keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Finnish girl problems


Ja tottakai iPhonesta loppuu tila kesken ja video katkee lopussa, mut ette todellakaan missaa mitään :D :)

59 kommenttia:

 1. Se rooma-juttu on tosi yleinen sananlasku!:) "maassa maan tavalla"!

  VastaaPoista
 2. Sun pitää ehdottomasti tulla kertoo sitten miten tapaaminen meni :D

  VastaaPoista
 3. Sul on tosi kivasti hiukset tässä, sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Haha tää oli jotenkin niin suloinen video! Susta jollain tapaa huomaa että jännität jo nyt Edgarin vanhempien tapaamista, en osaa selittää :D Mutta olis kyllä aivan mahtavaa kuulla miten heidän tapaaminen meni ja kuinka he suhtautuivat sinuun. :) Ootko muuten miettiny että kyllähän he halutessaan löytää blogisi ja näkee täältä ''oikean Jennin''? Tai aijotko itse kertoa blogistasi? Olis tosi mielenkiintoista myös kuulla sun puhuvan venäjää! Edes siis niitä sanoja mitä osaat jos et vielä ''puhumista'' hallitse! Ja tää on aika kummallinen ehdotus mutta olis siistiä jos videolla sanoisit venäjäksi mitä osaat, ja sitten Edgar sanoo perässä, tai siis että kuinka eriltä se kuulostaa venäläisen suusta :) Oon aina ollut kiinnostunut venäjästä niin maana, kuin kielenäkin!

  VastaaPoista
 5. tää on kyl sun koskaa julkasemist videoist parhain! alku on kyl teennäinen :)

  VastaaPoista
 6. Onko mun puhelin rikki vai miks tässä videossa kuuluu ihan sellanen muokattu ääni niinku miehen :D outoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullapa ei, mitä teidän korville on tapahtunu?

   Poista
  2. Mullakin kuuluu, taitaa video pyöriä hiukan hitaammin meillä joillakin.. Kertokaa toki jos ootte saaneet jotenkin toimimaan normaalisti :)

   Poista
  3. Mulla kuuluu kans

   Poista
 7. meinas parissa kohtaa mennä kahvit väärään kurkkuu ku nauratti:D huippu video! toivottavasti sujuu tapaaminen hyvin, ja hyvää reissua kans!:)

  VastaaPoista
 8. Laita se villapaita, ohuet sukkikset ja matalat polven yli saappaat:) joku kiva koru ja meikit. Itel venäläinen poikaystävä ja niidenki vanhemmat tosi ns vanhoillisii mut arvostaa naisellisuutta ja sillain et oo mitenkää konservatiivisii. Ne varmasti ajattelee et oot kaunis ja hieno tyttö!

  VastaaPoista
 9. Voi jukra, miten jännää! Kyllä ne vanhemmat varmaan ymmärtää, että teillä on eri kulttuurit, älä huoli!

  VastaaPoista
 10. Peset vaatteita keskellä yötä? Mitä naapurit siitä tykkää? :D Kuulostaa mun korviin oudolta, koska meillä ainakin lukee talonyhtiön säännöissä että klo 7-22 välisenä aikana tulee hoitaa tollasset asiat.

  Mutta kerro miten tapaaminen meni! Kai Edgar kummiski voi tulkkaa sua niille?

  VastaaPoista
 11. hei mul oli iiiihan sama tilanne sun kans! kyseessä on vaan isovanhemmat, eli matkalle otin mukaan vaa kunnon peittävät villapaidat lenkkarit ja perus farkut :D kielimuuri oli kokoajan päällä viimeks mutta hymyilin vaa ja poikaystävä tulkkas :) ei kannata jännittää!! hyvin se menee kuhan vaan oot oma itses ja tommonen ilonen persoona niiku oletkin! varmasti tykkää susta :)

  VastaaPoista
 12. http://en.m.wiktionary.org/wiki/when_in_Rome,_do_as_the_Romans_do eli oo vaan oma ittes ja hymyile paljon, hymyn ymmärtää kaikki :)

  VastaaPoista
 13. Haha repeilen tääl vaa äänee :D<3 sun höpötys on niin best!! Näitä vaa lisää.
  Tsemii huomiseen, muuta vinkkii en osaa sanoa ku että SMILE =) se ainakin antaa hyvän, aidon ja positiivisen kuvan ihmisestä, oli kansallisuus ja kieli mitä tahansa!

  VastaaPoista
 14. ÄLÄ sano privet :DD!!! Käytä mielummin kohteliaampaa venäläistä tervehdystä ja esittele ittes vaikka samalla :) ''здравствуйте,меня зовут Jenni'' ja sano viellä vaikka että hauska tutustua eli otchen prijatna :)

  VastaaPoista
 15. "Olen menossa kirkkoon" :D
  Ihana video niinku aina :)

  VastaaPoista
 16. When in Rome, do as the Romans do on suomeksi "maassa maan tavalla" -sananlasku, ei siis tarkoita, että sun pitäisi käyttäytyä kuten italialaiset, vaan että koitat arvostaa venäläistä kulttuuria ja käyttäytyä sen mukaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itsekin meinasin tulla tämän sanomaan, mutta joku muukin vissiin sitten huomasi :)

   Poista
  2. oho, tästä olikin jo tullut viestiä... sori mutta nauroin sun väärin ymmärrykselle :D

   Poista
 17. haha pisti naurattaa tää video :D
  ois kiva saada asukuvaa tästä 'kirkkoasusta' xD

  VastaaPoista
 18. Ei kannata liikaa esittää jotain mitä ei ole, siitä eivät saa muuta kuin valheellisen kuvan tai huomaavat itsekkin ettet ole aito.
  Eli suosittelisin että ole vain oma ihana itsesi niin paljon kuin pystyt vaikka jännittääkin :)

  VastaaPoista
 19. Tiedän täysin sun tilanteen, itselläni on ranskalainen poikaystävä ja kun tapasin hänen ranskalaiset vanhemmat ekaa kertaa ja en itse ranskaa puhunut vielä sillon ja nääkin aina antaa niitä poskipusuja enkä tienny tarkkaan et miten ne tehään!! :D niin kyllä siinä lensi turhankin paljon perhosia mahassa :D mutta kaikki meni hyvin ja nykyään asumme yhdessä täällä Ranskassa. Eli oot vaan hymyilevä ja iloinen oma ittes, korrektisti ja vanhempia kunnioittaen tietenkin, niin ihan varmasti menee hyvin. Vaikutat kuitenkin fiksulta nuorelta naiselta, onnea matkaan :)

  VastaaPoista
 20. haha eikää, ihana video! :D pistä vaikka perusfarkut, jotkut korkeet saappaat ja naisellinen kauluspaita tms ton karvaliivin kans nii kyllä ne kelpuuttaa, ettei mitää kaapuja tarvii pistää :)

  VastaaPoista
 21. oot ihana! :D tsemppii <3

  VastaaPoista
 22. Sä oot kyllä äärettömän suloinen ja aito. Nyt vaan rennosti tapaamiseen, hymyä huuleen ja hyvä fiilis! Kun noin sievän tytön heidän poikansa on saanut, niin luulen että ne on vaan pelkästään tyytyväisiä ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 23. Jenni oot ihana!! Veikkaan et kelpaat hänen vanhemmilleensä juuri sellaisena kun olet!! :) <3 tsemppiä!! (vaikka olet jo saattanut heidät tavata kun tämän luet:D)

  VastaaPoista
 24. minkä pitunen oot =? :)

  VastaaPoista
 25. Tykkään sun blogista ihan sikana ja oon seurailluki sua kauan, mikä on tosi jännä ku oikeesti meil on tosi erilaiset tyylit eikä elämästä muutenkaa tunnu löytyvän paljoo samaa, silti sun blogist inspiroituu, jännä :D kiva video!

  VastaaPoista
 26. mun mielest kannattaa mennä tapaamaan niitä vanhempia silleen että laittaa siistit (peittävät:D) päälle mutta silti sillee oman tyylisesti :) kannattaa olla oma ittensä mutta pyrkii myös miellyttää niitä :D mut ei kannata ihan hirveesti esittää ku ei siinä lopulta oo mtn järkeä...

  VastaaPoista
 27. Aivan ihana video! Jäinkin nyt odottamaan kyseisestä "kirkkoasusta" kuvaa. Kerro sitten kuinka sujui ;)

  VastaaPoista
 28. Aivan ihana video! Mua nauratti tuo sun kirkkoasu ja kaikki höpötys :DD Älä turhaa jännitä, hyvin sä vedät! ;D

  VastaaPoista
 29. Kysy Edgarilta vinkkejä. Se tuntee venäläiset ja miten pitäis käyttäytyy ensitapaamisessa. Oon aika samantapasest kulttuurist kotoisin niin tavallaa se olis aika etäistä sun puolelt, että kättelisit vaa esim Edgarin äitiä. Edgarin äitii varmaa kannattaa halata ja sen isää vaa kätellä :P

  VastaaPoista
 30. Voi, tsemppiä paljon ensitapaamiseen! :D E:n porukat varmaan liikuttuisivat, jos tietäisivät, miten paljon kuumottelet heidän tapaamistaan. Voisinpa mäkin kelata aikaa taaksepäin ja korjata messevää ensivaikutelmaa itsestäni poikaystäväni vanhemmille - ei nimittäin oltu silloin vielä yhdessä, joten en kaavaillut päässäni mitään sen virallisempaa esittäytymistäkään. Menin heille siis yöksi kostean pippaloillan jälkeen, ja loput onkin historiaa... :D No, ainakin tein lähtemättömän vaikutuksen, hehs!

  VastaaPoista
 31. Haha tälläst on hauska kuunella ite venäläisenä, ku sua jännittää noin paljon :3 Uskon, et muaki jännittäis iha älyttömän paljon. Mut älä ainakaa sano "privet " vanhemmille ihmisille (:
  Sillo sanotaa " zrastvuite" varmaa Edgar on jo kertonukki siit sulle (:
  Mun mielest sun vaa pitäis olla oma ittes ja pukeutuu just miten sä ite haluut jos ne ei pidä sua sellasen ku sä oot ni se on vaa voivoi. Pääasia, et Edgar ite ymmärtää sen ja ei suutu siitä.
  Koska jos sä aina pukeudun sillee miten ne tykkää ja sit ku ne kerranki näkee sut sellases asus mis ne ei ois ite uskonu, ni tottakai ne siin vaihees pettyy ja saattaa sanoo " joo en haluu enää nähä tällästä " Ei oo vaa ihana oma ittes :)

  VastaaPoista
 32. eikä oot niin suloinen :D♥ tsemppii porukoiden tapaamiseen, hyvin se menee :)!!

  VastaaPoista
 33. vitsit sulle sopii toi nuttura :) pidä ihmees useemmin!

  VastaaPoista
 34. Ihana video!! Kerro miten meni? :)

  VastaaPoista
 35. haha voi että tää video oli jotenki niin ihana ! :D jotenki susta huomas että sua jänskättää ja muaki alko jänskättää sun puolesta! ja hei kerro sittene t miten tapaaminen meni :)!

  VastaaPoista
 36. Voi ihana toi sun rooma kommentti :DD mut joo en mäkään kaikkia maailman sanontoja tiedä!
  tsemppii ihan hirveästi ja hyvin se vanhempien näkeminen menee! Oot vaan oma ittes :)

  VastaaPoista
 37. Kommentoin vähän myöhään ehkä tähän mutta kuitenkin! :D Mun poikaystävä tapasi mun vanhemmat vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa...hän ei puhu suomea eikä mun vanhemmat puolestaan puhu mitään muuta kuin suomea! Mutta mä tulkkailin puolin ja toisin, ja kaikki meni hyvin, itse asiassa niin hyvin että mun vanhemmat rakastuivat vävykokelaaseensa ihan saman tien. Se oli se ulkoinen habitus mikä vaikuttaa eniten :) ei se haittaa jos ei kovin syvällisiä pysty itsestään kertomaan tai keskustelemaan :)

  VastaaPoista
 38. Ihanan aito video :)! Ja jotenkin 'huojentavaa' kuulla et joku muu jännittää samantyyppisiä asioita kun mä :D Tai siis kun yleisesti tollasista ei puhuta kauheen useesti ääneen!

  VastaaPoista
 39. missä tapaat edgarin vanhemmat? mun mielestä tilanne ja ympäristökin vaikuttaa :)

  VastaaPoista
 40. Tää oli ehdottomasti sun paras videopostaus! Olit niin ihana oma itsesi , jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 41. En minäkään ole tuota sananlaskua kuullut, mutta ymmärsin heti, ettei sillä mitään tuollaista tarkoiteta... Tällaisilla jutuilla annat itsestäsi hieman yksinkertaisen vaikutelman... :/

  VastaaPoista
 42. hahahahahahahahahahahhahaha :D et oo vissiin kuullu "when in rome" sanontaa? ei herttileijaa :D sori, mutta tää oli musta ihan naurettavaa, varsinki ku oot niin tosissas videolla. mutta joo, sanothan sä ettet oo sivistynyt että...sentään rehellinen.

  VastaaPoista
 43. Hah, olipa ihana ja aito videopostaus. Voin niin samaistua tuohon, että meet leikkimään jotain kilttiä kirkkotyttöä sinne vaikka et sellanen oo :D Heh nimimerkillä kokemusta on.. Vaikka kyllä ne susta varmasti tykkää ihan omana ittenäski! En tiiä mitä selitän mutta tsemiä sinne ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 44. Haha nauroin tolle sun asustressille. :D Oot ihana ja aaw tää video oli paras ikinä! <3 Toivottavasti tapaaminen meni hyvin. :)

  VastaaPoista
 45. ihana video! :D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 46. Hei rentoudu, puhut niinku uutistenlukija :D kokeile puhua niinku kavereilleski, vaikka kameralle se voiski olla vaikeeta.

  VastaaPoista
 47. Oi että mikä video, ihan paras D: Oot niin aito ja ihana! Mä uskon että ne rakastu suhun heti!

  VastaaPoista
 48. Mitä vitun järkeä esittää mitä ei ole? Jos tykkäät pukeutua muutenkin huorahtavasti niin miksikäs sitä niille peittelemään?

  VastaaPoista
 49. toi when in rome viittaa siis siihen, että maassa maan tavalla tyyliin tai että kerrankos sitä nyt näin tekee tms, että ei mitään stressiä hyvin se menee :) (en jaksanu selaa ylös oliko joku jo kommentoinu tosta.. :D)

  VastaaPoista
 50. Tää oli kyllä tosi kiva video! Oot tosi aito :) Toivottavasti se tapaaminen meni hyvin!

  VastaaPoista
 51. Miten olit Edgarin kans venäjällä jos se on mennyt jo syksyllä vankilaan?

  VastaaPoista