keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Life is what you make it

IMG_0176IMG_9442IMG_9789IMG_9326 
Tsau! Mä tulin jakamaan positiivista energiaani teille tän synkän syksyn keskelle. Pistin vielä parin kesäsen kuvankin, mä muuten voisin ihan mielelläni ottaa hieman tota rusketusta takas. Kiitos.

Mulla on ollu tänään erityisen hyvä päivä. Rehellisesti sanottuna muut päivät lähiaikoina on ollu tosi raskaita ja oon ollu jotenkin kauheen voimaton. Tänään mä sit ryhdistäydyin ja hitto et on ollu hyvä olo. Oon tehnyt hyviä asioita muitten ihmisten eteen, mutta etenkin itseni. Mä oon oppinut tänään myös koulussa paljon kaikkea uutta ja sain siitäkin tosi hyvän fiiliksen. Oon miettinyt hirveesti mun elämää, menneisyyttä, tulevaa, valintoja.. Tosi syvällisiä pohdintoja, enkä vaan oman pääni sisällä vaan kävin myös eräässä ryhmässä keskustelemassa. Tänään tuli sellanen fiilis, että kyllä tästä kaikesta oikeesti selvii. Elämä on niin vitun vaikeeeta, mut samalla niin vitun siistiä. Nauttikaa ja eläkää täysillä, mut fiksusti.

Peace and love, Jenni.

23 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus tähän synkkään syksyyn :)! Itse just eilen katsoin kuvia kesältä, kun olin niin ruskettunut ja nyt hädintuskin enää mitään. :(

  VastaaPoista
 2. ihanaa! tää postaus piristi kyllä tätä harmaata aamua :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :) Vaikutat ihan huippu mimmiltä!!
  http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hae Jenni malliksi, sulla olisi ihan täydellinen kroppa ja omaperäiset kasvot:)

  VastaaPoista
 5. ihana postaus <3 :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon ollut viimeaikoina tosi onnellinen. Tuntuu et elämä on hyvä ja oon onnellinen upeista asioista. Terveys, läheiset, harrastukset, rakkaus opiskelu ja monet muut ... Mä oon onnellinen siitä mitä mulla on.

  VastaaPoista
 7. Vau, kuinka upealta sun kroppa näyttää ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
 8. Ai että mikä mekko vikassa otoksessa :) Korostaa niin kauniisti sun vartalon mallia! Voi kun itsellekin kävis tollaset asut..

  VastaaPoista
 9. sun pitäis pelkästään kulkea tollasissa vartaloa myötäilevissä mekoissa, ne näyttää ihan törkeen hyviltä sun päällä!! kihisen aina kateudesta kun nään susta kuvan sellasessa! :D

  VastaaPoista
 10. mäkin yrittämällä yritän ajatella kaiken positiivisesti, mut se on välillä ihan hemmetin vaikeeta :-D suurimmat stressit varmaa aiheuttaa työt. mutta niiku monesti yritän itelleni selittää et: kaikelle on tarkotus:)

  VastaaPoista
 11. Oi että!<3 Tuli kyl tarpeeseen tää postaus! Iha mahtava :D mulki ollu samoja ajatuksiii ja tuntemuksii..niii sanoit kyl tosi osuvasti ja todella hyvin!;) ;P :))

  VastaaPoista
 12. onko sun mahollista saada lapsia? ehkä vähän henkilökohtanen kysymys mut mietin ku oot noi laiha ni estääkse imeytymishäiriö sitä?

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä näyttää lähinnä ällöltä kun on noin laihat jalat :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ittekki näin laihana kerron, et ei me olla tätä ite välttämättä valittu. Vaikka söisin kuinka, mä en vaan lihoo, mulle ei kasva kunno reisiä tai persettä. Tietenki asia erikseen ne, jotka jättää syömättä ja laihduttaa tahallee, mut mä nään vaan niin punasta kun joku tulee huomauttaa että ootpas sä pikkunen ja laiha. Miks läskejä ei saa haukkua mutta laihoja saa?:o yhtä arka juttu tää voi meillekki olla:(

   Poista
 14. Pakko sanoa että sulla on kyllä tosi kauniit kasvot! :)

  VastaaPoista
 15. Vitsi sul on upee vartalo, etenkin jalat! Ja voin jotenki tosi hyvin samaistuu tähän postaukseen, oon kokenut ja kelaillu ihan samoja asioita tässä viime aikoina..

  VastaaPoista
 16. tsemppiä sulle, kyllä kaikki kääntyy vielä parhain päin ^_^

  VastaaPoista
 17. Luin tän postauksen vast äskön, mut mulla oli eilen ihan samat fiilikset! Mun mieli menee kokoajan yhtä ja samaa vuoristorataa, yritän vaa pysyy kyydis etten tippuis... Voimii!:)

  VastaaPoista
 18. kelatkaa millasta elämä ois ilman paskaa? paskaa, suoraan sanottuna. se auttaa meitä arvostamaan hyvää :) jenni oot kaunis, vahva, fiksu ja eloisa tyttö kaikesta huolimatta! vaikeita asioita kokeneet ihmiset on viisaimpia! ei tää elämä nyt nii vakavaa oo ;D

  VastaaPoista
 19. Oot tosi kaunis :) ! liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 20. Voi että, sun pitäis oikeesti ruveta malliks! :) jaksamisia syksyyn ja talveen.

  VastaaPoista