maanantai 28. lokakuuta 2013

Kiirettä pitää

IMG_0047
Moikka! Mulla lähti käyntiin siis muuttoviikko. Ehkä saan avaimet jo huomenna, viimeistään kumminkin torstaina :) Tässä pitäis hoitaa vielä kotivakuutus, sähkösopimus, muuttoilmotus, vähän maalata, käydä Ikessa ja sellasta. Ja tottakai sitten itse muutto, eli tekemistä riittää. Kaikki vaiva tulee kumminkin olemaan varmasti sen arvoista, mä oon niin innoissani omasta ihanasta asunnosta ♥ Tänään kävin H&M Home puolella ostamassa juttuja kylppäriin ja sainkin sieltä kaiken tarvittavan.

 IMG_1637
pumppupullo käsisaippualle 7,95€

 IMG_1653
pääkallomuki hammasharjalle 2,95€

 IMG_1660
kylppärimatto 7,95€ ja käsipyyhkeitä 7,95€ 

Eli kylppäristä tulee siis mustavalkoinen ja yksityiskohtina kultaa, mä tykkään! Suihkuverhoa ei tarvinnut ostaa kun mulla on sellanen ns. suihkukaappi, joka onkin itseasiassa paljon parempi niin pysyy vedet siellä eikä kastu koko kylppäri. Eli kylppäristä ei oikeestaan puutu enää mitään. Yks asia pois päiväjärjestyksestä :)

12 kommenttia:

 1. mistä h&m'stä löytyy toi home -puoli? :)

  VastaaPoista
 2. etkö sä asunutkaan omassa kämpässä ? on menny vähä ohi :D

  VastaaPoista
 3. Hei oi ihania :)
  Minkä ikäinen oot, oon miettinyt hirmu kauan! Siis minä vuonna oot syntynyt? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskohan vaikka käydä lukemassa ensin aiempien postausten kommentteja ja yrittää itse ottaa asiasta selvää? Tätä on kysytty niin monesti, ettei vastausta voi olla löytämättä, jos vähän jaksaa nähdä vaivaa. :) Jenni on syntynyt vuonna -95.

   Poista
 4. Moikka! Mä oon nyt jonkun aikaa seurannu sun blogia silleen satunnaisesti ja vähän sivusilmällä vaan selaillen, mut nyt oon huomannu et oon ihan koukussa sun blogiin :) sä kirjotat just kaikesta mikä mua kiinnostaa ja sulla vaihtelee mukavasti aiheet, ei oo aina sitä samaa :) ja oot niin super kaunis ja ihana luonteelta <3 käyn tyyliin 4krt päivässä kattoo oisko uutta postausta :D Onnea omasta uudesta asunnosta, tuo sisustaminen on niiiiiiin ihanaa <3 Olis huippua nähdäkuvia asunnosta :)

  VastaaPoista
 5. Wow! Oon niin superonnellinen puolestasi, itsekin oon unelmoinut omasta kämpästä, mutta väliaikaisen sairauteni takia en vielä sellaseen oo pystynyt muuttamaan! No, ensi vuonna ehkä ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania tavaroita oot hankkinu tonne kylppäriin !! :) voisitko kuvata sun kämpästä vaikka videon sitten kun kaikki on valmista?(:

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin ja kivoja ostoksia :)

  VastaaPoista
 8. Miksi ostat noin epäeettisesti? Voisitko joskus edes harkita ostavasi esim vegaanisia meikkejä ja vaatteita esim kirppikseltä tai eettisistä maailmankaupoista? Esim reilun kaupan periaattein tehtyjä vaatteita?

  VastaaPoista