sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Can't stop loving this city

IMG_2369IMG_2487IMG_2460IMG_2485IMG_2493IMG_2489IMG_2399IMG_2402IMG_2428
IMG_2386
Tosi paljon oli vielä pyydetty lisää kuvia ihanasta Pietarista, joten there you go! Ja ne jotka on jo kurkkuaan myöten täynnä näitä postauksia niin ei hätää, nää loppuu varmaankin tähän :D Voikun voisin laittaa vielä enemmän kuvia, mutta muutaman päivän reissulla ei vaan hirveesti kerennyt kuvaamaan. Ja näkemättä jäi niin paljon asioita, että ihan melkee itkettää kun päivät loppu kesken! No, mutta mitä mä sitten kerkesin tällä reissulla näkemään?

♥ Eremitaašin, yks maailman suurimmista taidemuseoista.
♥ Talvipalatsin, Venäjän keisarien entinen palatsi.
♥ Nevski prospektin, Pietarin valtava pääkatu.
♥ Gribojedovin kanavan, tämä.
♥ Mega Parnasin, Venäjän suurin ostoskeskus -ketju, jossa shoppailee päivittäin yli puol miljoonaa ihmistä! Varotan jos meette, siel menee pää ihan sekasin.
♥ Kauniita venäläisiä naisia ja komeita miehiä :D Ei kyl vetäny vertoja tietenkään mun venäläiselle rakkaalle!
♥ Parhaimman tupakka -ja alkoholivalikoiman ikinä, haha..
♥ Yhden koiran, YHDEN koko reissun aikana.
♥ Yöllä 24h kaupassa käydessäni asiakkaan ja kassaneidin hullun tappelun :D
♥ Ja paljon muuta!

14 kommenttia:

 1. Voi kun tuli ikävä omalle pietarin reissulle, kun olin siskolla käymässä tuolla. Uskomaton kaupunki!<3
  Haha miten vaan yhen koiran, ku musta tuntu et siel oli aika paljo koiria, vaikka liikuttiinki oikeestaan vaan keskustassa:D ihana postaus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Miten muistat kaikkien paikkojen nimet vielä kun ne on venäjäksi? :D ite jos käyn ihan Suomessa vieraissa paikoissa niin hyvä kun muistan edes paikkakunnan missä ollaan haha!

  VastaaPoista
 3. Laita kuvaa siitä "kirkkoasusta" !

  VastaaPoista
 4. Ärsyttää ku laitat alkuun kaikki kuvat yhtenä pötkönä ja sit loppuun pikku pätkä tekstiä.. Ois kivempi ku välillä tulis tekstiä ja välillä kuvia eikä aina tällä lailla..! Just sayin'

  VastaaPoista
 5. Olis kiva kuulla sun mielipiteitä vblogi-muodossa venäläisten ja suomalaisten arvomaailmojen erosta. Tapasitko jo Edgarin vanhemmat? Voisitko kuvitella joskus kertovasi niille että oot bi vai onko se ihan absurdi ajatus? Mitä mieltä oot Venäjän ihmisoikeustilanteesta?

  Sun blogia on aina älyttömän kiva seurata koska uskallat edelleenkin pitää omaperäistä blogia etkä oo menny mukaan ylenpalttiseen mainos-höössään!:)<3
  Itseasiassa sun blogis on ainoa tunnettu blogi jota seuraan;)

  VastaaPoista
 6. Mun venäjämielenkiinto todellakin heräsmsun postausten ansiosta :))!!!

  VastaaPoista
 7. pitihän se alkoholi ja tupakka mainita tässäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahhha kai sitä jokainen saa mainita omasa blogissa mitä haluaa XD ja jos tykkää molemmista ni miksei mainitsis :D ( ja turha vastaaa tähän ne on pahoja tapoja.. niii on mut jokaisen oma valita)

   Poista
 8. teethän posausta siitä kun tapasit edgarin vanhemmat ja kuvaa siitä asustasi :)

  VastaaPoista
 9. mut häh eiks pietari oo tunnettu kulkukoiristaan

  VastaaPoista
 10. hahaha :D mega parnas, voivoi mikä paikka. Sielä itse käyn shoppamassa puolen vuoden välein, ja joo jos suomalaisen naisen sinne päästää niin ihan varmasti pää sekoaa. Eikö oolekkin ihana ostoskeskus :) Itse oon kotoisin juurikin tuolta mistä ylimmät kuvat on, oli kyllä pakko kommentoida tän asian suhteen. Kavereille ei edes täällä suomessa osaa kuvailla millanen se kauppakeskus on kun vaan on niiin iso ja mahtava. Ja ei niitä kulkukoiria enään oo hirveesti pietarissa, käyn sielä muutaman kuukauden välein mummilla ja äitini siskolla (joka muuten asuu 10 min mega parnasista, käyn sielä varmaan joka päivä jos olen tädilläni) niin on huomannut että ei hirveesti enää oo kaduilla koiria sun muita :) Oli varmasti kiva reissu :)

  VastaaPoista
 11. pakko kans sanoo etten voi käsittää miks kaikki blogit on menny siihe ainaiseen mainostukseen ja asupostauksiin, joita löytyy mielinmäärin saman tyylisiä... rakastan sun blogia koska se on aito ja kerrot avoiesti et juot ja poltat niiku monet tässä iässä XD nykyää kaikki bloggarit kieltää molemmat, mutta miks ne nähään kumminkin molemia tekevän XDDD

  VastaaPoista
 12. Voi jenni ! Et tiedäkkää kuinka oot saanu mun sydämen pomppailemaan näillä sun pietari postauksilla ! :) olin viime syksynä kans pietaris ja voi kaikki noi kuvat tuo niin ihania muistoja mieleen <3 haluisin päästä mahdollisimman pian taas venäjälle koska toi maa on vaa nii ainutlaatuinen. Mun ystävä asuu siellä ja sen mukana oon oppinu rakastamaan venäjää. Saisi vielä miehenkin innostumaan maasta, niin olisin salamana siellä :)

  VastaaPoista