sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Miniloma

uploaduploaduploadupload
Helloouuu! Mulla lähtee Silja Europa tossa reilu tunnin päästä Länsiterminaalista. Otettiin Catsun kans siis bileristeily, eli tänään yö laivalla ja huomenna itse Tallinaan :) Oltiin kummatkin sen verran tyhmiä, et alotettiin toi juhliminen jo eilen, eli olo on kutakuinkin aikas fresh! :D Mietin eka tehdä tästä reissusta sellasen videon, eli kuvailen pieniä pätkiä ja liitän sit yhteen. Toisaalta ois taas vaan ihana nauttia, eikä olla kamera kädessä koko ajan. Mutta katsotaan! Nyt kumminkin lopettelen, kyyti tulee iiihan just. Rentoa sunnuntaita ja kivaa syyslomaa niille joilla sitä on, nauttikaa :)

27 kommenttia:

 1. onko toi sun laukku aito?:)

  VastaaPoista
 2. tosi random kysymys. muistan et sulla oli joku talvi tässä sellaset mustat pitkät korottomat saappaat, joissa oli jotai pyöreitä (?) niittejä takana. muistaisikko yhtää mistä sä ostit ne? (: mietin vaa ku mullaki on tosi kapeet jalat ja ne oli sulle ainaki täydelliset ettei lörpöttäny sillee rumasti et jos samasta paikkaa löytäisin itellekki vastaavanlaiset ihanuudet (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ne oli Bubbleroomista?en oo kyl ihan varma

   Poista
  2. Joo Bubbleroomista, ne on ihan täydelliset kengät!

   Poista
 3. Luulin et Europa on k20 tms...nice to know, niin ei aina tartte viikkarilla!:D pitäkää hauskaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Europa on K21?:D

   Poista
  2. Se on K21, 18-vuotiaat tarvii yli 30-vuotiaan huoltajan mukaan :) Meillä oli kaveri.

   Poista
 4. Pitäkää kivaa! :)

  VastaaPoista
 5. Jenni, mukavaa matkaa!

  Sellaista kysyisin, että kun olet niin rohkea persoona ja olet rohkeasti täällä puhunut monista asioista, niin olisitko voinut tehdä ruokapäiväkirjan päivän/viikon ajalta? :)

  VastaaPoista
 6. eiks yöristeilyjen ikärajat oo aina 21? ois superkiva jos vastaisit nopeesti koska suunniteltiin kaverin kaa et huomenna lähettäs laivalle ja mietittii et päästäänkö yöristeilylle kun ollaan vielä alle 21?.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivayhtiöiden nettisivuilta, tai asiakaspalvelusta ei varmaan voi tarkistaa tätä asiaa..? :) Jenni on ainoa, joka sen tietää ja varmasti varaa teille matkatkin jos pyydätte..
   Sori mut ihan oikeesti :D

   Poista
  2. Tallinnaan mentäessä K21 aina. Turku-Tukholma on Baltic Princessillä K18 viikolla, mutta muut laivat ja balticillakin viikonloppuisin on K21 ikäraja.

   Poista
  3. Normi ruottinristeilyllä on ainaki ennen ma-to lähdöillä k18 ja viikonloppusin k21.. En käsitä minkä takia tämmösiä ei voi tarkistaa netistä niitten sivuilta missä olisi ainakin varmasti oikeat tiedot ja vastaus tulisi heti ilman odottelua.

   Poista
  4. K21 kyllä, tarviitte yli 30-vuotiaan huoltajan.

   Poista
 7. Ihanaa minilomaa <3 pienet videonpätkät reissulta olisi enemmän kuin tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saatu videoita kuvattua :( Jotain pientä postausta kumminkin luvassa :)

   Poista
 8. Ootteko catsun kanssa parhaita kavereita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo sellasta yhtä parasta kaveria, niitä oli ehkä enemmänkin yläasteella.. :) Mut ehdottomasti yks parhaista <3

   Poista
 9. oot aivan käsittämättömän kaunis!

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Millä teet sun kiharat? Ne on aina niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 11. ihana tuo valkoinen neule ! mistä sen on?(:

  VastaaPoista