maanantai 14. lokakuuta 2013

The perfect shoes

IMG_1239IMG_1246dd
IMG_1263
Blogin puolella on ollut lähiaikoina hyvin lifestyle -painoitteista meininkiä, joten jutellaanpa hetki mun uusista kengistä. Nyt kun vuodenaika vaihtui syksyyn, oli tottakai aika hankkia syksy kengät. Mä oon jo kauan ihastellut niitti buutseja, suunnilleen tälläsiä, mutta yksinkertasesti en voi niitä vaan käyttää. Mun nilkka on niin älyttömän pieni ja kapee, että näyttäis kun ois kumisaappaat jalassa. Mun jalka maihtuis tollasiin kenkiin ainakin 3 kertaa, eli ei näytä vaan hyvältä. Toinen vaihtoehto on ollu sit maiharit, joissa on kengännauhat niin saa kivasti kiristettyä ja vähän kavennettua sitä ympärystä. Mut toisaalta ne on ollu mun tyyliin turhan miehekkäät ja rajut.

Mutta joku onni mua suosi, kun löysin Choies.com sivustolta kuvissa näkyvät kengät, joissa on ihan mini mini kapea ympärysmitta! Ja sen lisäksi ne on vielä aitoa nahkaa ja sivusta sekä kengät pohjasta löytyy söpö Chanel -logo. En oikeen tiiä onko nää kengät maiharit, bootsit vai mitkä? Mä sanoisin ehkä että sirot, naiselliset maiharit :) Eli just mun tyyliä, BIG LOVE ♥

Onko muutkin siellä jo hankkineet syksy kengät ja millaset?

45 kommenttia:

  1. iha sika ihanat kengät!! sopii varmaa sulle tosi hyvi :D onks noi siis oikeet chanelit vai hä? ... xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei noissa siis vaan lukee Chanel, ei oo Chanelin :D

      Poista
  2. "Toinen vaihtoehto on ollut sit maasturit" hhaha ihana Jenni <3 :D tuli vilpitön hymy huulille. Maiharit ehkä? Ja tosi mageet kengät, ei ihan jokaisella tuu vastaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDD Kiitos että kerroit niin korjasin, ite ainakin repesin täällä ihan täysiä :D

      Poista
    2. Ahahah loistava :D oisit jättäny näkyviin ja laittanu vaan suluissa "(EDIT:), repesin ite tääl ainakin :D ajatusvirheet <3

      Poista
  3. ihan vitun kauheet kuusaappaat :D Miten kehtaat ees käyttää noin rumia kenkiä, jotka on kaiken lisäksi vielä feikit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huoh.. :D ymmärrän ettei kaikkien silmää miellytä,mutta vois sen mielipiteen asiallisemminkin ilmasta! "ja kaiken lisäksi vielä feikit" ja sulla kaikki onki varmasti vain merkki vaatteita ja kenkiä? Ei saakeli missä kuplassa te jotkut elätte.. :Ddd

      Poista
    2. Mä tykkään noista ihan hirveesti :) Enkä käytä mitään merkkejä lähes koskaan koska yksinkertasesti ei oo varaa.

      Poista
    3. Jos ei oo varaa, ni älä osta feikkejä, vaan herranjumala osta sitten "merkittömät" kengät :DDD

      Poista
  4. Ei Jenni, ei feikkikenkiä:( petyin suhun niin paljon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo rahaa aitoihin Chaneleihin :D Petyit muhun siksi koska en ole rikas?

      Poista
    2. Ei, vaan koska feikkien osto tarkoittaa piratismin puolustamista, joka on kaikissa tapauksissa väärin.

      Poista
    3. Ei mullakaa oo varaa chanel yms merkkeihin, vaikka kuinka sitä toivoisin, mut en myöskään feikkejä haluu :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. En ees tiennyt että noissa on toi logo mutta musta se on kiva :)

      Poista
  6. Noi on ihan siistit ja söpöt sit kun tajuu et niis on korkoo, eli ei oo oikeesti noit isot, vaan oikeesti sirot siitä kohtaa missä jalka menee (ilman korkoa)! :)

    VastaaPoista
  7. Jännä, että tuolla myyntisivulla noissa ei näy mitään noita Chanel -merkkejä :o Täytyykö tilatessa siis pyytää tommosia ominaisuuksia vai häh :D Hienot on jokatapauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään huomannu, mut tuli postissa tollasena :)

      Poista
  8. Mä aloin lukemaan sun blogia muutama päivä sitten ja olen koukuttuneesti lukenut sun vanhoja juttuja..siellä jossain törmäsin sellaseen juttuun että sulla somarium on aikoinaan auttanut mm. näppylöihin. Muistatko yhtään monennen solkku kerran jälkeen alko näkymään vaikutus näppyjen suhteen? Ite oon tässä miettiny et vois talvella hakee pientä väriä pintaan, ja jos se auttais näppyihinkin ees vähän niin olisin enemmän kun tyytyväinen. :)

    Mut hei, mielenkiintonen blogi, taidan alkaa ihan vakkarilukijaks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Solarium siis kuivattaa ihoa ja sen avulla mulla lähtee finnit ja muut pois :) Se riippuu niin ihmisen ihotyypistä tarttuuko solkku. Joillain ei tuu minkäänlaisia tuloksia ja jotkut on ihan törkeen ruskeita jo ekasta kerrasta. Itelläni menee sellanen pari kertaa niin oon ruskee, mutta syön rusketuskapseleita :)

      Poista
    2. Pakko sanoo tähän että mulla on iha ihotautilääkäri suositellu solariumia! Ei uskois, kun aina puhutaan vaan solkun vaaroista... Mutta kohtuullisesti käytettynä sillä on mulle isommat hyödyt ku haitat! Se auttaa huomattavasti mun rasvaseen ja näppyläiseen ihoon! :) Kesällä aurinko auttaa, talvella käyn sit sillontällön solkussa. Mun iho ei vaan kest talvee! Ja auttaa heti ekalla kerralla! (väri muhun tosin ei juurikaan tartu, ikävä kyllä :D)

      Poista
    3. Mun on kyl pakko siis käydä solkussa talvella! Mulla on rasvanen akneiho mihin ei tunnu mikään auttavan. Ennen mulla oli näppylöitä selässäkin, mut kävin vuos sitten ulkomailla ja poltin vahingossa selkäni..ei mitenkään terveellistä eikä tee hyvää, mut ite olin vaan onnellinen kun sen viikon jälkeen ei oo enää näppyjä selässä ollut! Seuraava juttu on sit toi solarium jos se auttais tän naaman suhteen. :P Terveisin toi ano joka asiasta kysyikin :)

      Poista
  9. Tosi söpöt ja ihab sun tyyliset ♡

    VastaaPoista
  10. Kiva että ihmiset tulevat arvostelemaan tänne jopa stä ellei ole varaa ostaa jotain helkutin merkkikenkiä...voi v*ttu oikeesti:D
    Mun mielestä on upeeta ettei Jenni yritä esittää mitään muuta kun mitä on.
    Ja kivat popot noi on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks nyt on pakko kysyä et kuka on arvostelu sitä ettei ois varaa, ihan eri asia jos sanoo et on feikit eikä oo niiden kannalla

      Poista
    2. Logojen täydellinen replikointi on laitonta. On siis yksinkertasesti tyhmää käyttää feikki merkkejä, ihan sama välittääkö merkeistä vai ei. Jenni pliis ota ees selvää.

      Poista
  11. muistan ku joskus ala-aste aikoina oli muodissa ne ns. "painijankengät". Muistatko niitä? no näistä mulle tuli kuitenki vähä mieleen ne, lähinnä ton tosi litteen pohjan takia :D mut kaipa neki kohta tulee muotiin (paranneltuna versiona) niinku kaikki muutkin :) ja siis on kyl hienot noi sun kengät! :)

    VastaaPoista
  12. Säälittävää käyttää feikkejä. Älä käytä ollenkaan jos eiole varaa aitoihin. Tyytyisit niihin hm räppäinöihin, ne on ihan sopivat kengät sulle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks mä teen just sitä mitä mä haluun ;)

      Poista
    2. omg ton anon on pakko olla trolli XD ei kukaan enää ajatella noin! miten vitussa se sun persettä kutittaa onko jonkun toisen kengät feikit vai aidot :D....

      Poista
  13. Oot ihana Jenni! Vihaajat vihaa, onneks handlaat ne noin kypsästi:) Ite käytän UGGeja, ihanat eskimokengät ku tuol on nii kylmä... mitä tykkäät niistä, yay or nay? :D

    VastaaPoista
  14. Aivan ihanat!!! :P Mäkin haluan :D:D

    VastaaPoista
  15. Mun mielest chanelist on tullu lähinnä semmonen "ilmiö" et noita logoja on vähä joka puolel eikä niide vatteiden/kenkien oo tarkotuskaa olla aidon näkösii! Eriasia jos jenni esittelis täällä jotai feikki 2.55 laukkuu mut ku noide kenkien tyyli ei ees oo musta kovin chanelmainen! Anyway tosi kivat ja vähän erilaiset popot:)

    VastaaPoista
  16. ^^ Mitäs välii sillä on, onko feikit vai ei?! Joillain on varaa ja joillain ei !! Musta ainakin noi on tosi hienot kengät ! Ja muutenkin Jenni oot upee! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mutta jos ei oo varaa aitoihin, niin miksei voi sitte ostaa vaan jotain "merkittömiä" kenkiä :D?

      Poista
    2. Juurihan jenni tuolla sano että sivustolla ei ees näy noita logoja -.- ja kaikki kengät on jonkun merkin...

      Poista
    3. jennihäm just sanoi ettei huomannut tota pohjan tekstiä kun se ei kuvissa näy, muutenkin cmon pohjassa lukee chanel ja jengi on hulluna raivoomassa "miks ostat feikkiä!!!!!"

      Poista
    4. Joskus voi sattua löytymään vaan hienot kengät niistä "feikkikebgistä".

      Poista
  17. Voi ei miten upeet! Hei muuten, kuinka nopeesti noi tuli sulle ? Hetken selailtuani alko kuola jo melkeen valumaan parin tuotteen jälkeen, himottais niin tehdä tilaus :-) ! Ja tuleeko postiennakolla :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeksi nyt vaan mutta aivoja voi käyttää. Jos ulkomaalainen nettikauppa ni ei todellakaan tule postiennakolla.........

      Poista
    2. Kyllä joistain ulkoomaalasistakin kaupoista saa postiennakolla!

      Poista