perjantai 28. helmikuuta 2014

Kymmenen faktaa minusta

kesä22
1. Kun olin just muuttanu yksin tähän omaan kämppään, niin ekat pari viikkoa aina kun kävin suihkussa, laitoin vessan oven lukkoon. En tajuu miks ihmeessä :D Vainoharhanen? :D

2. ..tai johtuisko se ehkäpä siitä, että oon monta kertaa herännyt aamulla ja huomannut että mulla on ollu koko yön ulko-ovi auki!! En tajuu miten en oo sulkenu sitä ku oon vikan kerran tullu kotiin. Monta kertaa on myös käyny niin, että oon aamulla ettiny avaimia kun oon lähdössä kouluun, niin löydän lopulta että ne on ulko-ovessa kiinni.. Kuka vaan psykopaatti ois voinu tulla tänne. Ehkä siis jatkossakin mun kannattaa laittaa vessan ovi lukkoon suihkuun mennessä.. :D

3. Ton huolimattomuuden lisäks oon hirveen aikaansaamaton ihminen. Edelleen toi matkalaukku mun Venäjän reissulta kolme kuukautta sitten on purkamatta. Olin myös reilu kuukaus sitten Ikeassa, enkä oo edelleen purannut mun ostoksia..

IMG_9781
4. Mä en oo koskaan haaveillut niistä asioista mistä tuntuu et moni muu haaveilee. Naimisiinmeno, lapset, oma talo ja mansikkamaa. Ei kiitos!

5. Mä en koskaan haluais olla julkkis. Kun on sit näitä ihmisiä joiden elämän tarkotus on loistaa jossain Seiskan etusivulla ja saada naamansa ja nimensä joka paikkaan. Tai se et paparazzit seurais ja kirjottais musta juoruja lehtiin, hyi. Se että mua blogin puolesta silloin tällöin tunnistetaan kadulla, on vielä ihan ok. On ihanaa olla tavallinen tallaaja!

6. Mä puhun kavereitten kanssa tosi avoimesti seksistä koska se on hauskaa! Mua taas vähän ihmetyttää ne joille tää asia aiheuttaa hirveen kiusallisen tunteen, onhan seksi nyt maailman luonnollisin asia syömisen ja nukkumisen lisäks.

IMG_0191
7. En usko Jumalaan, mihinkään yliluonnolliseen hössötykseen tai kuoleman jälkeiseen elämään. Ihminen kuolee, se haudataan maan alle ja that's it. Myös nää tarinat niistä ihmisistä jotka on käyneet "kuoleman porteilla ja nähneet kirkkaan valon", johtuu yksinkertasesti siitä että aivot ei saa sillä hetkellä happea ja se aiheuttaa silmissä kirkkaan valon näkemisen.

8. Mulla on ihan hirveen huono tapa puristella kaikki maailman finnit, mustapäät ja repiä kuivaa ihoa tai rupia. En tajuu mut tykkään siitä :D Puristan myös kavereitten finnit jos ne antaa luvan!

9. Tein tänään rikosilmotuksen mun naapurista, joka on siis sellanen about kuuskymppinen vanha oksettava mies tossa vastapäätä ja se on nyt 4 kuukautta vainonnut mua ja ottanut musta valokuvia järjestelmäkameralla kun vaihan kotona vaatteita, sairasta..

10. Mulla on onneks pysyny jalat hyvin maassa tän bloggaamisen myötä, enkä voi ymmärtää niitä joilla ei oo pysyny. Se ei tee kenestäkään yhtään sen parempaa ihmistä, että ottaa kuvan blogiin Vapianon pastasta tai esittelee mitä osti tänään H&M:stä.

IMG_9592
 Mitä tykkäätte tälläsistä postauksista? :)

127 kommenttia:

  1. Hahahha,onneks en oo ainut jolla on himo puristella kaikki finnit ja mustapäät pois. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ihana SINÄ! Oot yks kauneimmista ja ihailtavimmista ihmisistä keitä tiedän <3 Toivoisin sulle vaan hyviä asioita elämään, oot niin ihanan oloinen ihminen :-)

    VastaaPoista
  3. Iiiihanaaa! Postaus postaukselta tykkään tästä blogista vaan enemmän! Susta huokuu aitous ja se, että sulla todellakin on ne jalat maassa. Kiitos Jenni, ihanaa vaihtelua useimpien suomalaisten blogeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla hyvää palautetta, kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Kiva postaus! Ja järkytys toi kohta 9, kyttäävä vanha ukko!! Mikset oo tehny aikasemmi mitää? Mitä sulle sanottiin poliisis kun teit rikosilmotusta? Että mikä ois rikosnimike yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En jotenkin vaan saanu aikaseks, mut nyt riistäytyny ihan käsistä toi vainoominen. Sanottiin että seuraavan kerran kun se ottaa musta valokuvia niin soitan vaan suoraan poliisit sinne. Ja rikosnimike oli "salakatselu".

      Poista
  5. Oot kyl iha huippu Jenni! :D

    VastaaPoista
  6. en oo koskaa ennen kommentoinu sun blogia ja en tiiä... halusin vaa sanoo et vaikutat oikeesti ihan tosi aidolta ja mukavalta ihmiseltä
    nyt kunnon paljastus mutta alotin sun blogin seuraamisen joskus muutama vuos sitte koska olit mun mielestä vähän naurettava ehkä... tai mietin sillee et miten kukaa mun ikänen voi näyttää tältä ja olla tämmönen...
    ja jos totta puhutaan niin jos näen sun tyylisen ihmisen kaupungilla niin ajattelen etten koskaan vois olla sen kaveri koska no tietyn näköset ihmiset aiheuttaa (ikäviä) ennakkoluuloja
    ja tuon pointti on siis se et vaikka oot sen tyylinen ihminen jonka kaveri en ois irl nii on ihan oikeesti kiva kuulla mitä sulle kuuluu ja mitä sä ajattelet (ajattele tuo niiku suurena kehuna)
    nii kaikkee hyvää vaa sulle ja semmosta!
    en oo hyvä kirjottaa hienoja kommentteja ku selitän aina kaikkee turhaa sori :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oot silti pysynyt lukijana, vaikka en sun tyylinen ookkaan :) Ja kiitos! :)

      Poista
  7. tohon kymppikohtaan voin sanoa että just ton takia oot mun lempibloggaaja :D ärsyttää lukea sellasia blogeja jossa ihmiset niin tärkeilevästi kertoo niiden hienoista ruoka-annoksista ja "täydellisestä" elämästä
    http://www.youtube.com/watch?v=o_5OtsdBBIg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla että oon jonkun lempibloggaaja, kiitos! :)

      Poista
  8. Haha eikä ! Mul on ihan sama juttu. Parasta on puristella mustapäitä! Itsellä tulee niitä tosi harvoin nii joka kerta on huippua ku pääsee puristamaan ja joo poikaystävän naamastakin pakko puristaa kyl heti pois kun vähäkin mahdollista! Jes en ole ainut "outo" :D

    VastaaPoista
  9. ihan sairaan hauska postaus, ja jotain erilaista ja kivaa luettavaa!! ;D näitä lisää!

    VastaaPoista
  10. Tää on ihka ensimmäinen kerta kun kommentoin jonkun blogiin, vaikka blogeja olen sen viisi vuotta säännöllisesti lueskellut. Sunkin blogia ihan alusta asti seurannu! Ja syy siihen miksi nyt päätin ihka ensimmäistä kertaa blogiin kommentoida, oli niinkin ''turha'' että halusin kertoa sinulle kuinka ihana oletkaan.

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva tämmönen postaus.

    On mukavaa kun sulla ei ole kusi noussut päähän (niin kuin osalla bloggaajista).
    Tai et esittele joka postauksessa ilmaiseksi saatua tavaraa, koska siitä menee maku !

    Ja minustakin seksistä puhuminen on ihan normaalia. Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä. :)

    VastaaPoista
  12. Millaisia asioita puhutte avoimesti ystävien kesken seksistä?

    VastaaPoista
  13. Tykkään ja haluan ehdottomasti lukea tällaista lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tehä näitä lisää jatkossa, mut menee aina hetki keksii noita kohtia :)

      Poista
  14. Hauska postaus! Ja kohta 8, I soooo feel you, teen ihan samaa ja nautin siitä! :D Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. ihan paras postaus, keksit tosi kiinnostavia asioita tähän:) tee joskus toinenki tämmönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo yritän tehdä jatkossa lisää :)

      Poista
  16. Toi sun väite että kuolemanraja kokemukawt johtuisi hapenpuutteesta, ei aina pidä paikkansa! :) suosittelen katsomaan tämän yleltä tulleen dokumentin "mieleen maailma"!! Todella hyvä ja puhutteleva!! http://www.youtube.com/watch?v=m__r-XvNYes

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se valon näkeminen ainakin johtuu.

      Poista
    2. Katsoppa tuo dokumentti ennenkuin tulet pätemään asioista! :) miten selität sen että synnyin sokea nainen näkee niitä asioita mitä näkee? Ja sen että ihminen näkee itsensä leikkauspöydällä ja osaa kertoa täysin mitä hänelle on siinä tehty?

      Poista
    3. Kaikki yliluonnollinen on typerien ihmisten paskapuhetta.

      Poista
    4. Tai sitten olet itse typerä!

      Poista
    5. Toi dokumentti on tosi hyvä!!

      Poista
    6. Noniin,noniin. Ihmisillä on varmasti omia mielipiteitä, kunnioitetaanpas niitä kaikkia eikä soimata ketään .. Toiset haluu uskoo raamattuun tms muuhun hölynpölyyn, mutta toisten mielestä ne ei taas ole hölynpölyä. :)

      Poista
    7. No sen voin kertoa, että esim. aivosähkäkäyriä kun tutkitaan niin tämä "valon" näkeminen fysiologisesti on juurikin tuota hapenpuutetta. On mm. tutkittua tietoa.

      Poista
    8. Mutta kun tossa dokkarissa ei ole sitä pelkkää valon näkymistä! :) ja ihan tiedemiehet siinä kertovat että näille ilmiöille ei ole muuta selitystä, kuin että ihmisellä on jonkinlainen tietoisuus/sielu!

      Poista
    9. Katsokaa "dokumentin" rahoittajat. Tuolla on nyt vaan pyörinyt mukana joku rikas hihhuli, joka maksanut noiden lausuntojen antajille/lääkäreille/muille. Järki käteen. Kuoleman jälkeen ei oo mitään, eihän ennen syntymääkään ollu.

      Poista
  17. Ethän kuitenkaan pilaa blogisi ihanaa "ilmapiiriä" haukkumalla ketään? Jos joku haluaa kuvata pasta-annostaan, niin annetaanpa hänen tehdä sitä hyvillä mielin. Eihän se tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö hänelläkin voisi yhtälailla olla jalat maassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän jenni haukkunut ketään. Totesi vain että se ei tee kenestäkään parempaa ihmistä jos kuvaa pasta-annoksensa kuin sellainen joka ei kuvaa.

      Poista
    2. En mä oo haukkunut ketään :D Esittelenhän mä itekkin mun ostoksia massakaupoista ja saatan ottaa ruoka-annoksista kuvia. Toi nyt vaan oli tollanen heitto.

      Poista
  18. Hei tää oli tosi jees postaus ja luin oikeesti mielenkiinnolla! Lisää tällasia! :)

    VastaaPoista
  19. Miten mulle tulikaan tosta 10 kohdasta mieleen vaan natalie vilen . :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas Silja.

      Hatunnosto nimenomaan siitä, miten jalat maassa sulla Jenni on! Blogi ja Punavuori ilman mitään koulutusta ei tee kenestäkään coolia. ;)

      Poista
    2. Silja ei edes julkase asiallista kritiikkiä enää. Haukut ja kehut kyllä, mutta jos hyvin kirjotettu ja perusteltu asia niin ei:D

      Poista
  20. Damn noi sun kintut!!:) upeet!

    VastaaPoista
  21. Minulla jäi yhteen väliin aina avaimet ulko-oveen yöksi ja sen takia tarkastan nykyään joka ilta että missä ne ovat. En pysty menee nukkuu ennen sitä :)

    VastaaPoista
  22. Ihana toi vika kohta! Just ton takia tykkään sun blogista. Toivon sulle kaikkea hyvää elämässä :)

    VastaaPoista
  23. Tulipas tosta seksijutusta mieleen, että ite olin kans ennen samanlainen. Kerroin ummet ja lammet seksikokemuksista kavereille - ja joo olihan niitä aika hurjia tarinoitakin :D Jopa pitkässä parisuhteessa ollessani juoruilimme kavereideni kanssa meidän makuuhuoneemme asioista.
    Kaikki kuitenkin muuttui kun vuosi sitten tapasin nykyisen poikaystäväni. Ei ole enää tehnyt mieli kertoa mitään ja kun joku kaveri on joskus jotain vihjailevaa kysellyt, on vain alkanut ahdistaa. Tuntuu siltä, että tämän miehen kanssa haluaisin oikeasti mennä naimisiin ja olla yhdessä lopun ikääni - ja ehkä juuri siksi tuntuisi omituiselta, että juhlapöydäsä maljapuhetta pitävä kaasoni tietäisi kaiken miehen fetisseistä strategisiin mittoihin. Ajattelutapani on muuttunut täysin. Nyt seksi on minulle meidän kahden välinen intiimi asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että puhuuu seksistä avoimesti ei välttämättä tarkoita omien kokemusten tarkkaa kuvailua... Siitä voi puhua myös yleisemmällä tasolla avoimesti. Itse olen myös aikas avoin näissä jutuissa parhaiden ystävien kanssa, mutta he eivät silti todellakaan tiedä mieheni mieltymyksistä tai siitä mitä me milloinkin teemme...

      Poista
  24. mäkään en oo koskaan haaveillut asioista joista suurin osa tuntuu haaveilevan, just oma talo, lapset, naimisiinmeno yms. monilla ystävilläni noi asiat on ajankohtaisia tällä hetkellä, mulla alkaa olla vähän ulkopuolinen olo.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin jotkut kaverit ihmettelee miten en voi haaveilla lapsista. Et miten se on ees mahdollista :D

      Poista
  25. Jokainen uskoo mihin haluaa, mutta toi esimerkki "valoa tunnelin päässä" -jutusta on kyllä tosi kapea-alainen esimerkki, mihin perustella sen että ei usko. Ja sehän ei sulje pois sitä, että ihminen saisi jonkun uskonnollisen kokemuksen "kuoleman porteilla", jonkun tunteen ylemmästä voimasta sen valon näkemisen lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jotenkin ymmärtänyt tätä kommenttia ollenkaan :D

      Poista
    2. Minä ymmärsin, ja oon samaa mieltä ton alottajan kans. Ihmettelen sitä mikset ymmärtäny, valahtiko aivot tisseihin vai onko blondaus haperruttanu aivot?

      Poista
  26. http://areena.yle.fi/tv/2173369

    Oletko nähnyt tuon video? Ja sitten vielä sanot että voisit joskus tulevaisuudessa muuttaa Edgarin kanssa Venäjälle.. En vaan ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että mä muuttaisin Venäjälle ei tarkota sitä että mä hyväksyisin sen miten homoja siellä kohdellaan. Mikään maa ei oo täydellinen.

      Miten sä voit asua Suomessa jossa lapsen raiskaamisesta ei joudu vankilaan, vaan selviää ehdonalasella? En vaan ymmärrä.

      Poista
    2. Tossa raiskauksessa johon ilmeisesti viittaat, oli tekijä itsekin lapsi.

      Poista
    3. Tekijä oli nuori, ei varsinaisesti lapsi. Mun mielestä niinkin julma teko kuin lapsen raiskaus on tekijän alaikäsyydestä huolimatta aina ehdottomalla vankeudella rangaistava teko. En voi hyväksyä sitä, että tekonsa tiedostava raiskaaja pääsee pälkähästä vain ikänsä perusteella.

      Poista
  27. Mä en vaan ymmärrä! Venäjä on vanhan aikanen maa, jossa esimerkiksi uskonto on tärkeä. Mun mielestä on kunnioitettava sitä että jos venäjän uskonto kieltää homot niin sit se on niin. Mitä jos muslimaassa on homoja? Niimpä, ei tehdä niin kuin venäjällä, vaan homoilta katkastas heti kaula. Maassa maan tavalla. Opetelkaa suomalaiset kunnioittamaan eri kulttuureja... :D mekin kunnioitetaan sitä että suomessa homot on ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisessä dokumentissa kerrotaan, että homoushan on aiemmin luokiteltu mielisairaudeksi ja tänä päivänä se on Venäjällä verrattavissa pedofiliaan ja seksuaalirikoksiin. Ymmärrän, että Venäjä on maana "vanhanaikainen" ja uskonto on siellä tärkeässä roolissa, mutta en ymmärrä millä tavalla rakkautta voidaan edes verrata seksuaalirikoksiin ja ihmisten vainoaminen ja pahoinpitely on luokiteltu täysin terveeksi.

      Poista
    2. En tajua että miten homous eroaa pedofiliasta. Siis mulla ei itselläni ole mitään homoja vastaan, mutta en tajua miten se olisi eri asia kuin pedofilia tai rakkaus eläimiä kohtaan. Jos ihmisellä on oikeus homoaktivistien mukaan rakastaa mitä tahtoo, miksei sitten lapsia. Ei, en usko että homous on sairaus, mutta en usko että se myöskään on valinta. Uskon että se on osa evoluutiota, mutta en ymmärrä miksei sitten pedofiliakin.
      Ja kyllä, olen homoavioliittoja ja adoptioita vastaan.

      Poista
    3. Siis sä oot oikeesti kipee jos et tajua miten homous eroaa pedofiliasta :D

      Poista
    4. Venäjällä on nyt vain lait homopropagandaa kohtaan, suojellakseen lapsia ja suurin osa venäläisistä ihmisistä uskoo että näin on parasta. Eli saa olla homo kaikessa rauhassa, kunhan ei mene kadulle kylttien kanssa epämääräisissä vaatteissa kuuluttamaan kaikille seksuaalisuudestaan.

      Ja anonyymille joka ei tajua miten pedofilia tai zoofilia eroa homoudesta. Kuin esimerkiksi mies on homo, hän hengaa toisten homojen kanssa jotka haluavat olla miesten kanssa myös! Pedofiliassa tai zoofiliassa sen sijaan ihminen käyttää lasta tai eläintä hyväksi, eivätkä lapset tai eläimet halua olla tämän henkilön kanssa, he eivät vain kykene ymmärtämään mitä tapahtuu, sen sijaan tämä ihminen ymmärtää selkeästi mitä tekee. Ja joka asiassa missä vahvin (fiksuin) hyödyntää heikkoa on väärin, kuten esimerkiksi kissan potkiminen on väärin, koska kissa ei ole yhtä vahva tai iso, eikä voi suojella itseään samalla tavalla kuin toinen ihminen.

      Poista
    5. Kyllähän kahden aikuisen ja samalla tasolla olevan ihmisen suhde on täysin eri asia kui aikuisen ja lapsen suhde....

      Poista
    6. Entäs insesti? Jos kaksi sisarusta haluaa olla yhdessä ja rakastaa toisiaan, voidaanko se kieltää?

      Poista
    7. Ano 22.46 Tutustuppa vähän Euroopan homoliittojen poliittiseen historiaan.Jaa....ettei vaan löytyisi,et vielä muutama vuosikymmen sitten homojen ja pedofiilien oikeuksia ajoivat samat ryhmät ja poliittiset puolueet.

      Poista
  28. ..''johtuu yksinkertasesti siitä että aivot ei saa sillon happea ja se aiheuttaa silmissä kirkkaan valon näkemisen.'' Perustelisitko tarkemmin?:D

    VastaaPoista
  29. Olipa ihana postaus! En oo ikinä ennen kommentoinu, mutta nyt oli vaan pakko. Oot jotenkin niin mukavan ja aidon oloinen ja vaan IHANA :) suhun ois ihan mahtava tutustua, jatka samaa rataa ja pidä jatkossakin jalat maassa äläkä ikinä lopeta bloggaamista :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon tulee tosi hyvä mieli tälläsistä kommenteista! :)<3

      Poista
  30. Ooh ihanat noi 3. kuvan korkkarit! Satuks muistaan mistä ne on kotosin? :)

    VastaaPoista
  31. Rakastan kaikista eniten sun blogissa sitä, että et pelkää sanoa mielipiteitäsi. Lisäksi sulla on todella viisaita ajatuksia :)

    VastaaPoista
  32. http://m.vauva.fi/mobiilikeskustelut/index.html#!/ketju/3934614/Far_from_perfect_blogikirppis. :--DDDD Onks totta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä :D Mä myin takin sille jonka sen voitti, huuto oli menny jo kiinni kun toi oli tarjonnut 52 euroa. Ai laitto ne rahat mun tilille? Miten ku mun tilinumeroo ei oo missään :D :D Myöskään tossa ei oo mitään perää, et oisin feidannu jonkun mun blogin lukijan jos ollaan joku tapaaminen sovittu. Mitä helvettiä :D

      Poista
  33. Sulla on tosi samanlainen ajatusmaailma kuin mulla! oot niin upee ihminen Jenni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että joku ajattelee samoin! Ja kiitos paljon.. :)<3

      Poista
  34. 52euroa oli huudettu 18.41.

    VastaaPoista
  35. Tykkään tosi paljon sun blogista ja vaikutat ihan huipputyypiltä, mutta pari kohtaa tässä postauksessa jäi vähän ihmetyttämään. Ensinnäkin toi kohta 7. Ainakin mulle jäi vähän semmonen vaikutelma, että koska et itse usko Jumalaan tai mihinkään yliluonnolliseen, niin kaikki niihin uskovat ovat sitten automaattisesti väärässä, tyhmiä, hölmöjä...? Ja siltä varalta että joku saa päähänsä tulla kommentoimaan että nyt on joku harras kristitty huutelemassa, niin ei, en itsekään usko Jumalaan tai mihinkään yliluonnolliseen! Pointti on se, että ihmisten elämänkatsomukset on erilaisia, jos jotkut saa lohtua Jumalasta niin good for them ja jos se on joidenkin milestä hölynpölyä niin sekin on ok, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan ja niin edelleen.
    Toinen juttu mikä pisti silmään oli toi viimenen kohta. Tietenkään ruokakuvat ja ostosten esittelyt ei tee kenestäkään bloggaajasta parempaa ihmistä. Mutta tuskinpa sitä niillä kuvilla edes haetaan. Ehkäpä se vain on osa blogin normaalia sisältöä. Ei kai pastan ja vaatteiden kuvaaminen nyt muutenkaan oo mikään korrekti mittari määrittämään, kuinka hyvä ihminen kukakin on :-D
    Mutta viimeseen kohtaan liittyen on pakko antaa sun blogille pointsit siitä, miten se erottuu massasta. Juurikin noi ruokakuvat ja vaateostokset tuntuu olevan pääosassa niin monessa blogissa, että on kiva lukea välillä jotain muutakin. Sun blogi on ihanan avoin ja mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla ei kyllä ole luetun ymmärtämisen taitoa sitten ollenkaan...

      Poista
    2. Olis mielenkiintosta kuulla lisää sun kannasta uskontoihin yms, tee joskus siitä mielipidepostaus! :)

      Poista
    3. Mutta nää onkin MUN mielipiteitä ja toivon että kunnioitat niitä :) Mutta kiitos :)

      Poista
  36. Pakko nyt kommentoida, mutta sulla on ihanan pitkät jalat!!! Ei ihme että on naapurin papat innoissaan ;D

    http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  37. " seksi nyt maailman luonnollisin asia syömisen ja nukkumisen lisäks" Entä vessassakäynti?:D Ei sillä että kukaan ehkä haluaisikaan kuulla toisten wc-kokemuksista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ja mun kaverit puhutaa syömisestä, nukkumisesta, seksistä ja vessassa käymisestä ihan avoimesti, koska ne ovat juurikin näitä luonnollisia asioita! :D kun kasvaa vähän aikuisemmaksi niin ne pissi, kakka ja pippeli sanat ei aiheuta niin suurta hämmennystä enää :)

      Poista
  38. Jos sä vähän ees alkaisit vaik perehtyy enemmän Islamin uskontoon nii oon varma ettet olis enää noin varma et ihminen vaa haudattais kuoleman jälkeen ja thats it. Ja toiseks et voi sanoo, et seksi on maailman luonnollisin asia syömisen ja nukkumisen lisäks, koska etenki uskonto ei tee siitä nii luonnollisen asian ja kulttuuri mistä tuut. Et ees pysty vertaa noita asioita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perustat kommenttisi omille uskomuksillesi ja mielipiteillesi. Et siis voi yhtään sanoa että jenni ei voisi tehdä sitä eikä tätä! Pässi. ...

      Poista
    2. Mutta Jenni oli sitä mieltä :) thats it..

      Poista
    3. Minä olen tutkinut islamista lähes tulkoon kaiken mahdollisen tiedon ja lukenut Koraanin jne. Lisäksi olen lukenut Raamatun ja tutkinut siihen pohjautuvat uskonnot perinpohjin ja silti en usko kuolemanjälkeiseen elämää, Jumalaan tai mihinkään muuhunkaan yliluonnolliseen.

      Poista
    4. Mä oon tätä mieltä ja mun mieltä ei mikään Islam saa muuttumaan :D Get over it :)

      Poista
  39. Oot niiiiiin paras

    VastaaPoista
  40. just hyvä postaus!

    VastaaPoista
  41. Onko sulla syömishäiriö ku oot noin laiha..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi nyt vittu. Jep, JOKA AINOALLA laihalla on syömishäiriö, tottakai, miten muutenkaan?!?

      Poista
    2. No itseasiassa jennillä on imeytymishäiriö

      Poista
    3. Syömishäiriö on ihmisen omassa mielessä oleva psyykkinen sairaus ja imeytymishäiriö on synnynnäinen sairaus. Niitä ei voi mitenkään verrata keskenään.

      Poista
  42. Musta taas tuntuu, ettei kukaan nykyään nuorena haaveile normaalista perhe-elämästä rivitalossa farmariauton ja kultaisen noutajan kera. Mua on ihmetelty kun haaveeni on tuollainen. Kaikki haluaa jotain tosi ihmeellistä. Ihmiset on niin ylielämyshakuisia, ettei tavallisen tallaajan elämä sovi enää muodin muottiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se tarkota kun en halua lapsia ja rivitaloa, että mun unelma ois sit olla joku Hollywood tähti. Mun unelma on esimerkiks matkustella, onko se ylielämyshakuista?

      Poista
  43. en oo ikinä kommentoinut ite blogiisi vaan tykkään vaan lueskella näitä..mutta nyt oli pakko :) Rupesin lukemaan sun blogia ku mun yks kaveri sano et oot bi ja seurustelet tytönkaa ja ajattelin et "hyi että mikä pelle" mut silti rupesin seurailee sua.. pikku hiljaa tajusin että oot ihan älyttömän aito ja ajattelet ihanasti asioista ja että oot oikeesti ihan älyttömän ihana! :) nykyään oot ihan mun lempparibloggaaja! :D

    VastaaPoista
  44. Mistä toi vikan kuvan toppi on? Tosi kivan näkönen. :)

    VastaaPoista
  45. Olin viikonloppuna helsingissä käymässä ja näin sua! hauska ku en sillee nyt tunne ketää sieltä ja ehin olla n. 10min stadissa niin se kenen blogii luen niin käveli vastaan:D:) luonnossa oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  46. Kiva postaus! Lisää tälläsiä :)

    VastaaPoista
  47. "3. Ton huolimattomuuden lisäks oon hirveen aikaansaamaton ihminen. Edelleen toi matkalaukku mun Venäjän reissulta kolme kuukautta sitten on purkamatta. Olin myös reilu kuukaus sitten Ikeassa, enkä oo edelleen purannut mun ostoksia.."

    Tuo pisti vähän silmään. Onkohan tavaraa liikaa jos kolmeen kuukauteen ei ikävöi matkalaukun pohjalla maanneita vaatteita tai jos upouusi "tarpeellinen" tavara lojuu kuukaudesta toiseen ostoskassissa..?

    VastaaPoista