehdä siitä mielipidepostausta, tai sen tyylistä. Olen miettinyt sen ostoa, mutta haluaisin kuulla siitä mielipiteesi, että kehtaanko tuhlata koko kukkaron sisältöä siihen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo! Hmm, en voi lupaa et tuun tekemään siitä postausta, mutta voin sanoa edellisenä nelosen käyttäjänä että on ehdottomasti parempi. Jotenkin kaikki toimii ilman mitään lagaamista ja se ohut malli on niin ihanan tuntunen kädelle :) Kameralla saa myöskin tosi hyviä kuvia. Itse sain sen lahjaksi, mutta en ehkä ihan kaikki rahoja siihen laittanut. Ei se ihan niin VAU puhelin oo, vaikka ihana onkin ja muuhun ois vaikea vaihtaa :)

      Poista
  24. Oi ihana kesäasu!! :) -S

    VastaaPoista
  25. Mitä ajattelet jos näät ulkona jonkun n, 175 pitkän tytön yli 10cm korkkareissa? :D katotko pahasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite 173cm ja käytän lähes aina 15cm korkoja, jollon oon 188cm pitkä :D Joten ei, en katso pahalla. En mä muutenkaa katso muita ulkonäön perusteella ilkeesti, en tiiä kuka sellasta harrastaa.

      Poista
    2. haha ano 11.15 kun kommenteista vois tykätä XDXD

      Poista
  26. Vähän outo kysymys, mutta onko sulla ikinä ollu yhtäkään makkaraa sun vatsassa? :D Noissa kuvissa se on ku pyykkilauta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no jos mä istun tietyssä asennossa nii kyllä siihen tulee sellanen pieni makkara :D Tai emmä tiiä kai se on nahkaa vaan.

      Poista
  27. Haluisin samanlaisen kropan kun sulla. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No otan tän kohteliaisuutena, joten kiitos.. :)

      Poista
  28. Kuinka pitkä Edgar on? :) ite oon 175cm ja poikaystävä on 186cm, mutta en jotenkin osaa pitää korkkareita, tuntuis jotenkin häröltä olla pitempi ku se! :D Häiritseekö sua, jos satut olemaan sun poikaystävää pidempi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edgar on joku 183cm-185cm, joten kyllä oon sellasilla tappajakoroilla hieman pidempi ja se vähän häiritsee kumpaakin :D

      Poista
    2. Meillä minä olen 162cm ja poikaystävä 168cm, ollaan siis molemmat tällasia kääpiöitä, mut onneks mä en oo korkkareista sillä tavalla innostunut niin ei oo tota pituusongelmaa. Välillä kyllä miettii et olis kiva kävellä näyttävissä korkkareissa, mut nilkat on niin löystynyt ettei ne kestä kunnon tappajakorkoja ja sit kans toi et meitä häiritsis jos olisin näyttävästi pidempi :D

      Poista
  29. Oon jo pitkää lukenu sun blogias ja sulla on tosi hyvä blogi ja oot tosi nätti ja mukavan oloinen ja vaikutat kivalta persoonalta :) oon pari kertaa nähny sut vähän siellä ja täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista! :) Olisit tullu moikkaamaan :)

      Poista
  30. Mistä toi paita on? :)

    VastaaPoista
  31. Hei pakko on kysästä et onko sulla tällei "btw"- heittona tietoa minkä takia kun blogia lukee niin jos klikkaat postauksen "vasemmalta" puolelta ns. tyhjää valkoista kohtaa, niin minkä hiton takia siintä pomppaa joku ärsyttävä h & m mainos? :D Ei sillä, ärsyttää vaan sikana kun hankaloittaa hieman omaa lukemistani :D Ja ikävä kyllä tais jollain muullakin blogspot bloggaajalla olla sama ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indiedays tekee muutoksia parhaillaan mun blogiin, joita säädellään kokoajan :)

      Poista
  32. Sun blogi on ihana ja vaikutat oikeasti tosi sympaattiselle ja hyväsydämmiselle nuorelle naiselle.Haluaisin kysyä sulta että tykkäätkö viettää ihan sellaista perusarkea poikaystävän kanssa?Tai siis että onko susta ihanaa olla kotona, tehdä ruokaa yhdessä yms. Mä pidin ennen sellaista tosi tylsänä mutta sitten kun rakastui ja alkoi viettää oman kullan kanssa kotona enemmän aikaa niin ei voisi enään kuvitella mitään parempaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kyllä, oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa! On niin ihanaa tehdä vaan ruokaa, kattoo leffoja ja olla :) Paljon kivempaa kun jossain tupotäydessä baarissa..

      Poista
  33. Ootko enää siljan kaa tekemisissä? Ku pari vuotta sit olitte parhaita kavereita mut entä nyt?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me enää oikeen olla tekemisissä, viimeks talvella oltiin samassa liikkeessä töissä :) Ja joskus jutellaan Facebookissa tai jotain.

      Poista
  34. Kuinka paljon sun Far From Perfect -tatuointi sattui 1-10 ? :D

    VastaaPoista
  35. breaking bad on ihan paras sarja!!! niin hyvin tehty :D

    VastaaPoista
  36. Eikö sua ikinä ällötä sun varpaat, kun ne menee tolleen kippuralle? :S

    VastaaPoista
  37. Vaihdetaanko vatsoja?

    VastaaPoista
  38. oot upee! rakastuin sun paitaas :-)
    <3: starsindark.blogspot.fi

    VastaaPoista
  39. Mietin vaa että tuliks sulla mitää ongelmia tossa matkalla ku tilasi tuolt choiesista esim. et oliks siin kova tulli maksu jne.. :)

    VastaaPoista