sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Dance like nobody's watching

IMG_1214IMG_1150IMG_1154IMG_1203IMG_1173IMG_1207 
Olipa taas jälleen kerran erittäin onnistunut viikonloppu! Mentiin perjantaina Eliksen ja parin muun kaverin kanssa Tigeriin Skyline -bileitten avajaisiin, joista täällä aikaisemmin kerroinkin. Mulla oli siellä oma pöytä, joten oli ihana välillä lepytellä jalkoja rauhassa ja taas välillä käydä pyörähtämässä tanssilattialla. Tigerissa on kyllä ehdottomasti parasta toi lämmitetty terassi, josta avautuu näkymät yölliseen Helsinkiin. Melkeen pilkkuun asti siellä viihdyttiin, mutta tehtiin kumminkin fiksusti lähteä hieman ennen pahinta ruuhkaa, niin päästiin sujuvasti pois ja saatiin vielä taksikin.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille

77 kommenttia:

  1. Nyt tulee _oikeasti_ typerä kysymys, mutta mistä sä ostat sun rintsikoita? Siis ihan tajuttoman upean näköset tissit sulla!!! Tiedän ettei kokoon voi vaikuttaa, mutta muotoon, jos yhtään ymmärrät mitä tarkoitan. Näytät upealta näissä kuvissa <3 ! Xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:stä, Cubuksesta, Lindexiltä ja Gina Tricotista :) Oon huomannu myös New Yorkerissä tosi kivoja rintsikoita, mutta ei oo vielä tullu sieltä hankittua! Haha kiitos paljon <3

      Poista
  2. No huhhu mikä toppi 😶

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliks tää positiivinen vai negatiivinen kommentti? ;D

      Poista
  3. Sun poikaystävä näyttää tuossa kuvassa jotenki ujolta. Näytätte yhessä tosi hyvältä. :)
    Enkä sano ujoutta pahalla mutta tuli vain mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hän oo mun poikaystävä, se on mun kaveri Elis :D Niinkun tekstissä lukee :) Mutta kiitos!

      Poista
    2. mun mielestä se vaan näyttää olevan jurrissa xD (tääkään ei siis ollu negatiivinen kommentti, ihan p*skaa ku nykyään pitää aina tääki asia mainita, koska yleensä kaikki vaan haukkuu jokaista s**tanan asiaa -.-)

      Poista
  4. Miksei sun poikaystävä ollutmukana ? :)

    VastaaPoista
  5. Oot kyllä niin upea kun hymyilet hampailla !

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana asu ja hitto mikä kroppa! Hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  7. hurja toi toppi... mut mite sul on aikaa käydä joka viikonloppu klubeilla/yökerhoissa/baareissa? ku tuntuu et jokases postaukses kerrot missä ryyppäsit ja mite ilta meni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mulla on aikaa? En oikeen ymmärtänyt kysymystä. Mullahan on aina koko viikonloppu vapaa niin miksi ei olisi aikaa :)

      Poista
    2. Eli ryyppäät joka viikonloppu?

      Poista
    3. En mä sitä sanonut? :D Tottakai mullakin on viikonloppuja jollon pidän vaan koti-iltoja, mutta nyt oon lähiaikoina ollut aika paljon ulkona.

      Poista
  8. En kysy pahalla, mutta eikö sun poikaystävä sano mitään kun lähdet tuon näköisenä ulos'??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai topissa ja farkuissa? Mitä pitäis sitten pukea? :)

      Poista
    2. mäkin mietein samaa... mun poikkis ei ikinä päästäs mua tuon näkösenä ulos

      Poista
    3. Sitähän mäki vähän ihmettelen, oot varattu ja lähet ton näkösenä ulos? Et yhtää paljastavampaa toppia voinu sit päälles laittaa? Kyllä ulos lähtiessä voi laittaa "parempaa" päälle, mutta rajansa kaikella!

      Poista
    4. Onneks tuntemattomien ihmisten ei tarvii puuttua mun parisuhteeseen tai antaa ohjeita, kyllä mä pärjään :)

      Poista
    5. Olisin enemmän huolissani anonyymien tossutuksesta, en ikinä antaisi poikaystävän valita mitä puen päälleni tai miltä näytän. Suosittelen lämpimästi tutustumista länsimaiseen kulttuuriin.

      Poista
    6. Sitä tässä mietin et ihmisten pukeutumis tyyleissä on aikamoisia eroja. Anot teijän pukeutumis tyylit eroaa varmasti Jennin tyylistä jonkin verran. Tai siis koska Jennin tyylille tuo toppi ei ole niin outoa. Jos pukeudut joka päivä farkut hupparit(tai siis jotain vastaavaa) niin ei ihme jos poikaystävää häiritsee. Tai sitten se on vaan mustasukkainen. Ihan sama, mutta pointtia se että kaikki on erilaisia

      Poista
    7. Vaikka seurustelis nii ei se tarjota et pitäis pukeutua nunnakaapuun joka kerta ku menee ulos.. Se että pukeutuu rohkeasti ei tarkoita että hakee sillä jotain muutakun sen iloa että näyttää mielestään hyvältä

      Poista
    8. Pakko sanoo kyllä tähän ekan anon kommenttin, että perus suomalaiset.. Pitäis olla semmonen tylsä harmaa zombi joka näyttää samalta kun kaikki muut (massa)suomalaiset, että kehtais liikkua tuolla ulkona. Poolopaita ja korvista varpaisiin ylettyvät housut päällä baariin siis, eiku mitä?

      Poista
    9. Huh huh miten sairaita parisuhteita ekoilla anoilla on! Lähtekää äkkiä karkuun tollasia miehiä, kun vielä voitte. Älkää antako muiden herranjumala hallita omaa elämää noin paljon, toi on ihan sairasta.

      Poista
    10. Mä seurustelen eikä mieleen tulis IKINÄ pukee tollasta toppia (mikä muistuttaa lähinnä alusvaatetta) baariin. Jos mulla on jo maailman paras parempi puolisko kotona, niin minkä takia haluaisin saavani baarissa huomiota muilta miehiltä. Tuollaisella topilla kun ne katseet rintavarustukseen kyllä varmasti kääntyvät. Positiivisenä asiana sanoisin kuitenkin että fiksusti yhdistetty avonainen paita ja farkut. Kaikista kamalinta on ehkä niiden nuorten naisten pukeutuminen joilla sääret ja lähestulkoon perse esillä ja myös tissit tiskillä. Eikai kaikkea pidä kerralla paljastaa;)

      Poista
    11. Jos molemmat luottaa täysin toisiinsa, ei sillä oo mitään merkitystä minkälaisissa vaatteissa baariin lähtee:) En vois ite ikinä olla suhteessa, jossa poikaystävällä on määräysvalta mun vaatevalintoihin:)

      Oot upee Jenni!<3

      Poista
    12. sehän on just hyvä ja tervettä että jennin poikaystävä antaa sen pukeutua just niinkuin se haluaa :D ja ettei oo mitään kauheeta mustasukkasuutta vaikka jenni lähtee noin näyttävän näkösenä ulos :)

      Poista
    13. Jos tyyli on muutenkin rohkea, ei tuollaisessa oo mitään ongelmaa. Hyvässä suhteessa luottoa löytyy sen verran, ettei nyt kuvittele tyttöystävän hakevan randomia seksiseuraa tai joutuvan raiskatuksi, jos sillä on seksikäs toppi. Ite ainakin tunnen itteni hyvännäköisesti just ton tyyppisissä vaatteissa eikä seurustelu ole muuttanut asiaa. Käyttäytymisellä on paljon suurempi painoarvo. Ehkä nää ihmettelevät kommentit tulee sellaisilta tyypeiltä, jotka ei pukeudu niin näyttävästi. :) Mun mielestä toi asu on huippu ja varsinkin noi housut on ihan tajuttoman upeat.

      Poista
    14. Eikö teijän poikaystävät luota teihin yhtään...? mitä sitten vaikka on vähän paljastavampi paita ja sen takia ihmiset kattoo ja tulee ehkä juttelee, sit vaan sanoo et sori oon varattu :)

      Poista
    15. Multa lähtis kyllä poikaystävä vaihtoon jos hää alkais määräilemään mitä saan pukea päälleni ja mitä en.

      Poista
    16. tai sitte valittaja-anot seurustelee somalimiehen kans joka olettaa naisensa pitävän koko vartalon (kasvot mukaanlukien) peittävää huntua?

      Poista
    17. tai sitten ymmärtää itse, että voi pukeutua paremmin, mutta tietää missä raja menee! ite en ikin lähtis tollasessa topissa ulos! toi on mauton!

      Poista
    18. Anoilla vissiin huono itsetunto ja puuttuu Jennin kroppa! :D Oot niin upean näköinen ja toivoisin itsekin, että suomessa ois yleisempää pukeutua näyttävämmin ulos lähdettäessä. Olisi paljon hauskempaa laittautua aina sellaiseksi, jossa tuntee itsensä seksikkääksi sekä itsevarmaksi eikä sellaisiin vaatteisiin, joissa suomalaiset harmaahiiret tahtovat tajuttoman näköisen pimatsun liikkuvan :D oot huippu Jenni jatka samaan malliin!!

      Poista
    19. näyttävämmin voi myös pukeutua asiallisesti!:) mutta jennin paita on kaukana siitä!

      Poista
    20. Hhaha mitääh, mä en ikinä antais mun poikaystävän määrätä mitä päälleni laitan :D olit törkeetä ees käskee mua muuttamaan mun omaa tyyliä

      Poista
    21. Joo kyllä siinä vaiheessa parisuhteessa jotakin vikaa on, jos poiCCis puuttuu pukeutumkseen. Pitäisikö lopettaa uloslähtiessä meikkaaminen, koska miksi näyttää nätiltä, jos mie on jo kotona. Hu0h.

      Poista
    22. En seurustelu ja vaikka seurustelisinkin niin en antaisi poikaystävän vaikuttaa pukeutumiseen, mutta käyttäisin tervettä järkeä enkä lähtisi tollaisessa topissa ulos!

      Poista
    23. En jumalauta taas käsitä, nyt nillitetään tällaisestäkin. Melko suppee maailmankuva jos näyttävä nainen pukeutuu oikeesti seksikkäästi ja ois heti jotain pettämistouhuja? Ei saa ku on varattu.. Voi v*ttu, tässä näkee suomalaisen kulttuurin ja pukeutumisen. Antakaa olla jo.

      Poista
    24. Mikä ongelma kaikilla on? :-D Tosi kiva toppi ja ainakaan mun mielestä kumppanin ei kuulu määrätä mitä saa pukea päälleen! Jos ei sen vertaa toiseen luota niin asiat on aika huonosti....

      Poista
    25. En mäkään koskaan antaisi poikaystäväni määrätä mitä pistän päälle, mutta kunnioitan hänen tunteitaan sen verran etten koskaan laittaisi noin pornoa asua päälle kun lähden tanssimaan miesten katseiden edessä. Minun ei tarvitse, koska saan huomiota ihan tarpeeksi poikaystävältäni. Enkä kyllä pistäis tommosta sinkkunakaan :---D

      Poista
  9. Toi toppi on hieno! Mistä se on? :O

    VastaaPoista
  10. ihana hymy sulla :) ja aina niin sulosen kauniina! mielettömän ihana tuo paita/ korsetti. saanko kysyä mistä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Se on H&M:stä, mutta 4 vuotta sitten ostettu.

      Poista
  11. oi sä oot kyllä niin upee :) <3

    VastaaPoista
  12. Wou mikä kaunotar!

    VastaaPoista
  13. Sun kuvat ei näy enää bloglovinis :(

    VastaaPoista
  14. Heippa jenni! Oon menossa ens viikolla viroon päin ja ajattelin sulta vähän kysyä pari juttua kun oot sielä ilmeisesti aika monesti käynyt :D että osaisitko suositella sieltä jotain must juttuja? Tai jotain semmosia missä kannattaisi käydä? Niinkun jotain tiettyjä paikkoja, kauppoja,ruokapaikkoja, yms.. Tai jotain vaikkapa karkkeja ja semmosia että mitä sieltä kannattaisi ostaa :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Se mitä mä aina sieltä raahaan on hiusvärit. Suomessa saa pulittaa niistä pahimmillaan jopa 15 euroa/kpl, kun Virossa niitä saa 3 eurolla. Väri vaihtoehtoja on myös esimerkiksi blondeille paljon laajemmin. Toinen must juttu on myös muutaman euron luokkaa olevat erittäin hyvät valkasevat hammastahnat :) Näitä kumpaakin saa ihan perus marketeista tai Viru keskuksen Kaubamajasta. Vaatekaupoista paras on ehdottomasti Bershka, josta lyötyy AINA jotain. Se sijaitsee taas Viru keskusta vastapäätä, vähän kumminkin syrjässä. Kivoja ruokapaikkoja löytyy sieltä sun täältä, meneepä melkeen mihin vaan niin saa halpaa ja hyvää ruokaa :) Ja jos et oo koskaan polttanut tai tykkäät polttaa vesipiippua, niin Popular nimisessä paikassa Vanhassa kaupungissa on tosi magee vesipiippu baari. Sieltä saa mitä makuja vaan, mun lemppari on vesimelooni :D Sitä on kiva poltella ja chillailla muuten vaa. Ja jos yöelämää kaipaa niin Hollywood club!

      Poista
    2. Jee kiitti paljon vinkeistä! :-)

      Poista
    3. mikä sen vesipiippu baarin osote on? tai jos osaat selittää missä siellä? :) kiitooos!!

      Poista
  15. Ihan hiton hirvee alusvaate tungettu päällimmäiseks. Yäk joku taso vois olla jotakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin mun tyyli, ois kiva jos kunnioittaisit sitä :) Jotkut ei vaan näköjään omaa perus käytöstapoja.

      Poista
    2. Kyllä voi ihmiset olla kateellisia.Jokainen saa pukeutua miten haluaa.Jenni näyttää hyvältä :)

      Poista
    3. Kateuskortti vedetty esiin! Idiootti.

      Poista
  16. Moi! Oliko bileissä muita bloggareita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Mä törmäsin ainakin vaan Deryaan (Leave The World Behind) ja Vilmaan (Classy Jose).

      Poista
  17. onpa ilkeitä anoja täällä :( kivalta näyttää, oot ollu kauniina niinku aina :) ja jos mulla olis tollanen vartalo, niin tottakai käyttäisin samanlaisia toppeja kun sulla tossa kolmannessa kuvassa. Oot upea ! <3
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Siis miten toi sun toppi oikein menee? :D Näyttää jotenkin oudolta tossa sun yksilökuvassa?

    VastaaPoista
  19. Mietin että kuin paljon sulla on käsissä voimaa? Oot kumminki ollu pohja cheerissä :)
    Oon ite yhtä hoikka ja ei käsist taida löytyy yhtää mitään "habaa" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon joo tosi hoikka ja mullakaan ei oo habaa, mutta jotenkin multa kyllä löytyy voimaa hieman! Jaksan kantaa painavia juttuja ja ihan hyvin pärjäsin cheerissä pohjana :)

      Poista
  20. Upea toppi ja upea pari :) Voi vitsi, teki mieli lähteä bilettämään ko näitä kuvia katsoi :)!

    VastaaPoista
  21. seksikkäältä voi näyttää ilman että näyttää horolta.. ja vielä keikistelet toisen miehen sylissä. aivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen mies sattuu olemaan mun hyvä kaveri :)

      Poista
  22. Oot täydellinen <3

    VastaaPoista
  23. Ärsyttää ihmiset jotka tulee jauhamaan paskaa sun asuista.. vaikka itse en tollasia vaatteita käyttäis, niin täytyy sanoa et sulle sopii, näytät kyllä pirun hyvältä! Sun blogis on mun ehdoton lemppari! <3

    VastaaPoista
  24. Toi toppi on ihana ja haluisin itekki jonku tollasen mut en löydä mistää :( Kelasin et onks toi kenties alusvaateosastolta ku nään tommosii korsettitoppei vaan siellä? :D

    VastaaPoista