sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Epäviralliset tuparit

uploaduploaduploaduploaduploadupload
Perjantai meni vähän ohi suunnitelmien. Tarkotuksena oli lähteä Catsun kanssa kahdestaan käymään läpi Kallion kuppiloita, mutta jotenkin me päädyttiin pitämään pienimuotoiset epäviralliset tuparit! Elis liitty meijän seuraan ja juotiin "vähän" viiniä ja "vähän" konjakkia. Loppupeleissä kummatkin pullot tyhjeni aika nopeesti. Kumminkin jossain vaiheessa meillä on yllättäny ihan järkyttävä nälkä ja ollaan lähetty snägärille. Tai itseasiassa Catsu väitti et sillä ei oo nälkä, mut sit se söikin melkeen kokonaan mun makkaraperunat :( No, Catsu kävi sit ostaa lisää ranskalaisia :D Ollaan sit lähetty haahuilemaan sieltä ja löydetty kumminkin jossain vaiheessa takas mun luo. Tuparit jatku vielä aamuun asti pienellä porukalla ja hauskaa riitti.

Et sellasta!

39 kommenttia:

 1. Kivoilta kuulostaa teidän "tuparit"! Kaikki tollaset ylläripylläri jutut on iha parhaita. Mua on mietityttäny jo kauan että oletteko eronneet E:n kanssa? (Mä unohdin sen nimen...:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli meil kyl tosi kivaa! :) Ei olla erottu Edgarin kanssa, onneks sentään :D Mä nyt ku vaa sain tän oman kämpän niin ei olla oltu niin tiiviisti.

   Poista
 2. Teillä oli varmasti super hauskaa! Ootteko parhaitkavereita catsunkanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo <3 No en silleen haluu luokitella kavereita kuka on paras ja kuka vähemmän tärkee, mut ehdottomasti mulle läheisin ystävä tällä hekellä ja yks parhaimmista! :)

   Poista
 3. Hehe, ihanan rehellinen ja aito postaus jälleen kerran. Ihan mahtavaa, Jenni!:)

  VastaaPoista
 4. hahah en kestä oot paras ko et piilottele sitä tosiasiaa että ko juo "vähän" nii eksyy sinne sun tänne sun muuta mukavaa XD siihen ei joka bloggaaja pysty, propsit sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Mua niin ärsyttää bloggaajat jotka esittää blogissa ettei juo esim. OLLENKAAN alkoholia mut sit niitä näkee tillintallin tuol ympäriinsä :D

   Poista
  2. tää on nii totta !!!! :D

   Poista
  3. Totta! Mä en ole koskaan tajunnut mikä siinä että käyttää alkoholia on niin kamalaa ettei sitä voi blogissa tunnustaa.Sitte ristiriitasesti kuitenki blogista löytyy kuvia jossa istutaan terdellä tai blurrattu tölkki kädessä jossai metikössä.Ja että ei juoda ei :DD

   Poista
  4. Kuka bloggaaja väittää olevansa absolutisti? Ja kenen blogissa nähdään blurrattuja tölkkejä? :D

   Poista
 5. koska edgar vastaa kysymyksiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pian :) On ollu ihan hirveitä kiireitä kaikkien asioiden kanssa :/ Oon kyllä näyttäny Edgarille kysymykset, joten riippuu iha hänestä millon jaksaa vastata :D

   Poista
 6. En ymmärrä miksi valehtelet tuosta Edgarin ja sun erosta? Vai eikö äitisi tiedä että ootte vielä yhdessä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä helvettiä :D Mee vaikka mun facebookista kattomaan, siellä lukee että seurustelen Edgarin kanssa. Ja miten mun äiti liittyy tähän? :D

   Poista
 7. olet todella kaunis :) olen lukenut vanhempia postauksiasi ja aika paljon ihmiset ovat haukkuneet ulkonäköäsi :o en ymmärrä, ehkä kateelliset vaan jauhaa, tai jotenkin haluavat alentaa itseluottamustasi :D ei kannata välittää heistä, jatka vaan samaa rataa, olet hyvä juuri tuollaisena eli omana ittenäs!

  VastaaPoista
 8. tiiäkkö mistä toi sun kaverin jumpsuit on? :)

  VastaaPoista
 9. tää blogi alkaa kuulostaa samalta miltä kuulosti kun olit monta vuotta nuorempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kirjoittaa suoraan että on juhlinut ja brenkuttanut? Sulle saattaa tulla yllätyksenä, että ikään katsomatta sitä tekee melko moni. Se ei ole mikään tabu. Vapautunut kerronta ja kirjoitustyyli suuri plussa!

   Poista
  2. Jep, rehelliseltä:)
   Ihanaa lukea tälläsitä blogia joka ei ole tekopyhä tai jossa ei lässytetä siitä miten käytiin sivistyneesti lateilla keskustan kuumimmassa kahvilassa. Tai siis onhan sellasetkin postaukset joskus ihan kivoja mutta vaikea uskoa että niin moni bloggaaja olisi oikeasti abosolutisti:D

   Poista
  3. juomakertomuksista ei saa kauheen mielenkiintosia ja laadukkaita postauksia ainakaan montaa peräkkäin.... vähäinen kuvasaldo ja lyhyt teksti kun ei ole muistikuvia illasta niin ei myöskään kerrottavaa.. aitoa on joo mutta.....

   Poista
  4. Häh, mä oon sitä mieltä että juomakertomuksista nimeomaa voi saada todella jänniä:D
   Ainaki paljo jännempiä ku kertomus jostain starbucks-reissusta ja siihen syssyyn miljoona samanlaista asukuvaa mutta makunsa tietty kullakin 8)

   Poista
  5. onko tää mielenkiintonen postaus ranskalaisista?

   Poista
 10. jännä et jätkäs pitää toisesta tytöstä tollee kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mun kaveri Elis, mun poikaystävä on Edgar joka ei oo näissä kuvissa :D

   Poista
 11. Onhan se siistii ku on vasta täyttäny 18 mut jaksaako näitä ikuisuuksiin lukee näitä sun bilepostauksia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin jaksaako? :D ei sun tarvitse jaksaa jos alkaa kyllästyttää. nää postaukset on musta ainaki tosi hyvii ja just tosta rehellisyydestä iso plussa! mun mielestä on ihan mahtavaa et jenni uskaltaa niin avoimesti kertoa sen asioistaan eikä yritä sievistellä asioita silleen ku monissa muissa blogeissa. jennin blogi ei oo niin kaupallinen ku monet muut, ja tässä ei yritetä antaa sellasta "mun elämä on täydellistä" -vaikutelmaa niillä iänikuisilla lattekuvilla, ja siks tää tekee tästä blogista niin ainutlaatuisen ja jennin näkösen :)
   tsemppii jenni sä oot ihan loistava bloggaaja! <3

   Poista
  2. Mitä ihmettä ihmiset sitten haluu lukea?tätä oon miettiny jo pidemmän aikaa.Kerro toki ihmeessä:)

   Poista
  3. Kylläpä on taas Jennin puolustelijoita, varmaan Jenni ite kommentoinu?:D

   Poista
  4. Onko niin vaikea käsittää että kaikkia ei kiinnosta lukea kaupallisia postauksia?

   Poista
  5. en ollut jenni vaan minä.. :D turhaa väittää tollasta ku joku täällä aina tietää kommentoineensa ihan itse
   terveisin eeva :)

   Poista
  6. Täällä kans yksi joka ei jaksa noita bilepäivityksiä - hohhoi!

   Poista
 12. aaaa rakastan noit rintsikoit sun edellises postaukses! mistä ne on? :D

  VastaaPoista
 13. Miks poistit uuden postauksen? :(

  VastaaPoista
 14. toi eka kuva näyttäis ihan silt salkkari - kadulta:D

  VastaaPoista