torstai 16. tammikuuta 2014

Elonmerkkejä

ffp
 Kuva Inspiration Blog Awardsseista 16.11

Mä tulin kertomaan etten mä oo teitä unohtanut vaikka täällä ei oo kohta viikkoon näkynyt minkäänlaisia postauksia. Mulle tulee ihan hirveen huono omatunto kun en kirjota, mut yritän muistuttaa myös itteäni ottamasta liikaa stressiä. Mikään ei oo hirveempää kun väkisin raapustaa jotain postausta. Haluun, että nautin siitä. Tää ei oo kumminkaan mikään työ mitä mun ois pakko tehdä, harrastushan tää vaan on.

Tänään kotona mulla tuli ihmeellinen olo. En ollu surullinen, mutten myöskään ilonen. Ei väsyttänyt, mut en myöskään jaksanu tehä yhtään mitään. Sit tuli jonkinlainen romahdus ja makasin vaan suihkun lattialla ja tuijotin seinään. Niin tyhjä ja surkee olo. Päätin sit kumminkin vähän reipastuu, siivosin ja kävin kaupassa. Tuli vähän parempi fiilis. Eilinen päivä oli myös ihan kauhee. Meillä ois ollu Edgarin kanssa tunnin mittanen tapaaminen ilman lasiseinää, että oltais saatu koskee. Viimeks ollaan halattu joku 2 kuukautta sitten. No, pitihän mun tietenkin nukkua pommiin enkä päässy paikalle.. Tällästä samanlaista tapaamista ei taas tuu olemaan pitkään aikaan :(

Mä palailen kirjottamaan kun jaksan ja siltä tuntuu, toivotattavasti ihan pian. Hirveesti haleja kaikille täältä ruudun takaa! ♥

44 kommenttia:

  1. KAUNIS! <3 voimia ja tsemppejä, huomisesta tulee parempi päivä!

    VastaaPoista
  2. Oma mokas. Säälittävää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka oiski oma moka, niin kyllä se silti saa harmittaa...

      Poista
    2. Eiköhän tuonkin kaikki tiedä että oma mokahan se on kun pommiin nukkuu. Mutta sitä en tajua mikä tässä nyt oli niin säälittävää että vaivauduit kommentoimaan?

      Poista
    3. Kukahan tässä on säälittävä :). Omalla naamalla vois kommentoida tollaiset, mutta ei oo pokkaa

      Poista
  3. Missä edgar on? Sori oon tippunu kärryiltä.....

    VastaaPoista
  4. Aika paljon näyttää kiinnostavan nähdä poikaystävää jos nukut pommiin tapaamisesta jossa saisitte halata ja ylipäätään koskea toisianne. Edgarilla varmaan ollut kauhea olo kun et olekaan tullut paikalle. Tollasista tärkeistä jutuista ei vahingossa nukuta pommiin. Jos jotain haluaa tarpeeksi niin laittaa vaikka 100 herätystä jotta varmasti pääsee ylös ja sovittuun tapaamiseen. Harmin paikka mutta säälin tässä enemmän Edgaria kun sua. Sä mokasit pahasti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamalaa silti tulla syyttämään toista asiasta mikä ei edes sulle kuulu ! Toiset ihmiset ei välttämättä herää vaikka olis se 100 herätystä peräkkäin.. vähän vois ajatella sitäkin että Jennillä on varmasti muutenkin jo paha mieli asiasta ! Ihmiset on vain ihmisiä kuitenkin ja kaikenlaisia vahinkoja sattuu

      Poista
    2. Siis mitä persettä? Anteeks nyt vaan, mut vaikkei tää asia kuulukaan millään tavalla mulle niin puutun nyt tähän koska mitä helvettiä. Onko sulla kenties käsitystä siitä, millaista on ylipäätään edes jaksaa päivästä toiseen jos elämässä on sattunut kaikkea kamalaa, tai jos on vaikka jatkuvasti väsynyt töistä tms? Sillon sitä helposti unohtelee asioita, oli ne sitten miten tärkeitä tahansa. Jos ihminen nukkuu pommiin, niin sitten se nukkuu. Ehkä Jenni on yleensä herännyt yhteen herätykseen, niin ettei niitä tarvitse laittaa 100, mutta nyt kävi tosi ikävä kömmähdys ja hän nukkukin pommiin, vaikkei niin yleensä tapahdu? ARRHHGHGHGHGH en ees tiedä mitä sanoisin, suututtaa vaan niin paljon kun ihmistä joka joutuu kokemaan ihan hirveitä asioita, niin mollataan näin. Tulee ihan kamala olo. Paljon voimia sulle Jenni ja toivon ettet pahottanu mieltäs tosta ano 23.06:n kommentista. En ymmärrä mitä jotkut ihmiset kuvittelee itestään kun ajattelee että heistä on ihan ok tulla laittamaan jotain ihme moraalisaarnoja toisille. Perkele.

      Poista
    3. Miksi Jennillä ylipäänsä olisi sitten edes paha mieli ettei nähnyt Edgaria, jos ei poikaystävä kerran kiinnosta? Pommiin nukkuminen on kuitenkin aika inhimillistä ja varmasti harmittaa jos olisi vielä ollut kosketuskielloton tapaaminen! Siinä nähdään taas yks sympatiakyvytön anonyymi jolle ei koskaan ole tapahtunut mitään pahaa. (Anonyymi16. tammikuuta 2014 23.06)

      Paljon tsemppiä ja jaksamisia sulle Jenni, oot ihana. :)<3 Huomenna on kuitenkin jo lauantai!

      Poista
    4. Äh, pakko itsekin ottaa osaa tähän keskusteluun, vaikka ei alunperin pitänyt ollenkaan.. Miksi tuollaisiin asioihin pitää tarttua, ensimmäinen anonyymi?? Varmasti Jenni on ihan ylipäätäänkin todella väsynyt, siis ihan jo yksinomaan tämän tilanteenkin vuoksi. Ei ihminen loputtomiinkaan kestä, joskus on pakko antaa periksi. Sitäpaitsi paikoissa, jossa nyt poikaystävänsäkin on, on todella tarkat tapaamisajat.

      Henk.koht en tykkää spekuloida bloggaajien asioita toisten lukijoiden kanssa kommenttiboxissa, mutta nyt oli pakko tulla sanomaan omakin mielipiteeni, tuntui vaan niin väärältä lukea näitä iänikuisia anonyymien kommentteja. En tiedä sitten oliko tuo pahalla edes tarkoitettu, mutta jokatapauksessa, päästin sanani.

      Poista
  5. Tuli kyl jotenki paska olo sun puolest et nukuit pommii.. Etkö sit laittanu herätystä?:o miten noi voi käydä :/ pääsitkö ees selittää jotenki sille mikset päässy?

    VastaaPoista
  6. Mun on monesti tää pitänyt kommentoida, joten nyt sen vihdoin laitan. Vaikutat luonteeltas upeelta tytöltä, ja oot mielestäni yks parhaista suomalaisista bloggaajista just siks, että kirjotat oikeesti sun fiiliksistä. En nyt tarkota että tänne kaikki pitäis avata, mutta naurattaa niin, kun suurin osa yrittää pitää jotain kulissia pystyssä "joo mulla on törkeesti massii ostan joka päivä uusia vaatteita ja macin kone menee vaihtoon vähintään joka toinen viikko ei oo fygest kii ja minä ja mun poikaystävä ollaan maailman rakastunein pari". Oot ihana kun myönnät, että nyt ei mee hyvin, mutta et myöskään keräile mitään sääliä. Ja kaiken sen jälkeen mitä oot täällä kertonu että oot elämässäs kokenu, niin huhhuh että oot vahva! Hirveesti tsemppiä ja jaksamista, kyllä sä sen Edgarin vielä kotiin sieltä saat, vaikka siihen aikaa meniskin. :)

    VastaaPoista
  7. Huh huh noita kommentteja. Ihmiset ovat erilaisia, sitäpaitsi jos alkaa noin stressi ja ehkä masennus painaa niin voi huomamattaan nukkua vaikka ilta kuuteen, tai ehkä jenni ei saanut unta kuin sitä jännitti toi tapaaminen. Tai olipa syy mikä tahansa, mikä pointti on tulla lukemaan toisen blogia ja sitten jättää tommoisia kommentteja?

    Jenni pieni, löysin vasta sun blogin ja nyt oon lukenut sitä läpi, oot aivan ihana. Voimia sulle <3 tiedän miten vaikeata on olla pitkiä aikoja erossa ihmisestä josta välittää, mutta koita miettii että loppuuhan se jossain vaiheessa kuitenkin. Toivon että Edgar tulee pian kotiin. Oon itsekkin venäläinen niin tuli ihan semmonen olo että olisi jostai omasta kaverista kysymys. Mutt, все будет хорошо ^^ koita jaksaa, kevätkin tulee ihan kohta, kunhan tulee lumet ja sulaa pois.

    VastaaPoista
  8. Näytitkin hieman surkealta tänään, olis ollu kiva jutella sulle mutten töissä viittiny enkä oikein tiiä olisinko uskaltanukaan kun oot kuitenkin ihan tuntematon mulle.. :/ (tiedät missä kävit asioimassa kaupassa käynnin jälkeen, palvelin sua siellä siis.) Toivon oikeesti tosi vilpittömästi että saisit itelles paremman mielen ja pääsisit näkemään sun rakasta taas mahdollisimman pian! Kaikkea hyvää sulle Jenni, vaikutat tosi mukavalta tyypiltä ja tervetuloa uudelleenkin käymään asioimassa! :)

    VastaaPoista
  9. Tsemppiä ihana Jenni <3 kyl kaikki vielä muuttuu paremmaks!

    VastaaPoista
  10. Ei hitto pistää vihaksi noi ''oma vika'' kommentit, kääntäkää nyt vielä veistä haavassa! Minkäänlaista myötätuntoa tai empatiaa taas olemassa huhhuh

    VastaaPoista
  11. Siis mulla nousi kauhee raivo ja itkukin meinas tulla. Luin ensin ton sun tekstin, harvoin missään blogissa jota luen kerrotaan läheskään noin henkilökohtaisia asioita/tuntemuksia, harvoissa edes omia mokia. En pysty mitenkää käsittämään, miten kenenkään omatunto antaa periksi tuon tekstin jälkeen tulla kommentoimaan mitään törkeää!! tässä tekstissä ei varmaan ole mitään järkeä, kun kirjoitan tätä tämän raivon vallassa.. :D Aivan valtavasti jaksamisia!! <3

    VastaaPoista
  12. Tuli niin paha mieli sun puolesta!! :( Suuttuiko Edgar? :(

    VastaaPoista
  13. aina ku tuun lukee sun blogii, alkaa päässä soida Britney Spears - Criminal.

    VastaaPoista
  14. Voi suru :'( tuli paha mieli minullekin. Voimia, kyllä se aurinko vielä paistaa!

    VastaaPoista
  15. mitä onks se vankilas? :o miks jos saa kysyä?

    VastaaPoista
  16. VOI HYVÄNEN AIKA :D mitä te anot puollustelette? kyllä tekin siellä omassa pikku päässänne tajuatte,että OMA VIKAHAN SE OLI :D ei kukaan ole pakottanut tai käskenyt jenniä nukkumaan pommiin. ITSEHÄN hän mokasi. Mahtaa olla poikaystävällä rakastettu ja hyvä fiilis kun jenni ei JAKSANUT nousta ajoissa :D poika raukka. Ei taitanut olla jennille tärkeä tapaaminen. Itse valvoisin varmaan koko yön ja odottaisin vaan että pääsisin mieheni luo. MUTTA JENNI NUKKUI :D hyvä parisuhde<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että "puolustelijoiden" pointti oli että kyllä jenni ihan itse tietää, mikä oli hänen moka ja mikä ei, eikä kenekään tuntemattomien tarvitse tulle tökkimään että "hei jos ei vielä ollut paska olo niin tämän kommentin jälkeen varmasti on!" :)

      Poista
    2. Törkeä ja asiaton kommentti. Nyt ihmiset miettikää...

      Poista
    3. Siis tosi tyhmä kommentti ekalta anolta. Tiedänn kokemuksesta, että jos vaikka jännittää ja oottaa paljon huomista päivää, monesti käy niin että nukkuu pommiin. Ja monesti tulee herättyä vaan yhtäkkiä ja tajuaa et on nukkunu pommii eikä edes ole kuullut herätystä. Tottakai Edgaria varmasti harmitti tilanne paljon ja Jenniä myös, mut mä en ainakaan voi mitään sille jos nukun pommiin. Voimia Jenni tosi paljon sulle<3 Olet vahva ja ihana nainen, everythings gonna be fine:)<3

      Poista
    4. Pommiin nukkuminen ja heräämään jaksaminen on tietääkseni 2 eri asiaa. Ainakin mulle, en tiedä muista. Sä ensimmäinen anonyymi voisit tulla sieltä anonyymi maskis takaa kommentoimaan tänne tai minne tahansa muualle (luultavasti teet tätä muuallakin sivuilla). Musta on jotenkin säälittävää että toisilla on niin huono itsetunto että pitää anonyyminä asiat näinkin asiattomat kommentit kirjottamaan. Ja turha vetää "eiole tiliä" korttia, se ei paljoa sun aikaas vie. Omat parisuhtees ja elämäs (missä lie oma elämäs kun tällästä kirjottelet) kuitenkin on niin täydellistä että onhan se hyvä muille huudella.
      Toivottavasti luet kommenttis vanhempana, ja tajuat miten tyhmä olet.
      Kiitos ja hei, olen puhunut.

      Paljon voimia Jenni!

      Poista
    5. Eka ano, puttuuko luetunymmärtämisen taito vai ootko jotenki vajavainen? :D

      Poista
  17. Tiiän tunteen ku ei jaksais tehä mitää ja sun tapaukses se on varmasti tuplasti pahempi olo, voimia sulle kyllä se siitä! Ja noi valittavat anot vois painuu johki.. tekee pahaa sun puolesta. Älä meist lukijoista murehdi kyllä me täällä silti pysytää :-) oot ihana Jenni <3
    -noora

    VastaaPoista
  18. Siis sä nukuit pommiin? et oo tosissas... varmaan lohduttaa edgaria tosi paljon kun toisen ainut virike koko vankilassa on se et pääsee sua näkee vihdoin! sinuna koittasin korvata tuon asian IHAN millä tahansa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. turha Edgarin itkee vankilassa sitä ku Jenni ei sinne päässy, ite on ittesä sinne hommannukki.

      Poista
  19. kyllä munkinn mielestä on käsittämätöntä, että sä nukut pommiin. mitenn niin voi käydä jos oikeasti odottaa tosi kovasti jotakin? mä heräilen ainakin sillon 15min välein ja katon kelloa.. ja mitä luulet saavuttavas sillä, että kerrot sen tänne blogiin? ihmisten ymmärrystä vai? :D

    VastaaPoista

  20. Mua alko oikeesti suututtaa nää kommentit ihan älyttömän paljon.... Tiedän ettei yks positiivinen kommentti lohduta yht paljon ku negatiivinen satuttaa, mutta ihan oikeesti aivan käsittämätöntä paskaa täällä kommenttiboksissa väännetään ja toivon et ihmiset ryhdistäytyisitte! Kuinka monen näin suositun bloggaajan ootte ikinä nähny kirjottavan näin rehellisesti siitä kuinka paska olo on? Ja vielä näin kamalasta elämäntilanteesta? Se et näissä blogeissa negatiiviset kommentit on yleensä jotain "oot ruma" tyylisii on ikävää mut nää kommentit tässä postauksessa alkaa olee oikeesti jo ihan älyttömän väärin. Toinen just kertoo että on ihan hirvee fiilis ja tyhjä olo, eikä tarvi olla fiksukaan tajutakseen että toi johtuu just tosta edellispäivänä tapahtuneesta omasta mokasta että nukkui pommiin. Sehän tosta olosta tekee varmasti vielä tuplasti kamalamman ku tietää et oma tahaton virhe on saanu jonku toisenki surulliseks, en voi käsittää mitkä tunneälyttömät autisti sikiöt voi tulla tänne kääntää veistä haavassa ja toistaa sitä samaa minkä jenni ihan älyttömän selkeesti tässä postauksessa on uskaltanu kertoo rivien välissä: oli oma vika ja se vituttaa iha helvetisti ja nyt ei jaksais yhtään mitään? Mä toivon jennille ihan älyttömästi voimia tähän tilanteeseen ja tollasten vittupää anonyymien kestämiseen, mut viel enemmän mä toivon ettei enää kukaa maailmas synnyttäis tänne lisää tollasia empaatiakyvyttömiä paskoja.

    Ps pommiin nukkumista kukaan ei valitse itse ja jännityksen alasena se voi jollain olla tosi todennäköstä. Siistiä että sulla anonyymi 18.1. klo 9.45 ei ole näin, ansaitset aplodit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ;) note: säki oot yks vittupää anonyymi ;)

      Poista
  21. Hei nyt pliis ihmiset rauha ! Pommiin nukkuminen ei oo mitenkään itseaiheutettua. Musta on ihanaa kun Jenni uskaltaa edelleen kirjottaa blogiin todella henkilökohtasia asioita, vaikka niistä tuleekin hirveesti paskaa niskaan. Hän ei siltikään päätä muuttaa blogiaan pelkäksi tyyliblogiksi ja jättää henkilökohtaiset asiat kokonaan blogin ulkopuolelle, kuten todellatodella monet bloggaajat ovat tehneet. Multa siis vaan aivan älyttömät tsempit Jennille, musta hän on todella rohkea !

    VastaaPoista
  22. Jos aina täytyy syyllisiä hakea tilanteessa kuin tilanteessa niin, ei todellakaan ole Jennin vika ettei hän voi olla normaalissa kanssakäymisessä Edgarin kanssa. Kyllä se on Edgarin vika eikä hänellä ole mielestäni mitään oikeutta olla Jennille vihainen, kun itse on koko tilanteen aiheuttanut.Täällä on ilmeisesti PALJON IHMISIÄ JOTKA EIVÄT OLE IKINÄ NUKKUNEET POMMIIN KUN ON VARAA ARVOSTELLA.

    VastaaPoista
  23. :D nauran :D yks nukkuu vaan pommiin :D

    VastaaPoista
  24. okei.. omasta puolestani pyydän anteeksi :( tuli huono omatunto kun sua läksytin :(( voimia ja toivottavasti näätte E:n kanssa pian <3 t. ano 17.1 klo 22.49

    VastaaPoista
  25. mite voi nukkua pommiin tollasesta :o sain sellasen käsityksen että menisit läpi vaikka siitä muurista että näkisit edgarin? :(

    VastaaPoista
  26. Olet ihana, muista se♥! Ihmisillä joillain ei tunnu taaskaan löytyvään minkään näköistä suodatinta päässään. Tsemppiä ihanainen lemppari bloggarini :*

    VastaaPoista
  27. te miljoonat lukijat jotka ihmettelette miten on voinut nukkua pommiin! Mun mielestä siinä ei ole mitään ihmeteltävää se on ihan luonnolista jos on stressiä tai muuten vaan paljon kaikkea mietittävää. Voi olla hyvin mahdollista että herätyskello ei ole ollenkaan herättänyt tai jos herätys on ollut puhelimessa ja siitä on loppunut akku se ei ole herättänyt tai jos on nukkunut koko yön levottomasti nii aamulla saa vasta sikeästi unenpäästä kiinni ja on unenpöpperössä sammuttanut herätyksen! Älkää syyllistäkö jenniä yhtään koska jo tekstistä huomaa että jenniä on itseä harmittanut tämä pommiin nukkuminen tosi paljon! EIKAI JENNI TAHALLAAN POMMIIN NUKKUISI KUN SAISI NÄHÄ POIKAYSTÄVÄNSÄ JA HALATA HÄNTÄ PITKÄSTÄ AIKAAN!! ja muutenkin se ei ole vaikuttanut millään tavalla teijän ihanien anonyymien elämään niin miksi teijän pitää puuttua koko hommaan? :) Jenni oot ihana !

    VastaaPoista
  28. Pommiin nukkuminen on luonnollista. Siksi toisekseen, itsehän Edgar on rikollisella toiminnallaan vankilaan itsensä toimittanut, kärsiköön seurauksistaan. Harmillista vain, että myös Jenni joutuu kärsimään.. Edgar kuitenkin varmasti tiesi koko ajan että teoilla on seurauksensa, ja niistä myös aika herkästi jää kiinni. Voimia Jenni, todella toivon jaksuja ja myös harkitsemaan onko E kaiken odottamisen arvoinen, ja pystyykö hän muuttumaan. Valitettavan usein myös läheiset vedetään tavalla tai toisella rikolliseen toimintaan mukaan.

    VastaaPoista
  29. Niin miltä sivustolt sä yleensä lennot (ja hotellit) varaat kun oot sanonu et oot saanu halval? Yritin vähä ettii sun blogist mut en heti ainakaa löytäny.. :)

    VastaaPoista