keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pink is pop

22pipoUntitledeUntitled
Pipo. Ihan täydellinen keksintö. Lämmittää päätä, peittää likaset hiukset, näyttää kivalta ja ei ikinä poistu muodista! Miks ihmeessä mä en oo koskaan oikeestaan käyttäny pipoja? Tää neonpinkki lähti matkaan eilen H&M:stä ja hintaa oli normaalihintasena 2,95€. Kelatkaa. Väri vaihtoehtoja oli monia, mut pinkki on aina pinkki.

Ja hei muruset ja pupuset! Mä haluisin nyt kuulla teiltä, että mitä TE haluatte mun blogista lukea? Mikä TEITÄ kiinnostaa? Blogikirppistä on ainakin tulossa lähiaikoina ja videopostausta tällä viikolla. Mua taas kiinnostais tosi paljon kirjottaa teille esimerkiksi mielipidepostauksia, mutta ehdottakaas jotain aiheita :)

94 kommenttia:

  1. Oi vähän ihana tuo pipo <3sinulla on muuten todella ihanat jalat nii pitkät ja hoikat :)

    VastaaPoista
  2. 1. Laukunsisältö 2. Kurkistus jääkaappiin 3. Postaus arkimeikistä 4. Sun vaatekaapin helmet, eli vanhat ja rakkaat lempivaatteet
    Tälläsiä mietihän. Puss olet söpö tyttö ;)

    VastaaPoista
  3. Pipo on ihana<3 mut sä aivan kauhee:)ruma meikki, rumat ilmeet ja maailman rumimmat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän rupea olemaan jo aika käytetty tää sun "hyvä" vitsi anonyymi 22.34. :) ketään ei naurata. -Tiia

      Poista
    2. Miten joku jaksaa vielä hokee tota? Vanha juttu jo :D Jenni oot ihana :*

      Poista
    3. Vihaan tätä kun kaikki haukkuu Jenniä. Joten Jenni, oot todella kaunis :) varsinkin nyt ekassa ja vikassa kuvassa!! :)

      Poista
    4. Anonyymi 19.9 22.41

      Oikaisenpa sua hieman. Jenniä ei hauku kaikki, konsensuksella Jennistä pidetään enemmän kuin haukutaan. Jostain oudosta syystä tämä sama Anonyymi kieppuu täällä blogissa päivästä toiseen ja kirjoittelee aina tuota samaa shaibaa kärkkäästi. Mahdollisesti tarkoituksena juuri tuo, että ihmiset, eritoten Jenni, luulisi, että hänestä ei pidetä ja häntä haukkuu "kaikki". Se iänikuinen ip-kortti, mutta aina niin passeli kuitenkin, taitavampi netin käyttäjä osaa katsoa oikeasti sen ja huomata että usein tuontyyppiset kommentit tulevat samalta ihmiseltä.

      Poista
  4. voisitko linkittää tähän mistä paitasi on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen kesällä Virosta, Tally Weijlistä :)

      Poista
  5. Sun blogi on kyllä nyt noussu mun ihan lemppariks! :-)

    VastaaPoista
  6. Meikkipostaus olis kiva ja asukuvat on aina parhautta :)
    http://linnmaries.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  7. vaatekaappisi suosikkiyksilöt, sellaset myday-tyyppiset postaukset, asut, joku meikki/hiustenlaitto-postaus vois myös olla kiva, jossa kertoisit kanssa et mitä tuotteita käytät jne :) näiden perusblogikuvioiden lisäksi ois kiva kuulla myös sun ajatuksia ehkä vähän syvemmin (en siis tarkoita mitään "aukaise ykstyiselämäsi ja jokainen ajatuksesi tuhannelle lukijalle" tyyppistä) vaan tyyliin, noh, vaikea selittää mut sellaisia mietteitä milloin mistäkin :)

    hui mikä överipitkä viesti mutta menkööt :D kaunis olet näissäkin kuvissa :)

    VastaaPoista
  8. Näytät noissa kuvissa siltä et jee mä oon maailman paras en tajuu mite sust voi saada fiksun kuvan:D

    VastaaPoista
  9. Meikkivideo!!!! Ja hius , sellane get ready with jenni :) hyvää loppu viikkoa sulle

    VastaaPoista
  10. "Tää neonpinkki lähti matkaan eilen H&M:stä ja hintaa oli normaalihintasena 2,95€. Kelatkaa."

    En sano tätä pahalla, mutta: ootko koskaan aatellu sitä, miten vaikutat arkipäivän valinnoillas maailmaan? Se, että ostat uusia bling-bling-rättitoppeja halvoista ketjukaupoista 5-10 eurolla, käytät niitä muutaman kerran kunnes ne on jo "kulutettuja" ja menet ostamaan uuden? Materiaalit on niin täyttä paskaa, että kierrätyksestäkin ne menee energiajätteeksi. Toi pipo luultavasti on jotain keinokuitua, menee heti nyppyseks ja sit oot taas H&M jonossa ostamassa uutta. Tai ehkä Lindexillä, koska "H&M:n paska laatu".

    Ei tulis mieleen hankkia laadukasta, eikä niin kertakäyttöstä kamaa? Tottakai se on hintavampaa, mutta pidemmän päälle kannattavampaa ja ekologisempaa. Jos saat itse valita yhteistyökumppaneita (en ole varma) niin miksi valitset halpisketjut jos kerta ilmaseks saat? Ne tietää siellä ja säkin varmasti, kuin iso vaikutusvalta nykyään blogeilla on kuluttajien valintoihin.

    Itseasiassa, tee tästä mielipidepostaus. Kiinnostais kuulla, miksi materiaa haaliva, mutta silti siitä välinpitämätön ihminen hankkii vaatteensa halpaketjuilta ja ootko ees ajatellu asiaa pidemmälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä se liikuttaa sua mistä kukaki ostaa ja mitä ostaa ... mä pidän ite ainaki h&m:tä

      Poista
    2. H&m rules silti aina :DDd

      Poista
    3. Tää on taas näitä anoja jotka kelaa että sillä on oikeus ottaa kantaan ihan mihin vaan ja että kaikki kuuluu sille :D ei vittu sä oot pelle oikeesti, annahan jengin ostaa tasan tarkkaan mitä ne haluaa ostaa ja mistä ne haluaa, vittuako se sua kiinnostaa :DDDDD ihmiset on niin säälittäviä joskus huhhuh

      Poista
    4. Vaikka jenni ei olisi 2,95e pipoa ostanutkaan, niitä SILTI valmistetaan ja joku niitä SILTI ostaa ja ne SILTI maksavat 2,95e.. ja joo tottakai jokainen ihminen "vaikuttaa" mutta camoon hei puunhalaaja maailmanparantajat voitte itse ostaa kirpputoreilta tai yhden uuden vaatteen vuodessa koska se on "ekologista" mutta antakaapa normaalien ihmisten ostaa mitä haluaa.. siellä ne kaupan hyllyillä roikkuu silti. ja sitäpaitsi, tässä taloustilanteessahan kaikki kulutus on plussaa;)

      Poista
    5. Hooämmänkin tuotteet kyllä säilyy hyvänä monta vuotta jos niitä osaa pitää, huoltaa ja pestä oikein. Totta kai olis hyvä ostaa ehkä jostain sellasista liikkeistä vaatteensa missä ei teetetä lapsityövoimaa tai niitä ei tehdä Aasiassa tms, mutta Jenni on nuori ihminen, ja jos selaatte blogia taaksepäin, huomaatte varmaan miten tyyli muuttuu koko ajan? Sillon ei oo mun mielestä järkee satsata useita kymppejä johonkin vaatekappaleeseen mitä ei edes välttämättä pidä/siitä ei tykkää niin kauaa kuin se kestäis. Jossain vaiheessa sä tajuat että se satasen paita (joka nyt oli sitte niin vitun ekologinen ja maailmanpelastava rätti) ei ookaan hyvä eikä sovi sun tyyliin. Sitte vituttaa. Niitä on hankala myydä eteenpäin, koska myyjät aina haluaa siitä korkeamman hinnan kuin näistä hm:n räteistä mutta ostajat ei välttämättä ole valmiita maksamaan koska se on kuitenkin käytetty.

      Pointti oli se, että jos tietää että tyyli on vakiintunut ja tietää rakastavansa jotain vaatekappaletta monta vuotta, sillon siihen kannattaa satsata mutta mun mielestä ihan turhaa tän ikäsenä rueta miettii että tykkäänköhän mä tästä monenkin vuoden päästä. Noissa parinkympin räteissä se ei harmita niin paljoo.

      Poista
    6. Sulla taitaa itellä olla sitte vaatekaappi täynnä vaan kalliita merkkivaatteita? Ei helvetti mikä pelle..

      Poista
    7. Hassua on musta se, että kun joku tulee asiallisesti ilmottamaan mielipiteensä ja kantaa huolta tästä maailmasta(mikä siis on erittäin ajankohtainen ja SUURI huolenaihe), niin eiköhän täältä tule laumoittain teinit kutsumaan ''pelleksi'' ja pätemään argumentilla ''ihmiset on säälittäviä, huoh''.

      Mua ainakin kiinnostaisi kuulla mielipidepostausta kyseisestä aiheesta, harvempi kun oikeesti ajattelee kulutustaan mitenkään(kaikki öljy, hiilidioksidi, sähkö ym. ym.) Mun mielestäni nää aiheet on mielenkiintoisia, jos jostain ei ni ei sitä tarvitse tulla mollaamaan.

      Senkun ostatte vaatteenne hennesistä, mutta lupaan että kirpparitkin tulvii niitä rättejä. Olisi vaan mahtavaa jos nää yoloteinit vähän ajattelisivat ees mitä tekevät, tiedostaisivat että on parempikin vaihtoehto. :D Meiltä loppuu hyvät ihmiset luonnonvarat kesken!! Sit ei roiku yhtään mitään missään.

      Poista
    8. CMON tää oli sentään oikeesti asiallisesti kirjoitettu!!! Musta hyvä kommentti ja pisti mutkin ajattelemaan asiaa:) Esimerkiksi toi että olis ekogolisempaa ostaa joku kalliimpi ja laadukkaampi on ihan totta!

      Poista
    9. jep, ihan asiallinen kommentti, mutta esim. H&M:lle pystyy viedä "kierrätykseen" vaatteita, mikä on mun mielestä tosi hienoa, et siitä henkkamaukka saa multa pisteet!

      Poista
    10. Mun mielestä tää oli hyvä ja asiallinen kommentti. Näistä blogeista saa sellasen käsityksen että vaatteet on kertakäyttökamaa, ja kerran Jenniltä asiasta kysyttyäni sain kauheet vihat niskaani. Joten musta olis myös ihan kiva saada mielipidepostaus näistä kulutustottumuksista itsellä ja blogimaailmassa :)

      ps. Kyllä mäkin ostan noita 5 euron rättejä, mutta mä käytän niitäkin monta vuotta.

      Poista
    11. No mä asun paikkakunnalla mille ei ole suvaitu H&M:ää joten en tiennyt:'D Mut sekin on hyvä!

      Poista
    12. Mua naurattaa tää ikuinen kommentointi ja arvostelu jonku kommentteihi :D kaikilla oikeus sanoo mitä haluu turha sitä alkaa piipittää ja valittaa . Saan aina itteni nii hyvälle tuulelle näistä kommenteista mut ekaa kertaa sanon sen äänee xDdd kiitos -roosa

      Poista
    13. Mun mielestä se kannattaa suhteuttaa vähän vaatekappaleeseenkin, että ostaako sen kalliimman "ekologisemman" vaihtoehdon vai ei. Esim farkuissa ja takeissa kannattaa satsata laatuun koska ne on semmoisia että ne kyllä kestää koko rahan edestä. Mutta sitten taas se vähän kalliimpi trikoopaita... se kyllä nukkaantuu ja venyy käytössä ihan samalla lailla kun se HM:n 5e rättikin, joten siinämielessä ihan sama.

      Tottahan se on että turhat ostokset kuluttaa luonnonvaroja ja plaaplaplaa mutta eiköhän kaikki sen jo tiedä, mun mielestä aika turhaa tulla toisten valintoja arvostelemaan

      Poista
    14. Itse todellakin boikotoin H&M:ää. IHMISET MM. LAPSET VALMISTAVAT NUO RÄTIT ILMAN KUNNON PALKKAA JA TYÖOLOT MITÄ HIRVEIMMÄT.
      Malleille ei makseta palkkaa, koska malleja ei ole. Niin paitsi photoshopattu pää ja saa ne jonku palkkion. Oksettu suoraan sanoen viine h&m:n kuvasto, jossa oli Doutzen Kroes Victorias Seceet malli, ihan ku se tarviis jotain hennesin näkyvyyttä.
      Mallithan ei edes tiedä aina joutuneensa h&m:n kuvastoon.

      Anyway. Tuotteet on paskaa, voitot ihan törkeen suuret ja johtajat käärii fyrkat, eivätkä suostu edes parantamaan työoloja niiltä, jotka vaatteet ja muut paskat valmistavat.

      Hyi. Kuka voi tukea tuollaista?

      Poista
    15. Todella asiallinen ja järkevä kommentti, jota jokaisen pitäisi miettiä. Myötähäpeä ensimmäisten anojen puolesta.

      Poista
    16. No jos kukaan ei osta niitä hm rättjä, ei ne työntekijät saa edes sitä 2€/pv. Mnettävät työnsä, jolloin kuolevat nälkään.

      Poista
    17. ano 16.41 eli sun mielestä on ihan ok että lapset raataa nälkäpalkalla, koska parempaa ei oo? parempaa olis, jos ihmiset heräis ajattelemaan ja tekis tietoisia valintoja. moni ihminen muuttaa tapojaan -> kaupat menettää suosiota -> muutos.

      kaikki isot joukotkin koostuu yksilöistä.

      Poista
  11. kysy poikaystävältä -postaus;)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia! Varsinkin toi eka! Kaunis nainen :) <3

    Mäkin oon ny tajunnu pipojen ihanuuden :D kuinka helppoo vaan jos ei jaksa laittaa tukkaa!

    Mä toivon postauksia ihan tavallisista päivistä :)

    VastaaPoista
  13. Kivan pirtee pipo! Toiveena ois päivä Jennin kanssa postaus ja laukkupostaus :)

    VastaaPoista
  14. Ihana pipo ja ihana sinä :-) vaatekaapin sisältö olis kiva tai joku isompi vaate postaus !

    VastaaPoista
  15. Näytät NIIIIN ihanalta näissä kuvissa <3

    VastaaPoista
  16. Pakko kyllä käydä kotiuttaa tollanen itellekin! Iiiihhana :-)

    VastaaPoista
  17. Myday !:-) ja tuotearvosteluu!

    VastaaPoista
  18. Ihana toi pipo! Totta että ei noita pipoja vaan tuu käytettyä vaikka ne niin käteviä onkin, ehkä tästä inspiroituneena kaivan kaikki vanhat ja unohtuneet pipot kaapin pohjalta :) ja olisi kiva lukea noita mielipidejuttuja, esimerkiksi tämmöinen tosi kulunut aihe kuin "nykynuoret" :D olen itse kanssasi samanikäinen, ja musta tuntuu että meidän elämä on kuitenkin hirveän erilaista, niin olisi kiva tietää sun mielipiteitä ja ajatuksia aiheesta:) koska vaikka kaikilla on erilainen elämä niin eihän se tarkoita että toinen olisi huonompi!

    VastaaPoista
  19. Tee mielipidepostaus liittyen kannabikseen.
    Mielipidepostaus liittyen suomalaiseen terveysenhoitoon tai lihavista ihmisistä...;-)

    VastaaPoista
  20. oot tosi nätti ja sul on IHANA blogi, mut toi duckface:( luonnollinen hymy mis hampaat näkyy on parhautta, ei huulien törrötys.

    VastaaPoista
  21. Arkimeikki videolla ja paljon päivän asuja :)

    VastaaPoista
  22. Kuinka paljon Mart Of Chinalta tulee postimaksuja?

    VastaaPoista
  23. Arkimeikki videollaa kans ja sitte videoita muuteski!:)

    VastaaPoista
  24. Näytät heti paljon sievemmältä kun hymyilet kuvassa! Hymyilisit useemminkin, etenkin tuollaista kaunista hammashymyä!:)

    VastaaPoista
  25. oi ku söpö pipo ! :) postaus sun normaalista laukunsisällöstä ois kiva :)

    VastaaPoista
  26. haluisin nähdä sulta yhden AIDON, sosiaalisen hymyn! Yleensä oot vaan tosi vakavana/posetushymy pällä, eikä siinä mitään mutta ois kiva nähdä myös aito joskus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä haluisin nähdä sulta aidon sosiaalisen hymyn kun kuvaat yksin itseäsi vaikkapa itselaukaisimella... Mulla ei ainakaan oo mitään suhdetta mun kameraan että juttelisin ja hymyilisin sille niinkuin toiselle ihmiselle

      Poista
    2. Olipas hyvin sanottu, Ano 21:41!

      Poista
  27. meikki postauksia !:) myday ? :D videoita paljon !! jee jooo blogikirppis!!

    VastaaPoista
  28. ask my boyfriend! -postaus :) ja semmoi My day-postaus

    VastaaPoista
  29. kierrä vaikka jotai baareja yms ja tee arvostelut joistakin drinkeistä !

    VastaaPoista
  30. No tää ei oo kyllä mielipidepostaus, mutta voisitko kertoo että mitä sä tekisit sun rahoilla, jos sä oisit maailman rikkain ihminen (tämän hetken rikkaimman ihmisen omaisuus on siis 72,7 miljardia) kerro ainakin 10 asiaa mihin käyttäisit ne:) saat kertoa toki enemmänkin, ei olisi pahitteeksikaan ;) oot ihana jenni ! <3

    VastaaPoista
  31. oot kyllä yks kauneimmista ihmisistä ketä tiedän, koska et näytä samalta kuin massa vaan isot kasvonpiirteet on mun mielestä paljon eksoottisemmat ja mielenkiintoisemmat!ja pipot on kyllä tosi jees, kiireessä tulee itelläki vedettyä päähän pipoja koska ne on halpoja ja on kiva esim. mustiin vaatteisiin laittaa joku kiva pirteen värinen pipo :)
    mielipide- ja videopostauksii lisää ehottomasti! ja ois kiva joku postaus susta itestä missä kerrot millanen oot ja mistä asioista pidät koska sullekki näyttää rapisevan joka päivä uusia lukijoita :)
    innolla odottaen! hyvää syksyä sulle jenni <3 olet ihana!

    VastaaPoista
  32. tee sellanen kuva postaus! esim kuva... rakkaasta ihmisestä, lempi kengistä, hyvästä muistosta, viime kesästä, jostain luotto tavarasta, koululaukusta, lempi vaatteesta, rakkaasta tekemisestä, itse piirtämästä kuvasta... :D ps. oot ihana ja sen verran mitä oon sunkaa jutellu oot myös tosi fiksu(:

    VastaaPoista
  33. Mielipidepostauksia!!! :)

    VastaaPoista
  34. Voi että sää oot sievä! Ja sun blogi on huippu!:-)

    VastaaPoista
  35. Sun 3 vuoden parhaat päivän asut! :)

    VastaaPoista
  36. videopostauksia enemmän! tietty ymmärrän et ei oo aikaa, mut sun videopostaukset on aina nii kivoja sul on ihana viron aksentti ;-)
    ja mielipide postauksen voisit tehä juhlimisesta! ku sähän tykkäät juhlii aikalailla ja aika monella on se mielipide nykyään et se on huono tapa ja just joku fitness on ihan sairaan siistiä...

    VastaaPoista
  37. semmone ois kiva et ottasit kuvia sun lempi tavaroista ja asioista, kysyisit vaik lukioiltaki mistä ne haluis kuvia:)

    VastaaPoista
  38. Tästä postauksesta loisti jotenkin ilo ja onnellisuus! Nousi hymy kasvoille :)

    VastaaPoista
  39. Mielipidepostaus suomalaisuudesta. Vihaan sitä kun ihmiset sanoo et "haluun pois suomesta kaikki on suomessa paskaa, missä vaa muualla paremmin" - niin mikä on paremmin... niin mikä sun mielipide on tähän asiaan? ja oletko ylpeä suomalaisuudesta ja haluatko asua täällä/miksi et?
    Ja missä haluaisit asua, miksi?

    VastaaPoista
  40. Hyi saatana noi duckface huulet

    VastaaPoista
  41. Näytät jotenki sairaalta (siis siltä että oisit kipee :D ) Ku sun iho on ton värinen :/ Ja en tarkota vaan tätä heikkoo valaistusta.

    VastaaPoista
  42. Ootpas ihana! :) tee joku my dayn tyylinen! Mut ei videol, niit ei jaksa kattoo >:

    VastaaPoista
  43. Tee sellanen vähän syvällisempi postaus missä kerrot mikä on sun mielestä tärkeää elämässä ja miten onko esim. hyvä koulutus ja palkka tärkeempää kun se että on onnellinen työssään jne... Ja onko ihmisellä oikeus tehdä päätöksiä mitkä tekee ittestä mutta ei välttämättä muita niin onnelliseksi :) Vähän outo pyyntö ehkä mutta musta ainaki ois mega mielenkiintoista kuulla! :D

    VastaaPoista
  44. oi kun hymyilet nätisti! :) näytä ihmeessä upeita hampaitasi lisää, oot tosi ihanan näköinen kun hymyilet hampailla.

    itse tykkään lukea ihan sun perus arjesta, joku päivä kuvina-postaus vois olla tosi jees c:

    VastaaPoista
  45. Musta olis kiva lukea joku kantaaottavampi postaus tai joku semmonen missä sä kerrot sulle tärkeistä asioista ja arvoista. Ymmärrän tietty et bloggarina on jokseenki haastavaa kertoa asioista jotka jakaa mielipiteitä, mut semmonen postaus aina sillon tällön olis suuri plussa mun mieleen! ihana toi paita muuten (:

    VastaaPoista
  46. Sun ja edgarin lovestory ois tosi kiva!!

    VastaaPoista
  47. mistä toi paita on? ja sun päällä kaikki vaatteet vaa näyttää niin hyvältä!!

    VastaaPoista
  48. Kaunis!! :)
    Kerro muutamia pieniä hetkiä sun elämästä, ei tarvitse siis olla mitään mullistavia, mitkä on jääny tosi vahvasti sun mieleen positiivisella tavalla :) esim hetki jolloin tutustuit sun ystävään, millainen se oli tai jotain sellasta :)

    VastaaPoista
  49. ei vittu mua ottaa päähän noi jotku anot..

    mut ihana sinä<3

    VastaaPoista
  50. Kivan värinen on :) Mä jotenkin häkellyin tuosta yhdestä anon kommentista ja aloin oikeasti pohtimaan omia vaatteenostometodejani. Eli hyvä kommentti kun pistää porukan miettimään, eihän tuossa ihan haukkumisestakaan ollut kysymys?

    VastaaPoista
  51. mielipide postausta! :)

    VastaaPoista
  52. kirjota mielipidepostaus erilaisuudesta ja siitä kuin nää kaikki anot ei tunnu ymmärtävän että kaikki ei oo samamlaisia? :) tai sit joku before i die tai thats who i am we♥it kuvilla tehtynä?

    VastaaPoista
  53. sun ja sun poikaystävän suhteesta ois tosi kiva kuulla, miten kaikki alkoi jne.. ! :))

    VastaaPoista
  54. Kiva pipo!:) toi väri sopii sulle!;)

    VastaaPoista
  55. IHANA paita im in love. mistä toi on?

    VastaaPoista
  56. Tee mielipide postaus jostai uskovaisista esim. Vanhoillislestadiolaisista tai tunnetko/tiedätkö yhtää sellaista:)

    VastaaPoista
  57. Ihana paita sopii sulle iha sikahyvin! :0

    VastaaPoista
  58. Ehdottomasti mielipidepostauksia, ne ovat aina kiinnostavia ja herättävät - toivottavasti ainakin, keskustelua sekä mielipidejakaumia. :)

    VastaaPoista
  59. Hiuspostaus/video! koska oot sanonnu, että sun hiukset on huonontunu blondauksen myötä, mutta sulla on silti tosi pitkät ja kiiltävät hiukset :) Eli mä ainakin haluisin tietää mitä teet sun hiuksilles! :)

    VastaaPoista
  60. Sä kyllä olet onnes ansainnut!! kuten myös suosiosi :) Kyllä iskee kateus sua kohtaan.
    Sulla ei oo noussu kusi päähän, ainakaan et oo antanut semmosta kuvaa joten jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
  61. kiinnostaisi kuulla mielipiteesi vanhuksista ja vanhoista ihmisistä.

    VastaaPoista
  62. ehdottomasti lisää video-postauksia, sua on kiva kuunnella vaik ei olis mitää tähdellistä aihetta, mistä puhut. Voitko esitellä teidän asunnon videolla ? :)

    VastaaPoista
  63. IN ja OUT postaus :)

    VastaaPoista
  64. eikö likaset hiukset oo fiksuinta pestä? :D eikä peittää pipolla hyi vittu.

    VastaaPoista
  65. Blogin nimi kuvaa täydellisesti tätä blogia *kurapaskaa*

    VastaaPoista
  66. tee joku lempivaatteiden esittely postaus/video tai esim. kenkien esittelyvideo ! ois tosi kiva :)

    VastaaPoista