maanantai 4. marraskuuta 2013

Muuttoa ja bileitä

f 
villapaita BikBok nahkatakki Seppälä legginsit Sheinside kengät saatu

Noniin, alotetaas tää postaus heittämällä tähän jotain tekosyitä miksi en oo postannut hetkeen :D Ensinnäkin, netti ei oo toiminut uudessa kämpässä ja on ollut muutenkin vaan ihan hirvee kiire tän muuton kanssa. Toisekseen, olin viikonloppuna hieman ulkona, joten keskityin oikeestaan vaan hauskanpitoon ja sunnuntaina sitten lepäämiseen. Käväsin kavareitten kanssa Jay Lumenin keikalla, joka on siis yks legendaarisimpia tech housen tuottajia. Ja sen kyllä huomas siitä järjettömästä ihmistungoksesta.. Mä viihdyin siellä lopulta ehkä reilu tunnin, koska yksinkertasesti ei vaan mahtunut liikkumaan suuntaan eikä toiseen. Vaihdoinkin baaria sit jossain vaiheessa.

Ja nyt mä makaan täällä kämpän lattialla patjalla ja yritän saada itteni ylös purkamaan kamoja. Tääl vallitsee aivan järkyttävä sekasorto ja tavaroita ja jätesäkkejä on niin paljon, ettei lattian pintaa ees näy.. Ihanku muutto ei ois ollu jo tarpeeks puuduttava niin siihen päälle vielä tää kämpän laittaminen kuntoon. Onks pakko jos ei jaksa? :D

22 kommenttia:

 1. Bileitä, bileitä, bileitä... Et sun blogissa muusta kirjotakkaa kun, että taas olit ulkona bilettämässä... Aika säälittävää elämää tollanen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän et taida olla ees tarpeeks vanha bilettämään:D tai sitten oot vaa muuten vaa jotenki nihkee tyyppi :/

   Poista
  2. Ehkä siirryt sit vaan ihan suosiolla lukemaan jotain muuta blogia? :D

   Poista
  3. Hmm..mitä Jennin ikäisen nuoren naisen pitäisi koulun ja työskentelyn ohessa tehdä?
   Neuloa lapasia?

   Poista
  4. Mun mielestä menevä elämä nimenomaan ei ole säälittävää :) säälittävämpää jäädä viikonlopuiks kotiin sohvalle makaamaan ku hauskaaki vois pitää.

   Poista
  5. Säälittävää on arvostella toisen elämää suuntaan tai toiseen. Tiedoksi teille anot.

   Poista
  6. Antaa Jennin elää sellasta elämää ku se itse haluaa :)

   Poista
  7. Ei kumpikaan vaihtoehto oo "säälittävä", mitä ihmettä? :D Joskus on kiva bilettää ja joskus rentoutuu kotona. Ei se, että mitä tekee viikonloppuna, tee kenestäkään säälittävää. Aika suppeeta ajatella noin.

   Poista
  8. Ei oo säälittävää olla bilettämässä, mutta ei se sohvalla makaaminen viikonloppuna ole kyllä säälittävää myöskään. Hauskaa kun voi pitää muuallakin kuin baarissa. Usko pois, vaikka sillä omalla kotisohvalla :)

   Poista
  9. No kenellä on rahaa käydä joka viikonloppu bilettämässä, vaikka käykin töissä?

   Poista
  10. Miksi on säälittävää ylipäätään elää sellaista elämää kuin haluaa? Jenni bilettäköön ja lapasten kutojat kutokoot, kunhan tekee juuri kuten itse haluaa. :)

   Poista
  11. Ei bilettämin oo edes kallista jos on huono viinapää ja yleensä aina nimet listassa, Alottelet jollain viinapullolla ja sisällä ei tarviikkaan enää välttämättä edes juoda :D hyvin pärjää parilla kympillä jos sen järkevästi käyttää.

   Poista
 2. Ihana jenni! <3 mistä toi sun musta instagramin korsettitoppi on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Se on H&M:stä, mut joku 4 vuotta sitten ostettu :/

   Poista
 3. Ihana Jenni! Hei jos sulla on joskus aikaa ja ei ideaa mistä postaa, niin teeppäs sellanen kooste kaikista tulevista reiveistä ja sellasista :) Meinaatko lähtee Colorseille? :D

  VastaaPoista
 4. Mun on pakko kertoo, et mä näin susta yks yö unta! :D Oli kesä ja oltiin jossain pikkuterassilla ja sulla oli ollu riitaa Edgarin kanssa ja sulla oli tosi paha mieli joten mä lohdutin sua. Sit yhtäkkiä kaks jotain sun kaveria pyöräilee meiän ohi ja pyytää meiät mukaan rannalle joihinkin bileisiin, koska ne on menossa kans. No sit pöllitään vaan jotkut kaks pyörää siitä terassin edestä ja lähetään niiden mukaan bilettämään :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi legginssit !Mahtava blogi ♡

  VastaaPoista
 6. Vastaus sun kysymykseen: ei oo pakko!
  Ite muutin just viime perjantaina uuteen kämppään ja kun silmissä oli mielikuva tyhjistä muuttolaatikoista ja täydestä kotoisasta kämpästä, niin homma hoitu silmänräpäyksessä. Tietty ihmiset on erilaisia, mutta jos keskittyy siihen lopputulokseen, niin aika äkkiä saa hommat hoidettua.
  Kesken jääneet jutut esim. sotkunen kämppä tms. vaikuttaa mulla ainakin superina mielialaan, joten piti saada kaikki sit nopsaan valmiiksi.
  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 7. saanks mä tulla laittaa sun kämpän kunton? :D sä voit istua ja relata ja antaa neuvoja mikä tavara tulee minnekin, ja mä laitan kaiken paikalleen XD rakastan kaikkee järjestelemistä ja tollasta

  VastaaPoista
 8. Miks muutit pois sun poikaystävän luolta? Kai te ootte vielä yhdessä?:)

  VastaaPoista
 9. oletteko eronneet Edgarin kanssa? Jos olette otan osaa

  VastaaPoista
 10. onnea uudesta kämpästä! oot jenni ihan mahtava ja upea :) ja ihana toi paita! sulle sopii tosi hyvin tollanen pitkä neule, ite en sellasta voi käyttää kun oon 155cm niin hipoo melkeen maata :D oisimpa mäki noin pitkä!

  VastaaPoista