keskiviikko 13. marraskuuta 2013

It's time for my day video!

64 kommenttia:

 1. Tää oli tosi hyvin toteutettu!!:) tai että jaksoit ja viitsit kuvata pitkin päivää, lisää tämmösiä aina välillä!:) oot muuten tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Te kolme tyttöä ootte kyllä upeita!

  VastaaPoista
 3. hihi heräsitkö vasta 12.45? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun rytmit on ihan päin sanonko mitä.. Maanantain heräsin kello 6 illalla :D

   Poista
  2. Miten sitten koulun kanssa? Mulla on sama ongelma, mutta mä heräilen klo 2 yöllä tai sitten klo 4 yöllä :( Johtuu duunista tosin.

   Poista
 4. Tykkäsin täst! :)
  - noora

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva video! :)

  VastaaPoista
 6. Mikä biisin nimi?:))

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tää oli tosi kiva video, erilainen! :) Käytkö sä jotain iltakoulua kun niin myöhänen herätys? :D

  VastaaPoista
 9. Tää oli hei kiva idea ja toteutus! :) Kivaa vaihtelua ns. tavallisille blogijutuille. :)
  http://sscats.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Vähä tätä oli kiva kattoo :) !! Lisää tälläsii :)

  VastaaPoista
 11. niin ihana video, lisäää :))

  VastaaPoista
 12. täää oli tosi kiva!!:) ja aivan IHANA toi mis vissii selitit jotai ja kädet huitos ihan hulluna :'DD

  VastaaPoista
 13. Asutko L kirjaimel alkaval kadulla? Näyttää ihan samalta ku mun veljen talos toi sisäpiha :D

  VastaaPoista
 14. Tosi kivasti toteutettu! :) i like

  VastaaPoista
 15. haha hauskassa järjestyksessä menee tossa alussa, eka meikki ja sit suihku :D mutta kiva video! taidat aika usein käydä yhellä, eikö mee aika paljon rahaa siihen? ;D

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva video, oot ihanan luonnollinen ku puhut! :-) <3

  VastaaPoista
 17. tosi ihanasti tehty tää :) en oo ennen kattonu keltää my day-videoita mut tää kyl jostai syystä kiinnosti!

  VastaaPoista
 18. Tää oli tosi kiva my day video, tykkäsin paljon :-) Oot muutenkin mun lempi bloggaaja ja sun postauksia on aina kiva lukea :D <3

  VastaaPoista
 19. Tää oli tosi kiva !!! :D tee lisää ? :D

  VastaaPoista
 20. mullakin on unirytmi ihan päin persettä, herään joka pv 2 päivällä ja sekin tuottaa tuskaa kun pitää nousta ja viikonloppuisin annanki itteni nukkua sinne 4-5 asti päivällä?? :D mikä biisi tossa muuten soi taustalla?

  VastaaPoista
 21. *It's time for a "my day" -video

  Jos sitä englantia pitää käyttää, niin kannattaa tsekkailla että menee edes oikein. Video itsessään ihan ok, mutta kannattaisi keskittyä myös näihinkin juttuihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh pystyisitkö sitten vielä enemmän nussii pilkkua? :D

   Jos postauksen otsikko olis ollut suomeksi "on aika minun päiväni -videolle" tms niin et olis varmaan kiinnittänyt mitään huomiota koko juttuun. Joillakin on vaan aina hirvee tarve korjailla kaikki välimerkkivirheetkin kun englannin kielestä on kyse..

   Poista
  2. Englantilaiset ei ees kiinnitä huomiota tollasiin virheisiin, mut jostain syystä Suomalaiset heti nussimassa pilkkua :D

   Poista
  3. Nyt hei oikeesti :D:D Miks joillain on aina kauhee tarve ettiä väkisin jotain pieniä virheitä että vois keksiä jotain mistä valittaa? Ton huomauttamisen vielä ymmärtäis jos otsikkona olis ollu jotain ''me make I day video'' mut heti ku yks artikkeli(joka ei edes ole lauseen ymmärtämisen kannalta oleellinen) puuttuu nii aletaa jotai ''jos enkkuu aikoo käyttää nii kantsis eka opetella sitä!1''.

   Poista
  4. Täytyy sanoa, että oon kyllä ekan anon kanssa samaa mieltä. Pieni virhe on juu, mutta kun tää ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta kun englanninkieliseen otsikkoon lipsahtaa moka, niin kyllä se kieltämättä vähän häiritsee... Se onkin mielestäni ainut miinuspuoli, blogihan on muuten ihan mahtava. :)

   Poista
  5. Jenni on suomenkielinen joten hänellä ei ole minkäänlaista velvollisuutta osata edes täydellisesti englantia:) mitä pikkuvirheistä kyllä enkunkieliset ton ymmärtäis!

   Poista
 22. Kiva video :) Mistä toi takki on mikä sull on tos videolla?

  VastaaPoista
 23. Kysyitkö apollossa että saatko kuvaa...? Ajattelin vaan,että oliko toi kassahenkilö tietoinen että sen naama päättyy sun blogiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä julkisella paikalla on lupa kuvata? ei kai nyt jokaiselta telkkariin ja sanomalehtiin päätyviltä henkilöiltäkään kysytä lupaa saako niiden naama näkyä siellä xd ei varmaan haittaa kyseisen miehen elämää että hänen naamansa toinen puoli esiintyy jonkun blogissa

   Poista
  2. Sanomalehtiin ja tv:seen päätyviltä ihmisiltä kysytään lupa aina ennen kuin ne julkaistaan, oon mediapuolella töissä ja siitä sen tiedän. TV:ssä yleensäkin on sensuroitu naama jos sitä ei saa näyttää. Eri asia mennä esim. idolssin live lähetyksiä katsomaan :) Olisi varmaan viisasta tuollakin Apollon baarissa kysyä saako julkaista, vaikkakin näkyy vain puoli naamaa.

   Poista
  3. Itseasiassa kuvaamiseen täytyy kysyä lupa, varsinkin kun tuo mies esiintyy noin selkeästi ja tunnistettavasti.

   Poista
  4. Pääperiaate on, että julkisella paikalla olevia kohteita saa vapaasti valokuvata, olkoonpa kohde patsas, rakennus, eläin tai ihminen. Eri asia on, saako taltioimansa esittää julkisesti. Siihen vaikuttaa materiaalin käyttötarkoitus. Jos materiaalia käytetään kaupallisesti, esim. tv-mainoksessa tai julkisesti sosiaalisessa mediassa (tässä tapauksessa blogissa) pitää kuvassa esiintyviltä ihmisiltä saada käyttölupa.
   Mikäli ihmisiä on kuvassa paljon, esim. yleisnäkymässä torilta, kadulta tai urheilukilpailujen katsomosta eikä yksittäinen ihminen korostu joukosta, voi otoksia käyttää rajoituksetta.
   Että semmosta.

   Poista
  5. Varmaan hauska joskus huomata että oma naama päätyy noinki selkeästi nettiin jonkun pissiksen blogiin ja vielä täysin ilman lupaa : D

   Poista
  6. onhan se jenni hyvinkin voinut kysyä lupaa tuolta kassahenkilöltä? miks pitää aina keksiä jotain valittamisen aihetta..ja veikkaan että jenni on ihan tietoinen näistä asioista mitä täällä fiksuina sepostatte:D

   Poista
  7. Monella julkisellakin paikalla on täys kuvauskielto. Esim. museossa ei saa kuvata, vaikka julkinen paikka onkin. Joissain vaateliikkeissäkään ei saa kuvata, eikä poliisejakaan saa kuvata vaikka ne missä vaan julkisesti liikkuiskin... Facebookkiinkaan ei saa laittaa toisten kuvia ilman lupaa, miksi sais vielä julkisempaan blogiin? Järki käyttöön.

   Poista
 24. Anonyymille joka kieliasusta valitti: Se on aika yleistä että käytetään englantia ja suomea tahallaan sekaisin :D! Nyt eletään 2000 lukua katsos ;)

  VastaaPoista
 25. Kiva videoita ja lisää vaan :) Millä ohjelmalla teet näitä? :)

  VastaaPoista
 26. team massa pissis tytöt, visuaaliset taidot 10++++++++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrittele massa.

   Poista
  2. Siis kuka oikeasti nykyään käyttää kenestäkään kuvausta pissis ? Toi on niin noloa. Pissis on joku yleismääritelmä sellaisesta henkilöstä kenen tyyli on liian hieno / ei omaa silmää miellyttävä näköjään.

   Poista
 27. Tosi kiva! Näitä lisää :)

  VastaaPoista
 28. useemmi tälläsii !!

  VastaaPoista
 29. mikä biisi tossa videossa? :) oot ihana!

  VastaaPoista
 30. Tosi hyvin ja nokkelasti toteutettu tää video ilman että tästä tulee pitkä mut silti saa hyvin kuvan siitä mitä puuhailet :)

  VastaaPoista
 31. Onko se ihan liian vaikeeta laittaa se tonne loppuun että mitä biisiä käytät videossa? Varsinkin kun biisi ei oo sun oma.

  VastaaPoista
 32. Vittu miten ärsyttäviä kommentteja tullu, pistää itteeniki vituttaa :D

  VastaaPoista
 33. Kiva :) mikä sun kaverin catsun oikea nimi on? :) koska munki lempinimi on catsu :)

  VastaaPoista
 34. Epäkohteliasta kyllä kuvata kassatyyppiä ilman lupaa. Muutenkin jotenkin suttuinen video ja koko blogi. Kirjoitusvirheitä, epäloogisuuksia ja visuaalinen ilme aika kehno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkisella paikalla saa kuvata ihan mielin määrin jokaista vastaantulevaa ihmistä, ja kuvat/videot saa myös julkaista kunhan ei syyllisty kunnianloukkaukseen tai muihin laittomuuksiin.

   Poista
  2. eka kommentoija sanoikin, että EPÄKOHTELIASTA :)

   Poista
  3. Baari ei oo julkinen tila, ja varmaan aika harva myyjä/tarjoilija/virkailija haluaa tulla kuvatuksi töissä. Monessa baarissa kuvaaminen (ainakin, jos kuvassa näkyy henkilökuntaa) on myös erikseen kielletty.. Luultavasti Jenni on kysynyt luvan :)

   Poista
 35. tää oli tosi kiva video! :)))

  VastaaPoista
 36. missä päin asut?:) näyttää meinaan ihan etu-töölön kerrostaloilta jossa kaveri joskus asu

  VastaaPoista
 37. tuli suuri myötähäpeä :D perus teinimeininkiä.

  VastaaPoista
 38. pakko kommentoida, mutta tää video aiheutti kyllä suuren pettymyksen sua kohtaan. miksi pitää kuvata esim. kun sytytät tupakan? sun blogia seuraa varmasti moni alaikäinen, jotka imee vaikutteita (erityisesti vanhemmista) esikuvistaan. tyhmä veto sulta, fiksumman kuvan saanu aiemmista videoista.

  VastaaPoista