perjantai 31. tammikuuta 2014

Vielä vähän Venäjää!

russia2
Eli ostoksia! Tosiaan mun Venäjän matkasta on sellaset kaks kuukautta, enkä oo vieläkään purannut mun matkalaukkua :D Enkä esitellyt blogissa mun shoppailuja. Mä lähdin matkaan aika pienellä budjetilla, joten hirveesti en ostellut mitään erityistä. Mä yllätyin kyllä Pietarin hintatasosta, joka oli nimittäin aika kallis. Esimerkiks ravintoloissa ja jossain Subwayssa/Burger Kingissä oli täysin saman hintasta ku Suomessa. Kyllähän Pietari sijottuu ihan kivasti Euroopan kalleimpien kaupunkien joukkoon, mutta jotenki kuvitteli että siellä ois halpaa, koska "onhan se vähän niinkuin Viro, eikä siellä oo ees euroja". Mun ainut oikeesti halpa ostos tais olla 3 euron iso vodkapullo :D

IMG_9376 Neonpinkki ohut toppatakki, joka ei tietenkään kuvassa pääse värinsä puolesta oikeuksiinsa :( Mut tää on ihana! Terranovasta, noin 50€.

IMG_9401 Pakkohan sitä oli taas yhet farkut hommata ulkomailta, kun Suomessa kaikki koot on liian isoja. Nää on tuumakokoa 22. Kivat tälläset kivipestyt harmaat :) Bershkasta, noin 25€.

IMG_9389 Lumileopardikuosinen paita! Takana on vielä kivana yksityiskohtana vetskari. Mulla ei ookkaan koskaan ollu tän mallista paitaa, tai pitkähihasia ylipäätään. Ostettu Bershkasta, muistaakseni jotain parikymppiä.

IMG_9425 Hiusväri ja hopeesävyte, kummatkin joku muutaman euron.

IMG_9363
Vikana päivänä tehtiin viimeset hätäset ostokset kauheessa kiireessä ja mä nappasin jostain isosta marketista tälläsen hajuveden. Hintaa oli joku 7 euroa ja tossa on sata milliä. Mut arvatkaa mikä tässä on parasta, tää on nimittäin ihan täydellinen kopio Versacen Bright Crystallista, mun lemppari hajuvedestä! Taitaa olla joku jäljennös, onhan ton nimikin Sankai Crystal. Tuoksu on siis ihan täysin sama, mä en ainakaan huomaa mitään eroa. Tosiaan se Versacen 100ml maksaa joku 50 euroa, et tää oli aika löytö!

IMG_2410 IMG_9374
Ja tuli osteltua erilaisia tupakoita, kun tälläsiä en oo ikinä koskaan missään nähny! Tupakka oli Venäjällä halpaa, perus aski makso suunnilleen yhen euron.

Näiden lisäks ostin vielä pinkin biletopin jonka unohdin kuvata, venäläistä teetä, maatuskan, Edgarille venäläisen juorulehden.. Ja niin, sitä halpaa vodkaa :D

44 kommenttia:

  1. Jenni oot mun esikuva<3 olit edellisessä videossa ihana!

    VastaaPoista
  2. "Pietari sijottuu ihan kivasti Euroopan kalleimpien maiden joukkoon"

    Mistä lähtien Pietari on ollut euroopan valtio? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://fi.wikipedia.org/wiki/Pietari_%28kaupunki%29

      "Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki".

      Poista
    2. osa venäjästä kuuluu eurooppaan........

      Poista
    3. Nii totta mut pietari ei ole valtio vaan kaupunki :D

      Poista
    4. Itse lähinnä mietin mistä lähtien Pietari on ollut valtio tai maa, ihan vain kaupunki se on :)

      Poista
    5. Joo itsekin mietin että missä vaiheessa Pietari on valtioksi muuttunut :) vieläpä Eurooppaan!

      Ensimmäinen ano

      Poista
    6. no voi vittu. yks pieni ajatusvirhe hyvän postauksen keskellä ja kymmenen ihmistä ulisemassa. hankkikaa tekemistä ja elämä näin alkajaisiksi.

      Poista
    7. No voi vittu. Omistan elämän kyllä, joskus vain satun lukemaan blogeja :) Ja aika olennainen osa oli tekstiä tuo lause joka oli täysin pielessä niin kyllähän se sieltä silmiin pistää väkisinkin.

      Poista
  3. Eikä nuo väritupakat!! Tekis mieli vaikken ees polta :D ehkä just aika niitä ei myydä Suomessa. Oot Jenni jotenkin muuttunut hirmu aidon ja kiltin oloiseksi, jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  4. Tää sun blogi on super ihana ja tykkään siitä kuinka avaudut tänne jatka samaan malliin!!<3 ps. Oot super kaunis!!(:

    VastaaPoista
  5. Susta on tullu tässä viime aikoina mun lemppari bloggaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä, oot nykyisin mun lemppari :-) Oot niin ihanan sympaattisen ja hyvän tyypin oloinen, ja maailman kaunein! Toivon sulle Jenni kaikkea hyvää<3

      Poista
    2. Kiitos.. <3 Samoin kaikkea hyvää sinne!

      Poista
  6. Jc:hen on tullut nyt alle 24 tuumasii farkkuja!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellon kyl aina ollu 23 tuumasii farkkuja!!!!!!! :) ...

      Poista
  7. Enpä oo koskaa aikasemmi kommentoinut tähä sun blogii, mutta pakko sanoo et tää on muuttunu paljon! Parempaan suuntaan tietenki. Ihana ku postaat niin usein. Keep going :)

    VastaaPoista
  8. Mistä noita värillisiä tupakoita saa ostettua venäjältä, onko siellä tupakkakauppoja tms.? Mietin että mistä pyydän kaveria tuomaan :D

    VastaaPoista
  9. Siis onks noi röökit ihan hyviä? Tai siis joskus olen polttanut sellasia hienostelutupakkeja, mutta ei niillä hirveesti lähde nikotiininpuute. :D Eli poltatko siis noita ihan huvikses vai saako noilla pahimmat puutteet pois?

    XD siis tiedät varmaan mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi maistuu ihan mallun kultaselta ja ku ite poltan vaan mentholia, niin hirveesti en noita polttanut. Ostin vaan "koristeeks" :D Joten en osaa oikeen sanoo!

      Poista
  10. Voi Jenni olet niin ihana <3 Tossa edellisen postauksen videossa sulla oli upee toppi, mistä oot sen ostanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos <3 Se on H&M:stä, mut ostin jo viime talvena et ei varmaan oo enää valikoimassa :(

      Poista
  11. mitää ainaki mulla maksanu bright crystal 30ml jo pelkästää noin 40e? :D esim stockal

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksella 30ml maksaa 49€!:D Että ei nyt ihan taida 100ml irrota sillä hinnalla...

      Poista
  12. Tää on ylivoimasesti mun suosikkiblogi! Löysin muutama viikko sitten ja täytyy myöntää että vastaavia ei todellakaan löydy. Tsemppiä, jatka samaan malliin:)

    VastaaPoista
  13. Haha noi värilliset "cocktail" röökit on ihania ♥ itse ostin kans jollai ulkomaan reissulla, hirveeltähän ne maistuu mut niin söpöjä!! Jenni sun blogisi on muuttunut paljon hyvään suuntaan :) sulla on varmasti hyvin, hyvin rankka vuosi takana, ja olen huomaavinani(mitä nyt voi sosiaalisen median läpi nähdä), että se on kasvattanut sua henkisesti ihmisenä ihan hirveesti :) et pelkää näyttää enää itseäsi ihmisenä muille. Sen huomaa postauksien avoimuutena, mikä on muutenkin aina ollut sulle vahvuus. Annat itsestäsi enemmän, kuin "pinta raapaisun" mutta kuitenkin asiallisella ja fiksulla tasolla. Ja nuoren mimmin tyylillä! Se on upeeta ja sä olet upea :) älä unohda sitä, äläkä anna arjen käydä liian raskaaksi ♥ sulla on sun ihana äiti johon turvautua. Ota irti kaikki näistä raskaimmistaki ajoista, niistä oppii paljon. PALJON onnea hyvästä blogista, asenteesta ja ihanaa kevättä sulle :)

    VastaaPoista
  14. Tee joku uus banneri! tuo on ollu jo niin pitkään ja on vähän kesätyyliä. Piristäis paljon ulkoasua:)!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihania tupakoita.. Pakko päästä Venäjälle :D

    VastaaPoista
  16. Heei mielenkiinnosta kysyn onks toi hopeesävyte hyvää? :)

    VastaaPoista
  17. Voisitko tehdä ihan oman erillisen hius postauksen :) kertoisit että miten hoidat vaalennettuja hiuksia ja millä aineilla, kuinka usein ja millä vaalennat, mitä pidennyksiä käytät ja missä kunnossa sun omat hiukset on ja sun jokapäivästä hiustenlaitto rutiinia. Tällänen ois tosi kaivattu! :)

    VastaaPoista
  18. "Mun ainut oikeesti halpa ostos tais ollu 3 euron iso vodkapullo :D" Hahahhah Jenni oot ihana! <3

    VastaaPoista
  19. Oot aivan mahtava tyyppi:) niin rehellinen ja aito!! Mahtava lukea sun blogia kun en ikinä kenenkään blogeja jaksa lukea. Oot super ihana!!

    VastaaPoista
  20. Heips! Oon lukenut sun blogia aika kauan jo. Huomaa selvästi kuinka olet muuttunut vastuuntuntoisemmaksi, kypsemmäksi ja muutenkin kasvat henkisellä tasolla! Ja totta kai kaunistut myös koko ajan!:) Sun blogia lukemalla tulee helposti hymy huulille, lukuun ottamatta surullisempia postauksia! On ihana lukea, siitä kuinka positiivinen pystyt olemaan vaikka sinulle on todella paljon tapahtunut "lyhyen" elämäsi aikana!! Muista olla itsestäsi ylpeä ja tyytyväinen, olet sen ansainnut! Vaikutat mahtavalta ihmiseltä! Älä kuuntele idiootteja ihmisiä vaan pysy sellaisena kuin olet!! Yst. Terv. Aktiivinen lukia joka ei ole aiemmin uskaltanut kommentoida!:)

    VastaaPoista
  21. Я тебя заберу жить ;) я твой тайный поклонник.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. cho v finljandiju zhit hocesh? :D

      Poista
    2. Твоя моя непонемать.

      Poista
  22. Hohhoo mä niin villiintyisin tuolla ostaan jonkun 100 askia tupakkaa... Ja samaan aikaan tajuan, että vaikka Suomessa nämä kaikki rajoitukset joskus ärsyttää, ne on olemassa aivan syystä. :D

    VastaaPoista
  23. voi hyvä luoja... näin sut venues keikistemäs jotai lavan edes, meetkö klubille pitää hauskaa vai pitää jotai showta..

    VastaaPoista
  24. ootko käyttäny vielä tota sinipurrkista hopeeshamppoota ? koska mä käytin sitä kesällä. ostin virosta ja siellä takana luki että pidä päässä 15-30 min no mä pidin 40 min koska ajattelin että se toimii paremmin ja tulee enemmmän hopeat. no siinä kävin niin että mun hiuksista tuli lilat!! eikä siis vain haalean lilat vaan ihan lilat paitsi vähän juuresta ehkä 5 cm oli hopeaa. joten suosittelen että kokeilet ensin vähäsen johonkin latvaan. saattaa toimia mä vaan pidin sitä tosi kauan :D ei ois varmaan tullu liloja jos oisin pitäny 5 min. ajattelin vain varoittaa :)

    VastaaPoista