perjantai 13. syyskuuta 2013

I'm lost

IMG_0601
Tän viikon aikana on tapahtunu niin paljon kaikkea, että mä en pysy enää perässä. Miten samalle ihmisille tapahtuu niin paljon pahaa lyhyen ajan sisällä? Mä oon otsikon mukaan kirjaimellisesti ihan hukassa. Koitan pitää itteeni kasassa, mut tuntuu, et romahdan. Yritänkin ettii tällä hetkellä ihan pienistäkin asioista jotain iloa, esimerkiksi tänään hakemasta paketista.

uploadupload
Nää ei hirveesti lohduta, mutta ihania kummatkin. Sai ainakin hetkeks ajatukset muualle ihastellessa näitä. Iso kiitos kuuluu Mart Of Chinalle

66 kommenttia:

  1. Voi eii! ): Mutta muista, että vaikeita aikoja tulee, mut niistä pääsee yli pysymällä vahvana! Joten koita päärjää ja paljo haleja täältä :) <3 Ja sulle sopii iha superhyvin toi meikki ja noi kengät ja laukku on mahtava ! :)

    VastaaPoista
  2. miks oot lost? mitä pahaa on tapahtunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on kääntyny ihan ylösalasin :(

      Poista
    2. Joskus kaikille käy niin! Mun mielestä tää oli ymmärrettävä postaus! Älä välitä ihmisistä jotka haluaa uteliaina tietää lisää tai inisee sun "angsteista" tai kuvista!

      Poista
  3. Opettele hymyilee! ei se voi olla nii vaikeeta! ja voi apua jos oot hukassa,kyllä kuule kaikilla on vaikeita hetkiä elämässä et sori jos en tunne myötätuntoo tohon sun ärsyttävään tekstiin millä keräät vaan huomiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskö mun hymyillä jos mulla menee huonosti? Mun mielestä taas ois feikkiä kirjottaa blogiin kokoajan pelkkiä hyviä juttuja, koska niinkuin sanoit, kaikilla on vaikeita hetkiä elämässä. Jos tykkäät lukea jonkun "täydellisestä" elämästä, suosittelen ettimään sellasen blogin. Sellaista tuskin vaan löydät. Kivaa viikonloppua!

      Poista
    2. et hymyile missää sun kuvissa aina toi sama kyllästyny ilme, sen takii sanoin ton opettele hymyilee, koska voisit näyttää kauniilta (ehkä)!

      Poista
    3. pidäs se naamas kii kultsi ku tollee tuut huutelee .. naamapalmua.

      Poista
    4. Mitenköhän se kuvissa hymyily auttais Jenniä, jos hänellä on nyt vaikeeta? Ei kaikkea paskaa saa pois pelkällä hymyllä.. Valoja jooko päälle taas, miettikää mitä sanotte.

      Poista
    5. Anonyymi 20:27, sinunkaltaisten ihmisten takia olen menettänyt uskoni ihmisiin. Olen monesti ollut hukassa ja vaikka muilla olisikin vaikeampaa, se ei poista sitä faktaa että itsellä on täysin paska fiilis. Jos joka kerta pitäisi ajatella että "no mutta onhan niillä Afrikan lapsilla paljon paskemmat oltavat tms" miten meille kävisi ja missä sitä oltaisiin ?

      Poista
  4. Voi sua, sulle on kyllä tapahtunu ihan kauheesti kaikkea kauheeta. :( Oli mitä tahansa, niin pysy vahvana, sä selviit kyllä! Oot ihana ja vahva ihminen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on vaan jo ihan hullua mitä kokoajan tapahtuu. Kiitos tosi paljon <3

      Poista
  5. Hui miten laiha sä olet :O Mutta sulla on kyllä todella ihanat kasvonpiirteet! :)

    VastaaPoista
  6. Jos et aijo kertoa mistä on kyse, niin miks kerroit tästä ylipäätään sun blogissa?! Ei mua ainakaan kiinnosta lukea mitään valitusta, kun et edes kerro mitään syytä :DDD Haluut siis vaan kerjätä sääliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pieni avautuminen auttaa mua. Mä en oo kumminkaan velvoitettu selittämään yhtään mitään. Jos sua ei kiinnosta, miksi luit ja vielä kommentoit? :)

      Poista
    2. Tää on jennin blogi ja se kirjottaa mitä haluaa!

      Poista
  7. tsemppiä sulle<3 vaikken ookkaan niitä uskovaisimpia mut vaikeissa elämänvaiheissa lämmittää quote 'god gives the hardest battles to His strongest soldiers'
    JA kysymys..
    ootko jenni aina pystyny pitää semikorkeita korkoja ihan pää pystyssä, kun oon about sun pitunen laiharunkonen mut välil tuntuu jotenkin vaikeelta pitää niitä korkkareita vaikken ookkaan niillä maailman pisin ihminen mutta porukan pisimmästä päästä kyllä ja jalat pitkät kun kirahvilla!:D ja kuinka korkeeta korkoo suosit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 On mulla välillä sellanen vähän hölmö olo kun oon korkkareilla 188cm pitkä, kun käytän just oikeestaan vaan niitä 15 senttisiä. Mut tykkään myös kovasti olla pitkä :)

      Poista
    2. voiii kumpa mäki osaisin olla "sinut" pituuteni kans, senttejä löytyy 176 ja ihan ärsyttää ku en mitään korkoi tykkään käyttää ku sit lähenee pituus melkee sitä 2metrii... :-D

      t. eri ano

      Poista
  8. Koita jenni jaksaa, mitä ikinä onkaan sattunu :/<3 elämää ei vaan voi ymmärtää.. Miks kaikki suru tuntuu kertyvän kerralla yhelle ihmiselle :( onneks sateen jälkeen tulee aina aurinko, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin. In just two days tomorrow will be yesterday.. <3 -S

    VastaaPoista
  9. Oot kaunein<3 voimia, oot paras bloggaaja!!!

    VastaaPoista
  10. en tiedä onko korrektia kysyä, mutta jäi mietityttämään mitä oikein on käyny? :/ mulla on kanssa just tuollainen aika menossa elämässä nyt, mutta mä yritän ajatella, että pohjalta on vaan yks suunta ja se on ylöspäin. ja uskon myös sanontaan, että myrskyn jälkeen tulee taas aurinko ja että asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella. hirmuisesti voimia jenni, oot aina ollu mun lempibloggaajia ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on sen verran isoja juttuja, että en tänne halua kirjottaa. Kumminki oli fiilis että haluan kirjottaa, ees jotain, et nyt ei mee ihan hyvin.. Kiitos tosi paljon <3 Ja tsemppiä sulle :)

      Poista
  11. Hei oot ihana<3. Rakastan sun blogia, kun tää on rehellinen. Kun nykyään monet tuntuu sellaselta lässynlää jutuilta, että esitetään (tai ties vaikka ollaan, epäilen!) niin onnellista, että. Ainoa ongelma on vaan se, kun Nellyltä tulee mekko koossa S vaikka piti olla XS...
    Mun mielestä tämmösiä aitoja juttuja on myös kiva (toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan. Ei nyt silleen kiva, että olisi hyvä, että asiat on huonosti) lukea, jos ei mene hyvin, niin hyvä, ettei esitä muuta. Osaat myös hienosti jättää liian hlökohtaiset asiat kertomatta, jos joku painaa mieltäsi. Tuollainenkin riittää ihan hyvin, että kerrot jotain suuntaa antavaa. Osaat pitää hienosti yksityiselämän ja blogin erillään. Voimia<3 Ja musta tuntuu ihan samalta. Tää on tosi rankka vuosi jotenkin. Ei ihme, että 2013! Tänään vieläpä epäonnenpäivä! Toivotaan, että vuosi 14 olisi parempi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi. Oon ihan samaa mieltä. Tsemppiä sinnekkin päin <3

      Poista
  12. nämä kommentit... ensin ihmetellään miksei tuu postauksia ja mikset ole enää "niin iloinen" yms ja sitten kun kerrot niin suututaan kun et avaakkaan yksityiselämäsi jokaista sopukkaa julkisessa blogissa.. tsemppiä ja voimia jenni <3

    VastaaPoista
  13. Älä välitä noista jotka käskee hymyillä ja sanoo ettei tälläsiä sais kirjotella! Mulla on itelläniki aika vaikeeta välillä ja tuen avulla kaikesta selvii :) voimia sulle!! Sun blogissa on hyvää just se kun et koita tehdä elämästäs liian täydellisen näköstä.. <3

    VastaaPoista
  14. Voimia Jenni rakas<3 On ihan älytöntä, että kaikki tuntuu osuvan just sun kohdalle. :( Uskon kyllä että selviät mistä vaan koska oot niin vahva ihminen! Toivottavasti kaikki alkaa pikkuhiljaa kääntyä parhain päin ja murheet unohtuu! Kaikkea hyvää sulle, oot upea ihminen<3:)
    -blogisi ikuinen lukija :)

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti saatte selvitettyä asianne..! :/

    VastaaPoista
  16. Mmitä on tapahtunut? Erositteko tai jotain? Koita jaksaa, kaikki kyllä kääntyy parhaaksi. :)

    VastaaPoista
  17. Ihanat kengät. :) Ja tsemppiä sulle, toivottavasti kaikki järjestyy <3<3<3
    Kun elämä potkii päähän, potki takaisin tai Jos elämä potkii päähän niin potki tuplasti kovempaa kasseille. ;)

    VastaaPoista
  18. Koita pärjätä, mitä ikinä onkaan tapahtunut! En ymmärrä miksi jotkut ihmettelevät jos blogissa aina kaikki postaukset ei ole hymypylyssä kuvia tai muuten vaan niin ihanaa, eikö se ole just sitä varten että sinne saa kirjoittaa mitä ikinä haluaa ja miltä tuntuu, ei aina kaikki todellakaan voi olla niin positiivista.. Olet todella hyvän ja mielenkiintoisen kuvan antanut blogistasi. Jatka samaa rataa :)

    VastaaPoista
  19. ärsyttävää kun bloggaajat kertoo että joku on huonosti mutta siihen se sitten jääkin ja asia jää kiinnostamaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä pointtisi, oon kumminkin kertonut mun blogissa ehkä välillä vähän liikaakin mun henkilökohtaisia juttuja, joten tämän asian jätän kertomatta.

      Poista
  20. Mä en ymmärrä miten jotkut ihmiset on niin kamalia että ne haluu tulla sanomaan sulle loukkavia asioita kun kirjotat että sulla on paha olla. Sitte ihmiset ruikuttaa kun et kerro mitä on tapahtunut - mitä sitten vaikka et kerro? Ei sun tarvitse kertoa. Luuleeko nää ihmiset täällä oikeesti että sä oot velvotettu kertomaan sun yksityisasiat kaikille. Jos haluat purkaa pahaa oloa näin, niin luulis sen olevan kaikille okei. Tää maailma on välillä hirveä paikka, mut tsemppiä sulle! Jossain biisissä sanotaan "after a hurricane comes a rainbow" :)

    VastaaPoista
  21. hey, Dear. So many readers show their care and support here. Be happier with our love:) Hope things goes to the right direction for you.

    VastaaPoista
  22. olet todella kaunis tuossa kuvassa :)) <3

    VastaaPoista
  23. Mun on ihan pakko Jenni muistuttaa sua yhdestä asiasta: Tää blogi on SUN, sinä olet se joka tänne kirjoittaa, pitää tätä yllä ja käyttää vapaa-aikaansa siihen että julkaisee itseään kiinnostavia/koskettavia postauksia. Tästä syystä sulla on 100%:n päätösvalta siihen mitä kerrot ja mitä et - oli sitten kyse jostain positiivisesta tai negatiivisesta asiasta. Älä anna anonyymien niuhottajien tehdä sun olosta entistä pahempaa. Kaikilla on niitä vaikeita hetkiä, toiset avautuu enemmän ja toiset vähemmän, mutta kellään ei oo oikeutta tulla sanelemaan sulle mitä sä saat tai et saa tänne kirjoittaa.

    Voimahaleja, virtuaalisia sellaisia, ja tsemppiä selviytymiseen ♥

    + MÄ HALUUN TON KASSIN!!!! :)

    VastaaPoista
  24. Huhhuh mikä kaunotar <3
    paljon voimahaleja!

    VastaaPoista
  25. tosi paljon voimia sulle jenni <3 ei kellekkään, varsinkaan sunlaiselle upealle ihanalle ihmiselle pitäisi tapahtua pahaa :/

    VastaaPoista
  26. Sä olet Jenni yksi kauneimmista ihmisistä joita tiedän... Toivon paljon voimia sulle mitä ikinä onkaan tapahtunut!

    VastaaPoista
  27. Koeta jo päästä tuosta teiniangstistasi eroon. Et kerro mistä on kyse koska sinulla ei ole mitään syytä muu kuin että sinua vituttaa.

    VastaaPoista
  28. Miten uskalsit tilata tuolta mart of chinasta?
    tuliko mitään ongelmia/tullin kans vaikeuksia?

    VastaaPoista
  29. Sillon kun elämä potkii päähän ei tarvi pärjätä. Saat olla Jenni niin pieni, voimaton ja hukassa kun vaan tuntuu eikä sun tarvi jaksaa tai pärjätä vaan saat surra ihan rauhassa ilman että pitää tuntua että "pakko jaksaa". Oman isän kuolema opetti mulle sen että ei tarvi olla voimia vaan saan olla niin surullinen kuin tuntuu ilman tekohymyä kasvoilla, koska kyllä se hymy ja elämänilo pian sieltä löytyy luonnostaan ennemmin tai myöhemmin olipa tää kyseinen asia mikä hyvänsä mutta sitä ennen ei tarvitse olla reipas!
    En tiedä sainko puettua sanoiksi mitä nyt yritän sanoa, mutta tarkotus oli vaan et asioilla on oikeesti tapana järjestyä<3
    -A

    VastaaPoista
  30. Anteeksi asian puinti, mutta oletko menettänyt jonkun läheisen? After every storm there comes a rainbow.

    VastaaPoista
  31. Eikai tää liity mitenkään suhun ja Edgariin? :( Mutta jokatapauksessa voimia paljon <3

    VastaaPoista
  32. Ihan selvästi yrität tällä postauksella kerjätä sääliä kun et voi kertoa mitä on tapahtunut. Kyllä kaikille tapahtuu pahoja asioita, jotku vaa pystyy selviää niitten kans ilman sääliä. Voi anteeks kauheesti ku ei nyt säälitä yhtää. Vittu get over it! Ärsyttää tollaset ihmiset, vedä vaikka pää täytee mut säälin kerjääminen on perseestä.

    VastaaPoista
  33. "Elämällä on suunnitelma meille kaikille. Ja jokainen meistä on saanut oman elämänsä juuri siksi, että on kyllin vahva elämään juuri sen. <3"

    VastaaPoista
  34. "Yritänkin ettii tällä hetkellä ihan pienistäkin asioista jotain iloa, esimerkiksi tänään hakemasta paketista." Mulle on iso asia, kun saan joskus ostettua kengät ja laukun. Pari kertaa vuodessa vain. Ihan oikeassa olet, että kun tuntuu, että elämässä on vain vastoinkäymisiä, nauttii elämän pienistä asioista. Minulle tuollainen paketti ei vain ole mikään pieni ilo. Taidat olla aika varakkaasta perheestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole varakkaasta perheestä, eikä mullakaan oikeestaan oo rahaa. Sain tuon laukun ja kengät ilmatteeksi, niinkuin postauksen lopussa lukee "yhteistyö" :)

      Poista
  35. ihana tuo ensimmäinen kuva! :) - Anni

    VastaaPoista