perjantai 22. marraskuuta 2013

Poikaystävä vastaa

IMG_0308
 PERUS
Minkä ikäinen olet? 23.

Minkä pituinen olet? 181cm.

Minkä maalainen olet? Viro/venäläinen.

Onko sulla sisaruksia? Kolme pikkusiskoo ja yks isoveli.

Ootko ollu lukiossa vai amiksessa? Ammattikoulussa, sen jälkeen korkeakoulu mut jäi kesken.

uploadupload
SUOMI/VIRO/VENÄJÄ

Viro vai Suomi? Suomi.

Onko suomi vaikea kieli? No ehkä vähän on se vaikea.

Kuinka hyvin osaat puhua suomea? Pärjään hyvin. Kiitos Jennille, hän on opettanut mulle hyvin paljon suomee.

Mitä haluaisit tuoda suomalaisesta kulttuurista Viroon/Venäjälle? Naistenpäivä. Jennil on sillon muuten synttärit.

Miten sanotaan venäjäksi ja viroksi rakastan sinua? Я люблю тебя, ma armastan sind.

Haluaisitko muuttaa pois Suomesta? En.

uploadupload
JENNISTÄ
  
Mitä ajattelit kun näit Jennin ensimmäistä kertaa ikinä? Vitun kuuma, haluun tutustuu hänen kans ja kuka se jätkä on kenenkaa se on? :)

Mistä sun ja Jennin suhde lähti liikkeelle? Seksistä :D

Miten tapasitte? Kaverien porukas.

Kuinka pian ensitapaamisestanne tajusit tykkääväsi Jennistä? Ulkonäöstä tykkäsin heti, mut kiinnostuin pikkuhiljaa. Nyt tuntuu et ei kyllästy ikinä.

Oudoin ja hulluin kokemus Jennin kanssa? Syksyllä tapahtu oudoin, hulluin ja pahin kokemus. Silloin meijät erotettiin pitkäks ajaks :( Jos Jenni haluu voi kertoo.

Mitä kaikkee teette Jennin kanssa? Ennen tehtiin melkeen kaikki yhessä. Biletettiin, chillattiin, hengattiin, katoimme leffaa, laitoimme ruokaa yhessä, oltiin kotona.

Kauan olette seurustelleet? 8kk.

Mitä oot oppinut Jenniltä? Aika paljon kaikkee. Ja vielä on paljon opittavaa.

Mikä tekee Jennistä paremman kuni muista naisista? Jenni on erilainen kuin muut. Sil on oma mielipide, fiksu ja hyvännäkönen. 

Kuinka monta kertaa oot seurustellu vakavasti ennen Jenni? Ei ole seurustellu vakavasti ennen Jenniä.

Eikö sua häiritse ettei Jenni laita ruokaa "naisten juttuja" onhan se kuintenkin nainen? Ei häiritse, en haluu et Jenni olis kunnon muumimamma :D Ja kyl se välillä laittaa ruokaa, tosi hyvää ruokaa muuten.

uploadupload
 JENNISTÄ

Hyvät puolet ja yksi huono puoli Jennin ulkonäössä? Laiha, pitkät jalat ja blondi. Ei oo huonoja
puolii ulkonäössä. Tykkään just sellaisena kun se on.

Mitä mieltä oot Jennin nudehuulista? Nudehuulet eli vaaleet huulet? Sopii Jennille tosi hyvin.

Oletteko suunnitelleet matkaa vanhempiesi luo Jennin kanssa? Olemme joo, mut ei oo onnistunut.

Mitä mieltä oot Jennin äidistä? Nuorekas ja tosi mukava äiti :D

Tuletko hyvin toimeen Jennin äitin kanssa? Joo.

Shoppaaks Jenni paljon? Ei.

Haluaisitko et Jennil ois tummat hiukset niinku aijemmin? Blondit sopii Jennille tosi hyvin, miks pitäis vaihtaa?

Millaisista vaatteista tykkäät Jennillä? En tiiä. Tykkään kaikista hänen vaatteista. Tykkään sen tyylistä. Jenni osaa aina yllättää.

Jenni sanoi että opiskelee venäjää niin haluaisitko puhua hänen kanssaan mielummin suomea vai venäjää? Tykkään ja oon tottunu puhua suomea, mut kiva olis välillä puhuu venäjää.

Voisitko kuvitella olevasi Jennin kanssa aina? Joo! En vois kuvitella olevan ilman Jennii. Haluun olla Jennin kans aina. Toivon et Jenni haluu samaa.

Jos olis pakko muuttaa yksi asia Jennissä, mikä se olisi? Jos muuttaa jotain Jennissä, sit se ei olis enää Jenni. Rakastan Jennii sellaisena kun hän on. Paras. 

Ihanin yhteinen muistonne? Niitä on paljon. Juhannuksen aamu. Mentiin rannalle syömään ja katottiin miten aurinko nousee.

uploadupload
SEKALAISET

Kannatatko kuolemantuomiota? En.

Haluaisitko lapsia joskus? Joo. Joskus :D Mut Jenni vihaa lapsii :)

Mitä mieltä oot tatuoinneista? Mul itellä ei oo tatskoja enkä haluu. Mut tykkään tatskoista jos niillä on joku tarkotus.

Ootko hyvä tanssii? Kysykää Jennilt :D

Lempibiisi? Goldfrapp - Believer (Joris Voorn Remix)

113 kommenttia:

 1. "Jos olis pakko muuttaa yksi asia Jennissä, mikä se olisi? Jos muuttaa jotain Jennissä, sit se ei olis enää Jenni. Rakastan Jennii sellaisena kun hän on. Paras."

  AAAAAW!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää. Niin sulonen!! :D

   Poista
  2. Munkin sydän suli tolle kohdalle, älyttömän ihanasti sanottu! :D

   Poista
  3. haha joo sama tuli jopa pieni kateus miten ihanan ja arvostavan kuulonen mies:)!

   Poista
 2. Tää oli tosi söpö :) Vaikutatte mielenkiintoselta parilta. Kaikkee hyvää teille!

  VastaaPoista
 3. Mulla pisti silmään toi laihuus "hyvänä puolena". Niinku pitäis olla ihan "vitun" laiha et olis ihan "vitun kuuma"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyväksy että makunsa kullakin xD

   Poista
  2. voi jumalautaaaaaaaaaaaaaa jotkut pitää äidistä jotkut tyttärestä en jaksa enää :D

   Poista
  3. Jos Jenni olis pyöreempi ja Edgar ois sanonu jotain tyyliin "ihana, kun on jotain mistä ottaa kiinni!!" niin kukaan ei olis tullut sanoo, että pitääkö olla muka vitun läski että on vitun kuuma. Ensimmäinen ano herätys :----D

   Mutta niin, ihana postaus ♥!

   Poista
  4. ei kukaan sanonu et pitäis olla vitun laiha?:) Laihuus on mustaki hyvä asia ulkonäössä

   Poista
  5. Joo luulen että moni mies ottaa mielummin laihan kuin lihavan naisen :)

   Poista
  6. Nyt en käsitä sua ensimmäinen anonyymi. Totta kai Edgar voi pitää Jennin laihuudesta ja luokitella tämän yhdeksi kriteeriksi, joka tekee Jennistä tai ylipäätään naisesta "vitun kuuman". Etkö ole ikinä ennen kuullut, että miesten kriteerit eroavat hyvinkin paljon toisistaan? Ihan simppelinä esimerkkinä oma mieheni taas pitää, että on pyöreä pylly ja kurvit oikeissa kohdissa, mutta se ei missään nimessä tarkoita, että juuri SINUN pitäisi olla näiden kriteerejen kaltainen ollaksesi tämä "vitun kuuma". Olet varmasti juurikin vitun kuuma jonkun miehen mielestä sellaisena kuin tällä hetkellä olet.

   Poista
  7. Mulla pistää kyl niin keittää tollaset kommentit.. Ekan anon kommentiin viittaan siis. Ja ano 22.11, oon niin samaa mieltä. Ärsyttää kun vähän pyörempiä ihmisiä aina puolustetaan, ja laihana saa tosi usein lukea/kuulla, että miehet haluu naisen josta pystyy ottaa kii eikä mitään luurankoa tms. Sit kun joku mies sanoo et pitää laihuutta oman muijansa hyvänä puolena, niin tottakai sillä sitten heti loukataan vähän paksumpien ihmisten oikeuksia. Huhhuh. :D

   Poista
  8. Toi särähti munki korvaan.

   Poista
  9. Ei vitun laiha vaan LAIHA. Ärsyttää ku tostaki pitää vääntää niin et "joo toi haluaa anorektisen vitun laihan muijan" -.- Laihuus kauneusihanteena on ihan yhtä terve ihanne kuin muodokkuus. Näiden kahden ääripäät taas (kärjistettynä) eivät ole. Laiha ei ole sama kuin alipainoinen!

   Poista
  10. No, jonkut nyt vain sattuvat tykkäämään laihoista. Get over it.

   Poista
  11. Mun mielestä on turha vetoo nyt siihen että lihavempia ihmisiä puolustellaan, koska toi kommentti oli mun mielestä vähän hmm... kyseenalainen.

   Jenni on totta kai kaunis ja ihana ihminen, mutta valitettavasti myös sairaalloisen laiha. En tarkoita etteikö laihuus/normaalipaino olisi hyvä asia, mutta liiallinen laihuus on ensinnäkin terveydelle vaarallista ja toi kommentti sai varmasti nyt taas jonkun epävarman teinin ajattemaan ettei voi olla kaunis koska ei ole laiha. Ja koska kaikki eivät ole kuin Jenni ja laihoja luonnostaan niin se johtaa siihen että yritetään laihduttaa samoihin mittoihin kuin Jenni. Tietenkään en nyt syytä Jenniä tai Edgaria siitä että julkaisivat/sanoivat tämän kommentin, mutta mun mielestä ulkonäöllisiä kommentteja joissa "laiha on parempi" tai toisinpäin ei pitäisi sanoa sillä kaikki ihmisvartalot ovat kauniita ja jokaisella on oma mielipiteensä asiasta. :)

   Poista
  12. Valoja päälle, kyllä jokaisella miehellä/naisella saa olla makunsa ilman että niitä kukaan alkaa tuomitsemaan. Jenni ei blogissaan hehkuta laihuutta ja on kertonut mistä hänen hoikkuutensa johtuu, joten missä on ongelma? Eiköhän ne epävarmat teinit saa pahempia vaikutteita mistä tahansa muualta..

   Poista
  13. Anonyymi 12.21: "Laiha ei ole sama kuin alipainoinen!"

   Ei niin, mutta Jenni on todellakin alipainoinen, veikkaisin ainakin merkittävää ellei sairaalloista alipainoa.

   Poista
  14. Jos on niin vammanen että laihduttaa jonkun toisen takia niin sit varmaan kannattaa laihduttaa.saatanan idiootti.

   Poista
  15. laitetaas ne sipsipussit alas sieltä omasta kädestä ennenkuin ruvetaan itkemään jennin "anorektista" olemusta.

   Poista
  16. voi jumalauta :DD ens kerran ku eka ano kuvailet frendeilles 'unelmiesmiestä' ni muista toki olla mainitsematta mitään sen kropasta koska se voi loukata muita erilaisen kropan omaavia jätkiä </3
   'särähti korvaan' :D voi nyt vittu. entäs sit tokasu et blondeus on hyvä puoli ulkonäössä, sehä on ilmiselvää syrjintää brunetteja kohtaa ;0000

   Poista
 4. Apua kuinka hellyyttävää!!! :)

  VastaaPoista
 5. Suhde lähti seksistä?! :D huhhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä sitä monet muutkin aloittaa suhteensa seksillä. ei siis mitään kovin erityistä siinä.

   Poista
  2. Varmaan melko useaki lähtee tai yllättävän moni.
   Ihana postaus, aww. :)

   Poista
  3. No voi kauhistus!!! Veä sitä kukkahattua vielä vähä syvemmälle päähäs..

   Poista
  4. No mitä sitten jos joku on rehellinen? Luulen että moni muukin suhde on alkanut seksistä.. Ja ei se tarkota etteikö siitä suhteesta voisi kehittyä mitä vaan. Ärsyttää tollaset kauhistelijat, taidat olla vaan kateellinen :)

   Poista
  5. Mietin samaa... :D aika rehellistä!

   Poista
  6. Omg omg omg omg olen itse 6 vuotta vanhemman miehen kanssa suhteessa. Homma alkoi puoli vuotta sitten sillä että olimme eka jutelleet pitkään kunnes menin miehelle yöksi yks kaks. Harrastimme SEKSIÄ!!! Apua...niih ja nyt olemme onnellisesti pitäneet 6kk yhtä. Emme seurustele vielä vaan meillä on "juttua" sillä haluamme olla varmoja ja tutustua täysin rinnoin. Joten kipitäppä vessaan ja ota bide käteen jos tiedät mikä se on ja pese hiekat pois ;)

   Poista
  7. Mielummin rehellinen vastaus ! Jos suhde alkoi seksistä ei ole mitään väärää kysyttäessä sitä kertoa, ilmeisesti vastauksen olisi pitänyt olla muotoa "rakastuimme ensisilmäyksellä juostessamme toisiamme kohti kukkaniityllä lintusten laulellessa". Jokainen tekee niin ku itse haluaa ja parhaakseen näkee so let it be. Aamen

   Poista
  8. Meidän suhde lähti myös erään kesäkänniyön jälkeisestä seksistä, ja nyt ollaan seurusteltu 2,5 vuotta, asutaan yhdessä ja kyllä, talouteemme kuuluu myös pieni kissa. Ällöä, mutta ah, niin ihanaa <3

   Poista
  9. Joo en kyllä oo kateellinen :D mut nauratti lähinnä toi rehellisyys! vetäkää te jennin puolustajat kukkahattu syvemmälle :))

   Poista
  10. nauratti lähinnä toi rehellisyys xDDddsssasasdadsasd. hupaisa kommentti aloittaja ano 10.32

   Poista
  11. mä vaan naurahdin asialle koska vastaus tuli tosi suoraan :) itekkin oon ollu poikaystävän kanssa kohta puol vuotta ja juttu lähti seksistä.

   Poista
  12. Miks Jenni julkaset näitä noloja kommentteja missä haukutaan sua ja toisia komentoijia? :D

   Poista
  13. Mitä tarkoittaa jos suhde alkaa seksistä? Yhden illan juttuako?

   Poista
  14. kyllä mäkin mun poikaystävän koeajoin enne kunno seurusteluu :D !!

   Poista
 6. Ihana postaus! :) Tämmöset "poikaystävä vastaa" tyyppiset kysymyspostaukset on kyllä kivaa vaihtelua ihan niihin perus kysymyspostauksiin, joihin itse vastataan.

  VastaaPoista
 7. upeudet :-) tuli vähän sellanen "ouuuts voiii" oli kun "joo. Joskus. Mut jenni vihaa lapsii :)" :DDD aw

  VastaaPoista
 8. Eikä ihana ! :) ole Jenni onnellinen että on tuollainen poikaystävä! :)

  VastaaPoista
 9. 10.9.2013 <-- mitä tapahtu tona päivänä :O ?

  VastaaPoista
 10. voiku IHANA! :) ootte söpöjä <3
  aivan törkeen kiva ku näissäki oli niin suorat vastaukset! saa just nauraan tommoset et suhde on lähteny seksistä ,mitäköhän kamalaa siinäkin joillekkin anoille on.. :d
  kaikkee hyvää teille!! ps hän taitaa oikeesti rakastaa sua <3

  VastaaPoista
 11. Mikä ihme toi erotusjuttu on?

  VastaaPoista
 12. Mua alko jotenki ihan itkettää kun luin tätä! Sun mies kirjottaa niin kauniisti susta :)

  VastaaPoista
 13. Vaikuttaapa Edgar sympaattiselta, sanoo asiat niinku ne on eikä kiertele ja kaartele :-) voih. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 14. Tää oli aito, koskettava sekä täyttä rehellisyyttä. Kiitos edgar Kiitos jenni tästä blogista joka on kaikkea, iloa surua, vihaa, blogi jakaa aitoja tunnetiloja, saa samaistumaan. Et sä oo mikään tyhmä nuori, sä olet upea omaperäinen ja omat ajatukset omaava nuori nainen<3

  VastaaPoista
 15. Voi en kestä sun poikaystävä vaikuttaa aivan ihanalta ja rakastavalta!! Onnea teille paljon<3

  VastaaPoista
 16. Ihan mahtava <3 kaikkee hyvää teille, ihanat !

  VastaaPoista
 17. eikä tää oli niin ihana postaus !!! <3

  VastaaPoista
 18. "muumimamma" :DD Ihana :D Edgar on kyl tosi kivan olonen jätkä sulle :) oon ihan sika ilonen että ootte löytäny toisenne tsorge morge oon päissää ni en tiiä onko täs mitää järkee mitä kirjootan mut enivei :D

  VastaaPoista
 19. Ihanan suora ja rehellinen postaus! :D Voin kuvitella paskamyrskyn määrän kun anot järkyttyy siitä että suhteenne alkoi seksistä. Mutta ei se mitään, niin on alkanut minunkin lähes jokainen parisuhteeni, ja myös monen, monen muun. Poikaystäväsi vaikuttaa todella ihanalta ja symppikseltä, kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 20. Ihanaa että kerrankin jollain oli rehellisiä vastauksia eikä sellaiseksi muokattuja mitä näistä aina olettaa :D !!

  VastaaPoista
 21. Aivan huippu idea tää postaus! Ja todella kiva blogi sulla muutenkin:) Itse olen aloitteleva bloggaaja ja sä toimit hyvänä mallina tähän hommaan!:) Käykää toki katsomassa http://karlanmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Ihana postaus :) vitsi miten hyvin edgar on oppinu suomee! :D

  VastaaPoista
 23. Eeei vitsi ! Edgar vastas noihin kysymyksiin iha älyttömän hyvin :)
  Hyvä te !

  VastaaPoista
 24. melkein itkettää että miten sulonen poikaystävä sulla on.

  VastaaPoista
 25. Oi edgar vaikuttaa mukavalta! :)

  VastaaPoista
 26. Ihana postaus! Aito!

  VastaaPoista
 27. Ihana postaus. Mutta miten vitun tyhmiä nämä kommentoijat oikeasti ovat? Aivot varmaan jääneet kehittymättä

  VastaaPoista
 28. Voii ihana postaus <3 ootte tosi sulosia en kestä!!

  VastaaPoista
 29. tosi söpö postaus ! :) :D

  VastaaPoista
 30. eikä tää oli ihanin postaus ikinä :D tätä lukiessa synty paljo hymyy ja nauruu ja "aww"-reaktioita <3

  VastaaPoista
 31. jenni kysymys kuuluu,,, onko edgar hyvä tanssimaan? :D

  VastaaPoista
 32. Voi miten hellyyttävä (ja rehellinen) postaus :')

  VastaaPoista
 33. ooi miten ihana postaus :) sovitte hyvin yhteen ja ootte jotenkin aikasamanlaisia :D huomaa kivasti Edgarin kirjotustyylistä, että hän on ulkomailta :)

  VastaaPoista
 34. Mikä toi päivämäärä on? :o Mikä teijän siis erotti pitkäksi aikaa?

  VastaaPoista
 35. Hyvä suhde teillä. Toiv. Jenni et säätäny hunksin kanssa laivalla kun hytissä vietit paljon aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohhoijaa taas..

   Poista
  2. Nyt saa kyllä sanoa että ei vittu mitä tyyppjä täälä pyörii :Ddd

   Poista
  3. Nii sehän on selvää että jos laivalla vietetään aikaa hytisaä bilettämisen sijasta niin säädetään jonku toisen miehen kans. :D valoja tauluun

   Poista
  4. En tosiaan säätänyt, puhuttiin henkeviä aamuun asti kännissä :D

   Poista
 36. ihana postaus!<3 ja ootte todellakin luotu toisillenne!:) ja wau kuinka hyvin edgar puhuu suomea!:)

  VastaaPoista
 37. Edgar vaikuttaa tosi mukavalta :) ooi

  VastaaPoista
 38. Mikset voi vastata kommentteihin.Lukijat on kuitenkin se juttu joka sun blogin pitää elossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muakin on ruvennu ärsyttää tää koska haluisin edelleen tietää mistä ne sun yhet rintsikat muutama postaus takaperin on mut et ikin vastannu ku pariinki kertaan kysyin :/

   Poista
  2. Oon tosi pahoillani :/ Ne on Sheinsidelta.

   Poista
 39. Pitäähän se autokin koeajaa ennen ostoa. Siksi toi seksikommentti ei hehkauta. Hyvä vaan! Suloinen pari. Kaikkea hyvää. Muistakaa nauraa näille ketkä ei ymmärrä, tai luulevat että maailmassa on vain vain heidän ajattelutapansa. :)

  VastaaPoista
 40. Älyttömän ihana ja REHELLINEN postaus!

  VastaaPoista
 41. SÖPÖIN TÄMMÖNEN POSTAUS IKINÄ, ootte maailman ihanin pari!

  VastaaPoista
 42. Kuulin kans tosta hunks jutusta...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi v*ttu taas. Jos tämä on totta, mulla käy sääliksi tota Edgaria. Se kirjoittaa aidon rakastavasti susta.

   Poista
  2. En tiiä millaset parisuhteet teillä on, mut meijän suhteessa ei ainakaan oo kiellettyä puhua toisille ihmisille :)

   Poista
 43. "Mut Jenni vihaa lapsii :)"

  Tää särähti mun korvaan jotenkin paljon enemmän kuin noi mitkään muut yllämainitut :D jotenkin vaan niin koominen heitto, varsinkin ton hymiön kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyaikana lapsettomat nuoret kuvittelevat, että noin on ihan korrektia sanoa. Minusta vähän surullista. :/

   Poista
  2. surullista? rääkyviä räkänokkia joiden perseitä sais pyyhkiä - NO WAY

   Poista
  3. Siellä taas katkerat nuoret yh-mammat heti kimpussa :D sama ku sanois että vihaan punaista väriä, mutta sitten kuitenkin joskus erehtyy ostamaan sen punaisen mekon. Älyhoi!

   Taitaa vaan olla pakko etsiä jotain kritiikkiä kun ottaa pannuun vahinkomuksujen tekeminen. Jenni sentää ottaa vastuun ja on ilmoittanut suoraan mielipiteensä lapsista, kun taas teillä ne muksut syntyvät kun ei osata tai tiedetä mitä halutaan. Lapsia kun tehdään sen takia kun ei nyt ole muutakaan tekemistä. Huoh.

   Poista
 44. Olitko mahollisesti tänään 26.11 Porissa? :DD Joku ihan sun näkönen siellä Isokarhussa shoppaili XD

  VastaaPoista
 45. Jenni vihaa lapsia? Onko ihan korrektia sanoa noin? Perinteiseltä itsekeskeiseltä minäminä pikkuaikuiselta kuulostaa kyllä. :/ Miettikää nyt, onko korrektia sanoa vihaavansa vanhuksia? No ei, tässä maailmassa kannattaa koittaa elää vihaamatta mitään ikäryhmää. Ei tämä ole vain meidän napa ja maailma, sinne on mahduttava muitakin. Kasvakaas vähän. En tästä huolimatta ala vihaamaan lapsettomia nuoria aikuisia. (heh heh) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vihaan lapsia.

   Poista
  2. Vähäkö siistii hei sanoo noin! Wau. Käytöstapoja ei vaan kaikki opi kotona. :/

   Poista
  3. en mäkä voi sietää kakaroita

   Poista
  4. Waaauuu hienoo! :O Se on nyt vain siedettävä, kun yhtälailla niiden maailma kuin teidänkin. Kannattaa valita taksi ja yksityislennot ja minnekään ei kannata mennä jos ei ihmisiä siedä. Hehehehe :D Jos ärsyttää, niin lähe menee sieltä missä on lapsia. :) Yksinkertaista.

   Poista
  5. en mäkään pidä lapsista. ne on ihan fine jos niiden vanhemmat hoitaa hommansa mut sehän ei nykyään oo mikään itsestäänselvyys :)
   ja anolle 21:28 et yksinkertasempaa on miettiä mihin ne muksut roudaa ja opettaa niille miten yleisillä paikoilla käyttäydytään

   Poista
 46. Voi vittu miksei niitä lapsia saisi vihata?joku vihaa koiria ja joku lapsia.MITÄ SITTEN????? ei kaikkien ole pakko tykätä samoista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska sen sanominen ääneen (tai julkisesti kirjoittaminen) on vain typerää ja todella lapsellista. Antaa sanojasta todella itsekään kuvan. Jos et pidä vanhuksista, niin pitääkö tosiaan huudella pitkin kyliä siitä? :D Eikö ole mielestäsi yhtään epäkohteliasta ja TURHAA? :D Oon varmaan hassu, kun mulle on opetettu käytöstavat. Jos vaikka jostain ihmeen syystä alkaisinkin inhoamaan tiettyä ikäryhmää niin ymmärtäisin hyvin kasvatettuna pitää suuni supussa. :) Koirat ja lapset ei ole millään lailla verrattavissa, mutta on koiravihankin huutelu typerän kuuloista. :D no jatkakaa tätä muodikasta vihailua, en jaksa tämän enempää ihmetellä nykynuorten asenteita ja huonoja käytöstapoja. Toivottavasti minäminämaa ei romahda. ;)

   Poista
  2. ''koirat ja lapset ei ole millään lailla verrattavissa'' WHAT ;D yhtä tärkeitä olentoja molemmat on, sä vähättelet koiria, mä en voi sietää lapsia, ne on ärsyttäviä ja likasia.

   Poista
  3. Juu käytöstavoista on tällaisille mahdotonta enää opettaa. Mennyttä jo kun teiniksi on päästy ilman käytöstapojen opettelua.. Onneksi mun mummo tajusi huomauttaa itselleni kun olin pieni tuollaisesta "mä inhoon tokaluokkalaisii" "hyi ku oot laiha, rumaa" "oot aika läski" opetti hyvin, koska nyt ei tarvitse aikuisena hävetä teiniIän "vihaan tota ja tota HEI MUL ON MIELIPIDE JA MÄ SAAN SANOO SEN HÖH" -juttuja mitä monet muut aikuiset vierelläni häpeilee.

   Poista
  4. Missä vähäteltiin koiria? SÄ päätit että kommentti oli koiria vähättelevä hahahaha. :D Sä halusit ymmärtää sen noin. ;) Siinähän vain sanottiin ettei voi verrata toisiinsa, missä sanottiin "koska koirat on alempia"?

   Poista
  5. "en jaksa tämän enempää ihmetellä nykynuorten asenteita ja huonoja käytöstapoja." Onneksi et itse osoita minkäänlaista vihaa yhtäkään ikäryhmää kohtaan. Idiootti. Ja itseasiassa tämä nykynuori sattuu jopa pitämään lapsista, mutta sulla tais kyllä nyt osua pilkka omaan nilkkaan.

   Poista
  6. Minä taasen en pidä neekereistä. Kattoo miten moni tähän tulee rageemaan :D toisin kuin tuohon "vihaan lapsia" kommenttiin.

   Poista
  7. Yleisenä ajatusmallina on, että koirat ja muut eläimet ovat ihmisia alempiarvoisia. Miksi niillä muuten tehtäisiin kokeita ja ihmisillä ei? Tähän tuo väittämä perustui eli esisopimukseen.

   Poista
 47. Toi "mä vihaan lapsia" taitaa kuulua sellaiseen teini-ikään eikä siinä mitään. Tuntuu olevan tosi yleistä siinä tietyssä kasvuvaiheessa. Itsekin näin olen tokaissut muka erikoisena likkana ja myöhemmin aikuisena naureskellut. Sain sitten esikoisen 22 vuotiaana vaikka olin neljä vuotta aikaisemmin "vihannut lapsia". ;) Antaa kaikkien käydä tämä vaihe rauhassa, suurimmalla osalla taitaa mieli muuttua kuitenkin kun vuosia menee. Tai sitten Jenni ei ole edes tarkoittanut vihaavansa lapsia todellisuudessa...sen voi sanoa hyvin erilailla ja viha on aika voimakas sana jos sitä tosissaan käytetään. :/ Kaikkea hyvää teille kaikenikäisille, etenkin bloggaajalle. :) Kiva blogi sinulla, taidan jäädä seurailemaan. =)

  Koirat ja lapset on kyllä hassua vetää samaan keskusteluunn, enkä siis tällä väitä etteikö jollekin se koira juuri nyt voisi olla tärkeintä maailmassa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva sulle, mutta ymmärrä silti ettei kaikki oikeasti halua niitä lapsia. Esim. itse en siksi että vihaisin lapsia, vaan siksi että mielestäni on turhaa tehä lisää lapsia tähän jo ylitäytettyyn maailmaan + raskaus ja synnytys oksettaa ja pelottaa. On siis ihan paskaa mennnä kaikille sanomaan että "noo, kun vähän kasvat sun mieli muuttuu". Se ärsyttää.

   Poista
 48. en ymmärrä miten jotkut vinkuu sun miehes mielipiteistä :-D ihan yhtälailla munkin poikaystävä pitää mun ulkonäöstä just pitkien jalkojen ja hoikkuuden takia, eikä se vois seurustella blondin kanssa vaan tummatukkaset on sen mieleen. makunsa kullakin, mut miehes kuulostaa ihan sellaselta että se arvostaa naisia. ihana juttu :-)

  VastaaPoista